yüzüğümün taşı düştü.yapılması uzun sürer mi ?

peri_kizin_masali

''sporcu hatunun oğlu'' diyecekler :)
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
101
81
kızlar merhaba yardımlarınıza ihtiyacım var...
geçen hafta sabah işe gidecegim sırada yüzüğü takmak için elime aldım fakat taşı yoktu. etrafa baktım ama göremedim. akşam sağlam koyduguma eminim çünkü düşmesin diye kutusuna koymuştum. neyse belki yanlış hatırlıyorumdur.
sorun şu ki; ben nişanlıma hala söylemedim yüzüğe olanı. takmıyorum da 1 haftadır :KK43: maalesef... 8-5 çalıştıgım için kuyumcuya gidip yaptırma şansım da olmadı malum oruçluyken de çok zor iş çıkışı kendimi eve ancak atıyorum.. pazar günleri de kuyumcular kapalı... önümüzdeki hafta memlekete gidecem gitmeden yaptırmam lazım. işlemler nasıl oluyor?çok uzun sürer mi gidip yaptırsam çok bekler miyim ? bide çok pahalı mıdır ? bilenler lütfen cevaplayabilir mi? şimdiden çok teşekkürler. hayırlı ramazanlar.

(ekliyorum; yüzüğüm tektaşla alyans birleşik 22 ayar altın.) :KK15:

Son düzenleme:
taş pıralantamı sahtemi zira ben sahte aldırdım eşime
kuyumcaya gidip bu düşücek gibi dedim korkmayın 5 liraya yenisini takarız dedi
ama pırlantaysa bilemiyorum kuyumcuya sorun bi isterseniğz

Taşı buldunuz mu

Taşı bulduysanız yaparlar da taşı yoksa pahalıya mal olur

Zira o yüzüklerin parasının çoğuu taşı

taş pıralantamı sahtemi zira ben sahte aldırdım eşime
kuyumcaya gidip bu düşücek gibi dedim korkmayın 5 liraya yenisini takarız dedi
ama pırlantaysa bilemiyorum kuyumcuya sorun bi isterseniğz

bence sahtedir. yani ucuz bir yüzüktü taşının pırlanta oldugunu sanmıyorum. :) teşekkür ederim 5 tl iyi bari :KK70:

bence sahtedir. yani ucuz bir yüzüktü taşının pırlanta oldugunu sanmıyorum. :) teşekkür ederim 5 tl iyi bari :KK70:
evet canım benimde altın 250 tl falan taş çatlasın taşlarıda ucuz oluyor koyuyorlar yerin hemen meraklanma sen pırlanta olsa oturur ağlardın:KK66:

gercek pirlanta degilse cok birsey tutmaz,bir iki saate yapip verirler ne surecek ki..Evde dustuyse tasi bulabilirsiniz belki..

evde düşmüş diye düşünüyorum ben de ama bulamadım. akşam koyarken sagşamdı diye çok net hatırlıyorum ama durduk yere de taşı düşüp gitmez ya... bulamam onu yeni bir taş koymaları gerekecek :KK76:

aynen :KK70: ne yalan söyliyim pırlanta olmasını çook isterdim.. ama önemli degil huzurumuz olsun da taş yüzük alınır yine :))
aynen canım ben yüzüğümün taşı bi sallanıyordu anlatamam
pırlanta olsa kesin düştüydü ama pırlantadan farkı yok :KK66:
eşime bilerek ben dedim pırlanta alma içim gider diye :KK53:
maksat gönüller bir olsun :KK36:

10 liraya taktırmıştım ama benim taşım yanımdaydı..taş sahteyse çok pahalı değildir bence.35-40 lira desem abartır mıyım ki
:KK57: 35-40' a degecek bir yüzük bile degil hatta evlendikten sonra degişmesini istiyorum ama manevi degerinden dolayı mecbur yaptırırım :KK43: yada inşallah evde bulurum bugün gidip daha iyi bi bakayım :KK70:

:KK57: 35-40' a degecek bir yüzük bile degil hatta evlendikten sonra degişmesini istiyorum ama manevi degerinden dolayı mecbur yaptırırım :KK43: yada inşallah evde bulurum bugün gidip daha iyi bi bakayım :KK70:
sen şu nişanlım atanırsa evlencez diyen kızsın dimi...daha düğüne var yani ..bulursun o arada :KK66:

aynen canım ben yüzüğümün taşı bi sallanıyordu anlatamam
pırlanta olsa kesin düştüydü ama pırlantadan farkı yok :KK66:
eşime bilerek ben dedim pırlanta alma içim gider diye :KK53:
maksat gönüller bir olsun :KK36:

:KK70: iyi yapmışsınız Allah daim etsin huzurunuzu.. sizin yüzük altın mi ? yani rengi sarı mı ?yoksa beyaz altın falan mı :) bu ara beyaz altına sardım da :)

sen şu nişanlım atanırsa evlencez diyen kızsın dimi...daha düğüne var yani ..bulursun o arada :KK66:

ahah evet inşallah haftaya sınav bakalım nasipse. atamaya şartlı degil düğün işimiz ya; atanamazsa bi işe girecek sadece. kendisi öğretmen olmak için bekletti bizi bu kadar da bekle bekle nereye kadar :KK70: haftaya memlekete gidecem nişanlımlar da yemege gelecek yüzük olmalı parmagımda :KK70: ondan acele ediyorum :))

ahah evet inşallah haftaya sınav bakalım nasipse. atamaya şartlı degil düğün işimiz ya; atanamazsa bi işe girecek sadece. kendisi öğretmen olmak için bekletti bizi bu kadar da bekle bekle nereye kadar :KK70: haftaya memlekete gidecem nişanlımlar da yemege gelecek yüzük olmalı parmagımda :KK70: ondan acele ediyorum :))
yarın sabah ilk işin kuyumcuya ışınlanmak olsun o vakit :KK66:

:KK70: iyi yapmışsınız Allah daim etsin huzurunuzu.. sizin yüzük altın mi ? yani rengi sarı mı ?yoksa beyaz altın falan mı :) bu ara beyaz altına sardım da :)
beyaz altın canım ben sarı şeyleri sevimiyorm
millet inadına sarı gümüş alıyor takamıyorum ya anca uyumlu olcak
yok sa siyah bi kıyafette beyaz altın bence asil duruyor

X