Sex and the City deki Carrie yi hatırlattı bu olay bana. Kadın gelinlik provasında kriz geçirmişti.Gelinliği üzerinden yırtarak çıkardılar.Çünkü Aidanla evlenmek istemiyordu.Tabi ki sevgiyle ilgili bir olayiğer adamla Big le evlenmek için dört takla attı.Anlıyor musun? seni sevse seni temsil eden her şeye gözü gibi bakar çıkarıp atmak bir yana göğsünde saklar. Adam hazır değil. Seni de yeterince sevmiyor. Çok acı biliyorum.Ama gerçek bu! Kendini kurtar! Sonu kötü olabilir.Tecrübeyle sabittir.
biz de sevgilimle yüzük takıyoruz ama bu yüzüğü takma amacımız, ''sözlenmek''değil
sözlenmek, söz vermek zaten ilişkimizin başında, aşkımızın doğal bir sonucu.. kalplerimiz birbirine söz verdiğinden beri, 5,5 yıldan beri aşığız birbirimize
haa bunun resmi ve sembolik hali adettendir diye seneye ailelerimizin önünde de olucak kısmetse :92:
şimdi yüzük taktık çünkü, ortak şeyleri paylaşmayı seviyoruz, eğlenceli geliyor bize
tıpkı aynı saatleri takmamız gibi..
aynı ayakkabıları giymemiz gibi.. :13:
benim onun tişört ve hırkalarını ele geçirip, onun da benim siyah nokta maskemi kullanması gibi.. :90:
bursumuzdan bi kaç gün öncesinde cebimizde yalnızca bozukluklar kaldığında 1 simidi 2 yarı yapıp yememiz gibi..
aynı parfümün onun erkeğini, benim bayanını kullanmam gibi
aynı anda aynı filmi izlememiz, aynı kitabı okumamız gibi..
mesela bi sözleşme kağıdı yaptık,oraya seni hep seveceğime, hasta olduğunda sana çorba içireceğime vb.. gibi şeyler yazıp sonra onu imzaladık ve her ayın 3 ünde onu okuyoruz
bizim için tüm bunlar ne ifade ediyorsa, yüzüklerimiz de onu ifade ediyor
ama sanırım yüzüğün senin için ifade ettiği anlam sevgilin için ifade etmiyor, ben sevgilinin neden takmadığını anlayamadım
belki de sevgilin yüzüğü taktığında parmağında gördüğü aşkınızın sembolü değildir de kelepçedir..
bence bunun sebebini öğrenip ona göre hareket et
zorla taktırma, sonra üzülen sen olursun, zaten zorla takıcaksa hiçbir anlamı kalmaz
çok hoşuma gitti maşallah canım ne kadar sevimli bi çiftsiniz allah tamamına erdirsin
biz de sevgilimle yüzük takıyoruz ama bu yüzüğü takma amacımız, ''sözlenmek''değil
sözlenmek, söz vermek zaten ilişkimizin başında, aşkımızın doğal bir sonucu.. kalplerimiz birbirine söz verdiğinden beri, 5,5 yıldan beri aşığız birbirimize
haa bunun resmi ve sembolik hali adettendir diye seneye ailelerimizin önünde de olucak kısmetse :92:
şimdi yüzük taktık çünkü, ortak şeyleri paylaşmayı seviyoruz, eğlenceli geliyor bize
tıpkı aynı saatleri takmamız gibi..
aynı ayakkabıları giymemiz gibi.. :13:
benim onun tişört ve hırkalarını ele geçirip, onun da benim siyah nokta maskemi kullanması gibi.. :90:
bursumuzdan bi kaç gün öncesinde cebimizde yalnızca bozukluklar kaldığında 1 simidi 2 yarı yapıp yememiz gibi..
aynı parfümün onun erkeğini, benim bayanını kullanmam gibi
aynı anda aynı filmi izlememiz, aynı kitabı okumamız gibi..
mesela bi sözleşme kağıdı yaptık,oraya seni hep seveceğime, hasta olduğunda sana çorba içireceğime vb.. gibi şeyler yazıp sonra onu imzaladık ve her ayın 3 ünde onu okuyoruz
bizim için tüm bunlar ne ifade ediyorsa, yüzüklerimiz de onu ifade ediyor
ama sanırım yüzüğün senin için ifade ettiği anlam sevgilin için ifade etmiyor, ben sevgilinin neden takmadığını anlayamadım
belki de sevgilin yüzüğü taktığında parmağında gördüğü aşkınızın sembolü değildir de kelepçedir..
bence bunun sebebini öğrenip ona göre hareket et
zorla taktırma, sonra üzülen sen olursun, zaten zorla takıcaksa hiçbir anlamı kalmaz
teşekkür ederim canım,amin inşallah
okurken nazar değmesin dedim içimden inş hep böyle olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?