Yüzügümüzü çıkardı

Kendi aranda ya da aile arasında. adam takmak istemedikten sonra alem-i cihan gelse takmaz zaten. Aile arkanda asker kapısı görevi yapıp adama sopa mı gösterecek yüzük taksın diye ben de bunu anlamıyorum. Bağlılık iki insan arasındadır. geri kalan 3. kişilere halt etmek düşer.Bu bağlılık vardır ya da yoktur. Yoktan var olan başkasının zoruyla dikte ederek alınan verilen bir olgu da değildir. Seni istiyorsa istiyordur istemiyorsa istemiyordur. Bu konuda gri olamaz.Siyah ya da beyaz.Konuş açıkça istiyorsa resmiyete binsin değilse de gönül eğlendirmek işine gelirse gelmezse boşver.

takmak istemiyosa sözlü olduğunu anlamalarını istemiyor demekki...bence sende yüzüğü takma.

bence değil onun yüzüğünü bizzat onu hiç bir şekil de takma kafana at gitsin hem yüzüğü hem onu

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim, amin canım
tabii ki tartışmalarımız oluyo ama aşktan hiç vazgeçmedik

olcak tabi ki cnm olmaz mı.ama temel sağlamsa ne kadar sarsılsanız da geri düzelirsiniz

Son düzenleme:
O takmıyorsa sen de takma yüzüğünü.Senin için değerli olan o yüzük sevgilin için pek de birşey ifade etmiyor demek ki.Ona da yüzüğünü tak diye ısrar etme.Sen de çıkar ki bir ihtimal senin ne hissettiğini anlayabilir

Bunun tek anlamı var; sizi yeteri kadar sevmiyordur.Kendimden biliyorum.
Sizden ayrılsa hiç üzülmez inanın, çünkü üzülmedim.
Ve koca dünyada o tek değildir.Zamanı gelince kısmetinizi yaşarsınız.
Üzülmeyin demek size şimdi etki etmez belki ama bunu ilerde kendinize söyleyeceğinizi adım gibi biliyorum.'Boşa üzülmüşüm' genelde en çok söylenen cümledir.

Sende takma.benim eşim evliyken çıkardı çıkardı yüzüğü.ben de çıkardım tabi.ki.geçenlerde söz yüzüğümü buldum onuda sırf altın diye taktım.Her şey beyinde başlıyor.taksa ne olur takmasa ne olur..size değer vermedikten sonra?

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz"başlığına taşınmıştır.

Zorla güzellik olmaz.. takmak istemiyorsa taktırtamazsınki zorlamayla ..:97:

Ailelerin rızası ve haberi olmadan yüzük takmanın mantığını anlamıyorum

kuzenimde geçen hafta takmışlar kendi aralarında bi sinir oluyorum ki.söz nişan nie yapıoz biz o zmn.bizde yıllarca çıktık ama hiçte aramızda yüzük takalım gibi bişey olmadı.zamanı geldi söz yaptk o zmn taktık yüzükleri.kendi aranda takmışsn kimse bilmiyor ne anlamı var o yüzüğün.

Bende anlamıyorum bu kendi aralarında sözlenme fasıllarını. Aileler ne güne duruyor ya! Birde neden takmadığını kafaya takıyosun, güzelim sen iysimi toptan çıkar yüzüğü rahatla yoksa çocuğu zorla evlendirme dairesine götüreceksin, sonu böyle gözüküyor

1- Sanki "işe girmenizi yüzükle kutlamışsınız" gibi olmuş...

2- Gönüllü olmadığı halde yüzüğü takması onu evlilik fikrinden de soğutmuştur... Erkekler(aşkından ölenler bile) ilişkilerin resmi boyuta dökülmesinden endişe duyarlar, kendilerini baskı altında hissederler,bir de dayatma olursa büsbütün soğur, uzaklaşırlar...

3- Bir daha takmayacağını söylemesini beklemediğinizi ve bunun sizin için yıkım olduğunu yazmışsınız ama bu "sürpriz" olmamış ki başından beri istemiyormuş... Bir yerde ne yapacağını şaşırmış, baskı altında hissetmiş "Alışamadım" diyerek "nefes almak istemiş" o zaman da ısrar ederek üstelemişsiniz...Olaylar böyle gelişmişken yüzüğü çıkartmak için bahane aramış... Asıl "Bu yüzük hoşuma gitti, parmağımdan hiç çıkarmayacağım" deseydi şaşırtmalıydı sizi...

Kendi aranızda taktığınız yüzüğün anlamını "Ben hala yüzüğümü takıyorum çünkü seviyorum" olarak değerlendiriyorsanız onun yüzüğü takmaması sizin kriterlerinize göre sizi sevmediği anlamına taşıyor... Bana göreyse sıkılmış, bunalmış ve önemli kararları tek başınıza almanızdan, onu da bunları yapmaya zorlamanızdan rahatsız...

Her koşulda sevginizi ifade etmek ve daha çok kendinize bağlamak için seçtiğiniz yöntemler onu bu denli zora sokarken ona yakın olmak yerine onu kendinizden uzaklaştırıyorsunuz... Bu sorunu büyütürseniz başkalarının da eşlik edeceği bir resmiyete dökülmeden, ikinizin de taşıyacağı yüzükler alınmadan ilişkiniz sonlanabilir zira konu başlığınızdaki "yüzüğümüz" ifadesini benimsememiş erkek arkadaşınız... "Yüzüğünüzü" onun da rızasıyla aileleriniz eşliğinde takarsanız "yüzüğümüzü çıkardı" dersiniz, biz de ters giden nedir, ne yapmaya çalışıyor yorumlarız...

şahsiyetli ve kendinden emin insanlar 3. şahısların ne düşündüğüyle değil kendinin ve karşısındakinin ne istediğiyle ilgilenir.Bizim toplumumuzda aileler işin işine katılıyor. tabi bu olayı daha karmaşık hale getiriyor.Ama basitçe adamın niyeti ciddiyse yüzüğü de takar ailesine de tanıştırır evlenir de.Şimdi sen adamı yüzük takmaya zorlamadıysan ikiniz karar verdiyseniz bu da bir bağlılıktır. Kimsenin onayına da gerek yoktur. Çünkü sonuçta göbeğiniz ailenizle bağlı olmadığı gibi hayatınızla ilgili hayati kararlarda onlara ancak danışabilirsiniz sizin yerinize başkasının karar vermesini bekleyemezsiniz.Sonuçta damla evlendin seni dövdüğünde ya da aldattığında ailesi ya da ailen kalkan olacak mı sana? Ya da yüzük takmadı babası anası alıp parmağına mı geçirecek al tak diye? Bağlılık iki insan arasındadır.Sülaleler arasında değil.Sana bağlıdır ya da değildir.Burada önemli olan konu bu. Yoksa onun anası bunun danası izin vermiş vermemiş çok ta tındı!!! Zaten sen de ailesi atla dese uçuruma atlayacak karaktersizlikteki adamı ya da o öyle bir kadını ne yapsın!!!! daha adam ne istediğini bilmiyor.Sen biliyorsan ona göre davran ya terk et ya da savaş olay bu başka seçenek var mı?

İlişkinizin boyutu ne bilemem ama yerinde olsam asla ısrar etmezdim.
O ısrar etsin, peşime düşsün gerekirse yalvarsın nolur tak yüzüğü diye...
Ben neden üsteleyeyim ki?

sen de takma canım ya ne eyvallah ediyosun ki.takmazsa takmasın.bizde kendi aramızda takıyoruz.sevgilim çok istedi takmak.ben kavga yapınca fırlatıyom 5.yüzüğü satın aldı4 tane yüzük kayıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…