yüzügümüzü satacakmış inanamıyorum :(

yüzüğü satması kısmına bi sürü yorum gelmiş ben de katılıyorum çoğuna hoş olmamış ama sen nişanlına direk godoş demişsin farkında mısın? sinirle de olsa böyle şeyler söyleme, böyle düşünüyosan da ayrıl.

Ayrılacak kadar değil ama sinirlenmekte haklı olduğunuz bir konu
Fakat biraz abartmışsınız gibime geldi.
Yüzükten ziyade başka problemler var gibime geldi
Bende evlenince sattım kocamın yüzüğünü
Baktım takmıyor gümüş takıyor içerde duracağına
Gittim kendime yüzük aldım ohh ne güzel takıyorum şimdi

anlamadım godoş derken. ?????*

canım demek istedgmi anlatamıyorm galiba. keşke evlenince böyle bişe teklif etse bukadar sorun yapmazdım ama şimdi yaa daha nişanlıyız onun bizim için degeri fazla olmalı

bilmiyorum kırdı ama beni . herkesin görüş açısı farklıdır kimileri haklısın demiş kimileri abartıyosun demiş ama bence abartmıyorm satmak istemedi bile yanlış.

yüzüğü satmak mı bi omu kaldı ya tövbe tövbe ya açta kalsam o yüzüğü satmam sattırmam...
evlilik yüzüğü ya o ne demek ..
çok kırıcı bi hareket ...

yüzüğü satmak diye biii saçmalık mı olurrrr ? şurayaa bakk sannkiii yüzüğüü atıyorummm nişanlanmak istemiyorm gibii bişeyy olmuşş. tepkiinii koy canım ortayaaa eğer satmışsada bir daha düşün derim benn.. ayrıcaa kesinlikle abartmıyorsunnnnnn

yüzüğü satmak mı bi omu kaldı ya tövbe tövbe ya açta kalsam o yüzüğü satmam sattırmam...
evlilik yüzüğü ya o ne demek ..
çok kırıcı bi hareket ...

ahhh canım yaa okadar zoruma gittiki anlatamam. benm kadar ilişkimize önem vermiyo onu anladım zaten bu sıralar fazlaca garip davranmaya başlamıştı. şimdi ona sorsan 'o' haklı.

yok satmadı ama satalımmı demesi bile agır geldi bana tepkimi koydum ama anlayana..!

geri sayfada ki yorumlara bakıyorum da ne tuhaf insanlar var ya
oluru varmıs gibi ..

ben burdan gideyim en iyisi

Ya canım hiç doğru yapmamış çok yanlış ama sen de çok ağır laf etmişsin beni de satarsın ne demek
Hiç bir erkek bu lafı kaldıramaz :S

Benim nişanlımda altın takmak istemedi sonradan.. Ben dedim gel satalım gümüşünü alalım parayla bana başka yüzük
alırız diye.. Yok ya sen çok biliyosun o bizim nişan yüzüğümüz hayatta satmam gümüş alır takarım bunu da saklarım dedi
öyle yaptı..
Siz de böyle yapabilirsiniz..

ahhh canım yaa okadar zoruma gittiki anlatamam. benm kadar ilişkimize önem vermiyo onu anladım zaten bu sıralar fazlaca garip davranmaya başlamıştı. şimdi ona sorsan 'o' haklı.

yukardaki arkadasın dediği gibi kesinlikle abartmıyorsun ne demek bu ya ..
paralarım o adamı ben oldu canım ya bi yüzük ya degeri anlamı olan bi yüzük satılacak ne kadar etcek etti diyelim yiyecek mi o parayı
allahım akıl ihsan eyle valla delircem böylelerine.

zaten gümüş yüzügü var onu takıyo. ben evet biraz söyledigm kaba olmuş olabilir ama çok zoruma gitti. o yüzük bizim sevgimiz , namusum, birlikteligimiz simgesi bunu nasıl teklif eder. o lafı hak etti.

valla eşimde işte ben nasıl takıcam günah falan dedi.bende ümitlenmiştim:)) kendime yüzük alırım die.şimdi ben takamıyorum o takıyor.allahın işi işte.planlar ters tepti.

aynen öyle benide delirtti. yaa sen bizim yüzügümüzü satıp nasıl yiyebilceksin bogazından geçecek demekki. off ALLAHIm canım çok yanıyo. neden başkaları giiibi mutlu olamadım

nasıl anlamadım

kuzum sana birşey demiyorum bazı insanların yorumlarına sasırıyorum ben onu demek istiyorum...
boyun eğmiceksin.. ne demek satmak ! yüzüğe saygısı yok ya ne için takıldı o ..
evlenincede takmayacak mı ? en nefret ettiğim adam tipidir evli oldugu nişanlı oldugu halde takmayan satmayı bırak.

canım takmaması sorun degil. altın oldugu için onun aile tarafındada benm aile tarafımdada takılmaz yani haram die. gümüş yüzügü var onu takıyo. takıp takmamasını sorun yapmıyorm. sadece diyoki öyle yatacagına bozduralım o sinirimi bozdu. gümüşü takmasında görim bende takmam...

canım onu anladım ben genel söyledim öyle adamlara sinir oluyorum diye.. neden yüzüğe bu kadar takıklar ki biri altın takmaz biri gümüş takmaz biri hiç takmaz..
haram mı ? :44: hiç duymadım daha önce :S
erkek altın yüzük takmıyor mu takamıyor mu beyaz altın bile olsa anlamadım :44: hiç duymadım :44:

öyle hadisler var haram die. onları geçtim artık canım öyle veya böyle ikimizede tersdi takmadı ama satmak çok saçmaa helede nişanlıyken. evlenincede sattırmam o benm için degerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…