yüzüğü satması kısmına bi sürü yorum gelmiş ben de katılıyorum çoğuna hoş olmamış ama sen nişanlına direk godoş demişsin farkında mısın? sinirle de olsa böyle şeyler söyleme, böyle düşünüyosan da ayrıl.
Ayrılacak kadar değil ama sinirlenmekte haklı olduğunuz bir konu
Fakat biraz abartmışsınız gibime geldi.
Yüzükten ziyade başka problemler var gibime geldi
Bende evlenince sattım kocamın yüzüğünü
Baktım takmıyor gümüş takıyor içerde duracağına
Gittim kendime yüzük aldım ohh ne güzel takıyorum şimdi
arkadaşım gaza gelme ya hemen yorum yaparken az düşünüyoruz bazen
bu seni önemsemediğinden değil bence sadece erkekler bize göre daha az hassas
senin bu açıdan bakacağın aklına gelmemiş olabilir
tamam hoş değil satmak istemesi daha nişanlısınız ama sende çok büyütmüşsün
ayrıca benide satarsın demende çok kırıcı erkekler bu konularda hassas oluyor
sen sen ol milletin gazına gelip ilişkini harcama
yüzüğü satmak mı bi omu kaldı ya tövbe tövbe ya açta kalsam o yüzüğü satmam sattırmam...
evlilik yüzüğü ya o ne demek ..
çok kırıcı bi hareket ...
yüzüğü satmak diye biii saçmalık mı olurrrr ? şurayaa bakk sannkiii yüzüğüü atıyorummm nişanlanmak istemiyorm gibii bişeyy olmuşş. tepkiinii koy canım ortayaaa eğer satmışsada bir daha düşün derim benn.. ayrıcaa kesinlikle abartmıyorsunnnnnn
ahhh canım yaa okadar zoruma gittiki anlatamam. benm kadar ilişkimize önem vermiyo onu anladım zaten bu sıralar fazlaca garip davranmaya başlamıştı. şimdi ona sorsan 'o' haklı.
Ya canım hiç doğru yapmamış çok yanlış ama sen de çok ağır laf etmişsin beni de satarsın ne demek
Hiç bir erkek bu lafı kaldıramaz :S
Benim nişanlımda altın takmak istemedi sonradan.. Ben dedim gel satalım gümüşünü alalım parayla bana başka yüzük
alırız diye..Yok ya sen çok biliyosun o bizim nişan yüzüğümüz hayatta satmam gümüş alır takarım bunu da saklarım dedi
öyle yaptı..
Siz de böyle yapabilirsiniz..
Ayrılacak kadar değil ama sinirlenmekte haklı olduğunuz bir konu
Fakat biraz abartmışsınız gibime geldi.
Yüzükten ziyade başka problemler var gibime geldi
Bende evlenince sattım kocamın yüzüğünü
Baktım takmıyor gümüş takıyor içerde duracağına
Gittim kendime yüzük aldım ohh ne güzel takıyorum şimdi
yukardaki arkadasın dediği gibi kesinlikle abartmıyorsun ne demek bu ya ..
paralarım o adamı ben oldu canım ya bi yüzük ya degeri anlamı olan bi yüzük satılacak ne kadar etcek etti diyelim yiyecek mi o parayı
allahım akıl ihsan eyle valla delircem böylelerine.
nasıl anlamadım
kuzum sana birşey demiyorum bazı insanların yorumlarına sasırıyorum ben onu demek istiyorum...
boyun eğmiceksin.. ne demek satmak ! yüzüğe saygısı yok ya ne için takıldı o ..
evlenincede takmayacak mı ? en nefret ettiğim adam tipidir evli oldugu nişanlı oldugu halde takmayan satmayı bırak.
canım takmaması sorun degil. altın oldugu için onun aile tarafındada benm aile tarafımdada takılmaz yani haram die. gümüş yüzügü var onu takıyo. takıp takmamasını sorun yapmıyorm. sadece diyoki öyle yatacagına bozduralım o sinirimi bozdu. gümüşü takmasında görim bende takmam...
canım onu anladım ben genel söyledim öyle adamlara sinir oluyorum diye.. neden yüzüğe bu kadar takıklar ki biri altın takmaz biri gümüş takmaz biri hiç takmaz..
haram mı ? :44: hiç duymadım daha önce :S
erkek altın yüzük takmıyor mu takamıyor mu beyaz altın bile olsa anlamadım :44: hiç duymadım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?