anlamadım godoş derken. ?????*
öyle hadisler var haram die. onları geçtim artık canım öyle veya böyle ikimizede tersdi takmadı ama satmak çok saçmaa helede nişanlıyken. evlenincede sattırmam o benm için degerli.
Bilemiyorum doğrusu ilk defa duydum..
Neyse konu o değil.
Sen haklısın davanda arkadaşım.
Umursanmayacak birşey değil.
Senin ki askere gitcek zaten paraya mı ihtiyacı var ki böyle bi saçmalık yapmaya kalktı.
Hoş ne olursa olsun satılmaz ama.
Bilemiyorum doğrusu ilk defa duydum..
Neyse konu o değil.
Sen haklısın davanda arkadaşım.
Umursanmayacak birşey değil.
Senin ki askere gitcek zaten paraya mı ihtiyacı var ki böyle bi saçmalık yapmaya kalktı.
Hoş ne olursa olsun satılmaz ama.
bende zaten ben saklıyorum. nişanlandıgımızdan beri ben saklıyorm
bende zaten ben saklıyorum. nişanlandıgımızdan beri ben saklıyorm
O altın yüzüğü satıp, platin yüzük yaptırın o paraya..
Belki biraz daha üstüne katarsınız ama en azından takabileceği bir yüzük olur.
....
Kırgınlığınızı çok ıyı anlıyorum, öfkenizide..
Yaptığı çok ayıp, çok kırıcı.
Bunu ona bu öfkeniz geçince uygun bir dille anlatın..
Eğer nişanlızın diğer hal ve hareketleri umursamamazlığı, sorumsuzluğu ifade ediyorsa,
bu yüzük satmak istemeside bunun cabası olur ama eğer hiçbir göze çarpan hareketi yoksa dediğim gibi bu sözünü patavatsızlık olarak görün ve onunla bunu inceden konuşun.
Sizde fevri davranmışsınız ve kabul edilemeyecek ağır bir söz kullanmışsınız üstelik bir erkeğe kullanılmış bu söz.
Kullandığınız söz küfürden öte bir söz olmuş.
Yorumları hepsini okuyamadım, vaktim kısıtlı, umarım anlatmamışsınızdır k.validenize ya da annenize.
Aranıza çözülebilecek bir sorun çünkü.
Üzmeyin artık kendinizi, inşaallah içinizdeki bu sıkıntı biran önce geçer, zedelemez daha fazla ilişkinizi.
yorumunuz çok degerli. çok saolun. yok anlatmadım kimseye ama canım çok acıyo inanın. bitek yanlışı bu degilki sürekli ilgisiz deger vermiyo . atsın yüzügü ozman anlarım ama benmle duruyosa bunu bana yapmasın anlatmaya çalışyorm anlamıyo. o güzel zmanınızı bana ayırdıgınız için tşkler.
Değer verip yorumladığınız için ben teşekkür ederim.
İşte tkgrck, burada durup düşünmeniz gerekiyor..Yüzüğü satmasının sizin yanınızda cabası olması.
Devamlı ilgisizse, değer vermediğini düşünüyorsanız, evlenmeden bu his yüreğinize düşmüşse, evlendikten sonra çok yorulursunuz, çok kırılırsınız.
Burada da şu devreye girmeli ; şaşkınlıktan mı, yorgunluktan mı, nişanlılık evresine alışamadığından mı böyle davranıyor, yoksa hep böyle miydi ?
Bunu kabul ediyor mu, yoksa her isyanınızda yine aynı devam mı ediyor ?
Bunları sorgulayın..Biliyorum; öyle bitti demekle bitmiyor ilişkiler, özellikle evlilik yoluna sapmış birlikteliklerde bu daha da zorlaşıyor.
Ama ahhh evlenince bunun daha zor olduğunu buradan ne kadar bağırsakta herkes şartları gereğini yapıyor yinede.
Ne olur çok iyi düşünün, devamlı bu tür düşüncesizlikler, ilgisizliklerle yakınacağınız bir evlilik sizi çok yoracaktır.
Daha derin konuşun nişanlınızla tüm bunları, tüm içtenliğinizle, kavga etmeden.
İkna olmazsanız verdiği cevapla artık düşünmeyin derim..
Hakkınızda ne hayırlısıysa o olsun.
Ha birde inanın değmez, üç günlük dünya.. Sizi daimi huzursuz edecek bir hayatı kabul etmeyin.
okadar haklısınızki dicek bişe bulamıyorm. evet bende biliyorm evlenince daha beter olcagını ( gerçi gelecegi ALLah bilir) ama dediginiz gibi aileler araya ggirince işler daha farklı oluyo ayrıldım btti demekle olmmuyo. kırk laf döncek ortada yine kırılcam üzülcem biliyormnedir bu çektigim napmam lazım bilmiyrm düşünemiyorm artık biliyomusun. okadar agır yük aldımki omuzuma düşünemiyorum keşke diyorm keşke daha fazla tanısaydım sonra nişanlansaydım ama iş işden geçti
Cnm benim iş işten geçmedi, daha yolun başındasın. Düşünsene evlendin çocukların oldu, sana para vermiyor ilgilenmiyor. Ltf geleceği gelmeden gör hatta görmen için sana bu bir uyarı diye düşünüyorum. Bırak elalem ne düşünürse düşünsün. Senin geleceğin söz konusu. Kayınvalidene söylesen ne olacak belki ben sana alırım diyecek ama bu yaptığı davranış aklından silinmeyecek. Çok iyi düşün derim
bilmiyorum kırdı ama beni . herkesin görüş açısı farklıdır kimileri haklısın demiş kimileri abartıyosun demiş ama bence abartmıyorm satmak istemedi bile yanlış.
satmak istemesi doğru demedim zaten elbette görüş ayrılıkları olacak yoksa bu tartışma platformunun bi anlamı kalmaz
ama şu da gerçekki senin davranışın abartılı
ben emek verilen ilişkilerin hemen harcanmasından yana değilim bu yönde yorum yaptım
sen yinede kendi bildiğin gibi davran
şunuda bilki şimdi gaz verenler yarın derdine ortak olmazlar
Yarının ne olacağını yada neler yaşayacağımızı hiçbirimiz bilemeyiz ama: görünen köy de kılavuz istemez die düşünüyorum.. Sözüm meclisden dışarı
söyleyecek bişeyim yok o zaman bu senin kararın
belliki düşündüğünden vazgeçmiyceksin
iyi düşün yinede pişman olacağın bir karar vermeni istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?