Kocan resmen bak ben 5 taş alabiliyorum havası yapmak istemiş kıza. Sinirlenmekte çok haklısın. Kızın bir suçu yok bence. Suçlu elalemi görünce karısını gömen "erkekte".
Çalışıp para kazanan birisin keske ordayken benim bu yüzüğü alacak param vardı ama senden olduğu için değerliydi deseydin ayrıca canın 10 da poğaça çektiğinden kaldı bu hamur senin için daum et edende kabahat de aydın iyi olurdu...
Bugün eşimle bankaya gittik birkaç işimiz vardı o bankada görümcem çalışıyor bireyselde. Orada kahve içerken bir kız geldi yine o bankada çalışan. o kızın kim olduğunu birazdan açıklayacağım. Tokalaştık hayırlı olsun bebeğiniz falan dedi eşim de ona sen de nişanlanmışsın dedi. Sonra bebeğin fotoğrafı var mı dedi kız, ben de çantamdan telefonu çıkarırken eşim bana beştaşının içinde hamur var dedi baktım harbiden öyle. Dün gece Canım poğaça çekti diye bana saat 10 da poğaça yaptırdı bir yandan çocuk ağlıyordu aceleyle yüzüklerimi çıkarmadım iyice yıkamama rağmen kalmış çok utandım kız da bana dalga geçer gibi baktı bir de eşim parasını ben verince tabi dikkat ederim dedi
Bundan 1.5 yıl önce bir akşam görümcem bize geldi. Ben mutfağa gittiğimde görümcem eşime
-bankada x var ya abi. Geçen sizin evin önünden geçerken sizin evi gösterdim çok beğendi abin evli mi diye sordu yeni evlendi dedim, üzüldü tüh bak kaçırdık dedi.' Dedi. Ve devam etti
-hani var ya x, uzun boylu sarışın renkli gözlü çok güzel kız Allah var
İçeri girdim çay koyacaktım mutfakta koymadan gittim oturdum çay bitti dedim ve o akşam eşimle çok ciddi bir kavga etmiştik. Yukarıdaki Kız bu bahsettiğim x.
Şimdi kızlar
1) eşimin bana birilerinin yanında böyle bir cümle kurması doğru mu (parasını ben verdim gibi bir cümleyi de hesaba katın)
2)Kızın nişanlandığını o nerden biliyor?
3) kız sırf merakından indi aşağı benle tanışmaya ve eşimin bu davranışı beni çok kızdırdı bahsi geçen o kız olmasa belki bu kadar sorun etmezdim
Sinir oldum.
Belki gereksiz bir sinir, ama cevaplarınızı bekliyorum
ben olsam o kızın yerınde o adamı uslubunca bozardımm,hanımlar bırbırımıze sahıp çıkalım,bak o adam nasıl mors olurdu,böle öküzlere ben hep yaparım,eşini savunurum,konu shıbı yorum yapamadım,şaştım kaldım,ama görümcende pekkk fena imiş,ben abime öle laf demem,desem karım içerde senı duyar,nasıl konuşuyon dıye bır ıyı bozarrr,bende asla demem,ama kızında öle bakması,off yaa cidden kötü olmuşsundur,bacım,üzme kendını
Eşinizin yaptığı oatavatsızlık değilse kıza eşini Yanımda azarladı Mesajı vermek, görümceniz kızada eşinizden bahsetmiştir muhtemelen, eşine Kıymet vermiyor gibi göstermiş, bir daha yaparsa cevabını verin yoksa eşiniz devam eder.
Bugün eşimle bankaya gittik birkaç işimiz vardı o bankada görümcem çalışıyor bireyselde. Orada kahve içerken bir kız geldi yine o bankada çalışan. o kızın kim olduğunu birazdan açıklayacağım. Tokalaştık hayırlı olsun bebeğiniz falan dedi eşim de ona sen de nişanlanmışsın dedi. Sonra bebeğin fotoğrafı var mı dedi kız, ben de çantamdan telefonu çıkarırken eşim bana beştaşının içinde hamur var dedi baktım harbiden öyle. Dün gece Canım poğaça çekti diye bana saat 10 da poğaça yaptırdı bir yandan çocuk ağlıyordu aceleyle yüzüklerimi çıkarmadım iyice yıkamama rağmen kalmış çok utandım kız da bana dalga geçer gibi baktı bir de eşim parasını ben verince tabi dikkat ederim dedi
Bundan 1.5 yıl önce bir akşam görümcem bize geldi. Ben mutfağa gittiğimde görümcem eşime
-bankada x var ya abi. Geçen sizin evin önünden geçerken sizin evi gösterdim çok beğendi abin evli mi diye sordu yeni evlendi dedim, üzüldü tüh bak kaçırdık dedi.' Dedi. Ve devam etti
İçeri girdim çay koyacaktım mutfakta koymadan gittim oturdum çay bitti dedim ve o akşam eşimle çok ciddi bir kavga etmiştik. Yukarıdaki Kız bu bahsettiğim x.
Şimdi kızlar
1) eşimin bana birilerinin yanında böyle bir cümle kurması doğru mu (parasını ben verdim gibi bir cümleyi de hesaba katın)
3) kız sırf merakından indi aşağı benle tanışmaya ve eşimin bu davranışı beni çok kızdırdı bahsi geçen o kız olmasa belki bu kadar sorun etmezdim
Sinir oldum.
Sinir oldum.
bence eşiniz çok ayıp etmiş, ne olursa olsun tanıdığınız ya da tanımadığınız bir insanın yanında size o şekilde davranmaya hakkı yok diye düşünüyorum. parasını o vermiş olabilir ama yani? ee nolmuş? tamam para kazanmak kolay değil ama yapılamayacak bir şey de değil. ikinci olarak da kızın nişanlanmış olmasını bilmesi de tuhaf sanki biraz... belki kardeşi falan anlatmıştır tabii onu bilemem. şahsen ben olsam ben de sorun ederdim, muhtemelen o an sizin gibi davransam da sonradan çok farklı tepkiler verirdim. çünkü benim için paranın değeri yoktur, ha hakkımı yedirmem para mı da çarçur etmem orası ayrı. ama genel olarak dünyevi şeyler derim, önemsemem pek. ama eşim bana böyle davranmış olsa herhalde yüzüğü çıkartır göreceği bir yere koyar ve takmazdım. birkaç kez tartıştığımızda kendisinin bana hediye ettiği anahtarlık vs çıkartıp göreceği bir yere bırakmıştım, ağrına gitmişti baya... belki doğru bir davranış değildi ama bu da benim kırgınlığımı belli etme yöntemim... ama yapabiliyorsanız alın karşınıza güzel güzel konuşun derim, ben pek derdini direkt söyleyebilen bir yapıda olmadığım için yukarıda söylediğim gibi davranıyorum ama davranışımı da onaylıyor değilim... :)
Şimdi kızlar
Sinir oldum.
Kocan cok buyuk okuzluk etmis ama ben seye takildim, kocan ''5 TASININ'' arasinda hamur var mi dedi yoksa ''yuzugunun'' mu dedi erkekler pek bilmez oyle bes tas falan da
Adami sen almissin daha gerisine ne takiliyorsun birde cocuk yapmissin hem kocanin o gorgusuz konusmasindan sonra kiz iyiki buna bakmamisim demistir, zaten daha once aralarinda bir muhabbet gectiyse bile kiz sirf bak bende nisanlandim demek icin gelmis olabilir. Basit insanlarin basit tripleri yani...