- 26 Ekim 2010
- 870
- 636
- 133
Ben de çıkardım zaten takmıyorumBen buna ozru kabahatinden beter diyorum. Hala uzatma diye ultimatom vermeler. Huzursuzluk yapmak icin bahane arama ne ya??? Bana parasini ben verdim diyecek herhangi bir sey icin, bir daha o seyi kullanmam icin yalvarmasi gerekir.
Malesef pırlanta. Beş ay önce doğum yaptım, doğum hediyesiydiOlmadık yerde saçma sapan bi ego patlaması o ufacık hamuru sadece o biliyor bir başkası eminim görmemiştir bile.
Ayrıca 5 taş pırlanta değilse bozsaydın sende onu "aldığın 3 kuruşluk yüzüğün lafını mı yapıyosun gören duyanda pırlanta zanneder" deseydin.
Kıza hava civa yapıyor tam öküz ya.
Bugün eşimle bankaya gittik birkaç işimiz vardı o bankada görümcem çalışıyor bireyselde. Orada kahve içerken bir kız geldi yine o bankada çalışan. o kızın kim olduğunu birazdan açıklayacağım. Tokalaştık hayırlı olsun bebeğiniz falan dedi eşim de ona sen de nişanlanmışsın dedi. Sonra bebeğin fotoğrafı var mı dedi kız, ben de çantamdan telefonu çıkarırken eşim bana beştaşının içinde hamur var dedi baktım harbiden öyle. Dün gece Canım poğaça çekti diye bana saat 10 da poğaça yaptırdı bir yandan çocuk ağlıyordu aceleyle yüzüklerimi çıkarmadım iyice yıkamama rağmen kalmış çok utandım kız da bana dalga geçer gibi baktı bir de eşim parasını ben verince tabi dikkat ederim dedi
Bundan 1.5 yıl önce bir akşam görümcem bize geldi. Ben mutfağa gittiğimde görümcem eşime
-bankada x var ya abi. Geçen sizin evin önünden geçerken sizin evi gösterdim çok beğendi abin evli mi diye sordu yeni evlendi dedim, üzüldü tüh bak kaçırdık dedi.' Dedi. Ve devam etti
-hani var ya x, uzun boylu sarışın renkli gözlü çok güzel kız Allah var
İçeri girdim çay koyacaktım mutfakta koymadan gittim oturdum çay bitti dedim ve o akşam eşimle çok ciddi bir kavga etmiştik. Yukarıdaki Kız bu bahsettiğim x.
Şimdi kızlar
1) eşimin bana birilerinin yanında böyle bir cümle kurması doğru mu (parasını ben verdim gibi bir cümleyi de hesaba katın)
2)Kızın nişanlandığını o nerden biliyor?
3) kız sırf merakından indi aşağı benle tanışmaya ve eşimin bu davranışı beni çok kızdırdı bahsi geçen o kız olmasa belki bu kadar sorun etmezdim
Sinir oldum.
Belki gereksiz bir sinir, ama cevaplarınızı bekliyorum
Doğru söylüyorsunuz her zaman çıkarırım ama geçen akşam çok diretti o an Bebek duruyordu yumurtayı koydum tuzu yoğurdu koydum Bebek ağlamaya başladı eşim ben hallederim dedi ben de bir taraftan Bebek'le konuşarak onu sakinleştirmeye çalışıyordum o hızla başladım yoğurmaya sonradan fark ettim iş işten geçmişti yoğurma işi bitince iyice oynatarak tKızmayın ama söylemeden edemeyeceğim poğaça gibi bir hamur işi yaparken takılarını çıkartsan hijyen ve sağlık açısından daha iyi olur :) Bebeğiniz de var çünkü, onun dışında eşinin sizi rencide etmesi iyi olmamış tabi.
al şeyine tak deseymiş , çile bülbülüm çileAl o zaman sen tak deseydin. Kızın yanında çok çirkince olmuş. Ayrıca nişanlanmasına neden bu kadar takıldı ki eşiniz bunu söylemesi şüpheli geldi bana
Olay şu. Biz başka bir yerden yeni gelmiştik misafirlikten ve ben dışarı çıkarken takarım alyans yerine onu Takarım geldiğimizde de parmağımdaydıne kaadr acelenizde olsa yüzüğü çıkartmanız lazım.bebeği çizmiyormu? bu arada tabiki eşiniz saçmalamış. hava atmaya çalışmış kendince kıza.eşinizide geçtimde o görümceniz ne alaka.
görümcenizin konuşmalarını duyduğunuzda bir tepki vermedinizmi???
Konuşmalara verdiğim tepki yukarıda mesajlarımın Arasında anlattım eşimin sonraki tepkisini dene kaadr acelenizde olsa yüzüğü çıkartmanız lazım.bebeği çizmiyormu? bu arada tabiki eşiniz saçmalamış. hava atmaya çalışmış kendince kıza.eşinizide geçtimde o görümceniz ne alaka.
görümcenizin konuşmalarını duyduğunuzda bir tepki vermedinizmi???
Bugün eşimle bankaya gittik birkaç işimiz vardı o bankada görümcem çalışıyor bireyselde. Orada kahve içerken bir kız geldi yine o bankada çalışan. o kızın kim olduğunu birazdan açıklayacağım. Tokalaştık hayırlı olsun bebeğiniz falan dedi eşim de ona sen de nişanlanmışsın dedi. Sonra bebeğin fotoğrafı var mı dedi kız, ben de çantamdan telefonu çıkarırken eşim bana beştaşının içinde hamur var dedi baktım harbiden öyle. Dün gece Canım poğaça çekti diye bana saat 10 da poğaça yaptırdı bir yandan çocuk ağlıyordu aceleyle yüzüklerimi çıkarmadım iyice yıkamama rağmen kalmış çok utandım kız da bana dalga geçer gibi baktı bir de eşim parasını ben verince tabi dikkat ederim dedi
Bundan 1.5 yıl önce bir akşam görümcem bize geldi. Ben mutfağa gittiğimde görümcem eşime
-bankada x var ya abi. Geçen sizin evin önünden geçerken sizin evi gösterdim çok beğendi abin evli mi diye sordu yeni evlendi dedim, üzüldü tüh bak kaçırdık dedi.' Dedi. Ve devam etti
İçeri girdim çay koyacaktım mutfakta koymadan gittim oturdum çay bitti dedim ve o akşam eşimle çok ciddi bir kavga etmiştik. Yukarıdaki Kız bu bahsettiğim x.
Şimdi kızlar
1) eşimin bana birilerinin yanında böyle bir cümle kurması doğru mu (parasını ben verdim gibi bir cümleyi de hesaba katın)
3) kız sırf merakından indi aşağı benle tanışmaya ve eşimin bu davranışı beni çok kızdırdı bahsi geçen o kız olmasa belki bu kadar sorun etmezdim
Sinir oldum.
Ben eşimin söylediğini aynen aktardım oO değilde konu ile alakası yok ama yüzüklerinizden bahsederken tektaş beştaş falan diyemi bahsediyonuz. Yüzük yüzüktür işte ..garip geldi
Olay şu. Biz başka bir yerden yeni gelmiştik misafirlikten ve ben dışarı çıkarken takarım alyans yerine onu Takarım geldiğimizde de parmağımdaydı
Onun dışında Bebek'le ilgilenirken yani evin içinde Zaten çıkarırım bebeğimin orasını burasını çizme Canını yakma riskine girecek kadar düşüncesiz ve vicdansız değilim Canım.
al şeyine tak deseymiş , çile bülbülüm çile
Durumu anlattım canım istediğin sonucu çıkarabilirsinzaten öyle olduğunuzu söylemedim.ama hamur yoğururken yüzük varsa bebek tutarkende yüzük vardır varsayımı çokta mantıksız değil.
Evet gayette hoş ve güzel konu sahibiCanım eşinin bi tarafları kalkmış bence kusura bakma ama, ben bu konuyu müsait zamanda açıp pardon ama yeri ve zamanı mıydı diye hesap sorardım. Zaten resimdeki sensen maşallah çok güzelsin, kız seni görünce merakı çok güzel giderilmiştir
Canim bu kendi profil resminmi. Biri tanir diye cekinmiyonmi.Bugün eşimle bankaya gittik birkaç işimiz vardı o bankada görümcem çalışıyor bireyselde. Orada kahve içerken bir kız geldi yine o bankada çalışan. o kızın kim olduğunu birazdan açıklayacağım. Tokalaştık hayırlı olsun bebeğiniz falan dedi eşim de ona sen de nişanlanmışsın dedi. Sonra bebeğin fotoğrafı var mı dedi kız, ben de çantamdan telefonu çıkarırken eşim bana beştaşının içinde hamur var dedi baktım harbiden öyle. Dün gece Canım poğaça çekti diye bana saat 10 da poğaça yaptırdı bir yandan çocuk ağlıyordu aceleyle yüzüklerimi çıkarmadım iyice yıkamama rağmen kalmış çok utandım kız da bana dalga geçer gibi baktı bir de eşim parasını ben verince tabi dikkat ederim dedi
Şimdi kızlar
Sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?