Yüzüğünün arasında hamur var

Al o zaman sen tak deseydin. Kızın yanında çok çirkince olmuş. Ayrıca nişanlanmasına neden bu kadar takıldı ki eşiniz bunu söylemesi şüpheli geldi bana

Ben buna ozru kabahatinden beter diyorum. Hala uzatma diye ultimatom vermeler. Huzursuzluk yapmak icin bahane arama ne ya??? Bana parasini ben verdim diyecek herhangi bir sey icin, bir daha o seyi kullanmam icin yalvarmasi gerekir.
Ben de çıkardım zaten takmıyorum

Malesef pırlanta. Beş ay önce doğum yaptım, doğum hediyesiydi

Son durum;
Bana yüzüğünü niye takmıyorsun diye sordu
Ben de takmayacağım artık dedim böyle pahalı bir şeyi doğum hediyesi olarak almıştın aldırdığıma taktığıma pişman ettin dedim
Karıcım niye böyle yapıyorsun, tamam saçma bir laf ettim ama valla içimde bir kötü niyet yoktu. Ben seni insan içinde bugüne kadar rencide ettim mi, eder miyim dedi o an boş bulundum öyle bir laf çıktı ağzımdan toparlamak isterdim daha da sıvarım diye konuyu değiştirdim dedi
Peki dedim, çıktı evden sabah.
Yani olay bu. Ben hala yüzüğü takmıyorum ne Zaman takarım bilmiyorum. Bir ara kürdanla hamurlarını temizlemem lazım

1) O yüzüğü bir daha öldürse takmam, tam da orada herkesin içinde avucuna sıkıştırırdım
2) Görümcen vasıtasıyla nişanlandığını öğrenmiş olabilir ama ilgileniyormuş gibi tebrik etmesi yersiz
3) Bu tanışıklık mevzusu pek sevimli görünmüyor buradan

Kızmayın ama söylemeden edemeyeceğim poğaça gibi bir hamur işi yaparken takılarını çıkartsan hijyen ve sağlık açısından daha iyi olur :) Bebeğiniz de var çünkü, onun dışında eşinin sizi rencide etmesi iyi olmamış tabi.

Doğru söylüyorsunuz her zaman çıkarırım ama geçen akşam çok diretti o an Bebek duruyordu yumurtayı koydum tuzu yoğurdu koydum Bebek ağlamaya başladı eşim ben hallederim dedi ben de bir taraftan Bebek'le konuşarak onu sakinleştirmeye çalışıyordum o hızla başladım yoğurmaya sonradan fark ettim iş işten geçmişti yoğurma işi bitince iyice oynatarak t
Yüzüğü güzelce yıkadım ellerimi ben baktığımda bir şey gözükmüyordu ama kalmış
Haklısınız ama yorumuzda

ne kaadr acelenizde olsa yüzüğü çıkartmanız lazım.bebeği çizmiyormu? bu arada tabiki eşiniz saçmalamış. hava atmaya çalışmış kendince kıza.eşinizide geçtimde o görümceniz ne alaka.

görümcenizin konuşmalarını duyduğunuzda bir tepki vermedinizmi???

Olay şu. Biz başka bir yerden yeni gelmiştik misafirlikten ve ben dışarı çıkarken takarım alyans yerine onu Takarım geldiğimizde de parmağımdaydı
Onun dışında Bebek'le ilgilenirken yani evin içinde Zaten çıkarırım bebeğimin orasını burasını çizme Canını yakma riskine girecek kadar düşüncesiz ve vicdansız değilim Canım.

Konuşmalara verdiğim tepki yukarıda mesajlarımın Arasında anlattım eşimin sonraki tepkisini de

öncelikle belli ki görümce pisliğin teki ki evli abisine başka bir kadının talebini iletebiliyor.
sonrasında o kadın seni görmeye gelmiş bir de kocana kendini tekrar göstermeye.. biz bunlara kısaca aşüfte diyoruz. ama belli ki seni de kıskanıyor evlisin çocuğun var vs.
ama içlerinden en önemlisi kusur bakma ama kocanın hıyarlığı olmuş. çok belli ki g.tü kalkmış kendini talep eden fazladan bir kadın olunca. senin de en kısa zamandı o g.tü indirmen lazım.. ama hem ona hem görümcene belli terbiyeyi vererek..

O değilde konu ile alakası yok ama yüzüklerinizden bahsederken tektaş beştaş falan diyemi bahsediyonuz. Yüzük yüzüktür işte ..garip geldi

O değilde konu ile alakası yok ama yüzüklerinizden bahsederken tektaş beştaş falan diyemi bahsediyonuz. Yüzük yüzüktür işte ..garip geldi
Ben eşimin söylediğini aynen aktardım o
Konu başlığında yüzük kelimesini kulladım iğreti durmaması için

zaten öyle olduğunuzu söylemedim.ama hamur yoğururken yüzük varsa bebek tutarkende yüzük vardır varsayımı çokta mantıksız değil.

Evet gayette hoş ve güzel konu sahibi

Canim bu kendi profil resminmi. Biri tanir diye cekinmiyonmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…