Yüzüğünün arasında hamur var

Themiscan

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2015
2.662
4.918
333
Bugün eşimle bankaya gittik birkaç işimiz vardı o bankada görümcem çalışıyor bireyselde. Orada kahve içerken bir kız geldi yine o bankada çalışan. o kızın kim olduğunu birazdan açıklayacağım. Tokalaştık hayırlı olsun bebeğiniz falan dedi eşim de ona sen de nişanlanmışsın dedi. Sonra bebeğin fotoğrafı var mı dedi kız, ben de çantamdan telefonu çıkarırken eşim bana beştaşının içinde hamur var dedi baktım harbiden öyle. Dün gece Canım poğaça çekti diye bana saat 10 da poğaça yaptırdı bir yandan çocuk ağlıyordu aceleyle yüzüklerimi çıkarmadım iyice yıkamama rağmen kalmış çok utandım kız da bana dalga geçer gibi baktı bir de eşim parasını ben verince tabi dikkat ederim dedi
Bundan 1.5 yıl önce bir akşam görümcem bize geldi. Ben mutfağa gittiğimde görümcem eşime
-bankada x var ya abi. Geçen sizin evin önünden geçerken sizin evi gösterdim çok beğendi abin evli mi diye sordu yeni evlendi dedim, üzüldü tüh bak kaçırdık dedi.' Dedi. Ve devam etti
-hani var ya x, uzun boylu sarışın renkli gözlü çok güzel kız Allah var
İçeri girdim çay koyacaktım mutfakta koymadan gittim oturdum çay bitti dedim ve o akşam eşimle çok ciddi bir kavga etmiştik. Yukarıdaki Kız bu bahsettiğim x.
Şimdi kızlar
1) eşimin bana birilerinin yanında böyle bir cümle kurması doğru mu (parasını ben verdim gibi bir cümleyi de hesaba katın)
2)Kızın nişanlandığını o nerden biliyor?
3) kız sırf merakından indi aşağı benle tanışmaya ve eşimin bu davranışı beni çok kızdırdı bahsi geçen o kız olmasa belki bu kadar sorun etmezdim
Sinir oldum.
Belki gereksiz bir sinir, ama cevaplarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Sacma sapan tipler yuzunden moralinizi bozmayin lutfen.

Saat 10'da pogaca yapmanizi densizligiyle mufakatlandirmis esiniz. Bravo! Gorumcenize gelince, insanda biraz saygi olur. Abisi evli, soyledigi seylere bakin. Esi orada olmasa bile o evlilige saygi duyar da gelisiguzel konusmaz insan.

Ben olsaydim zaman ve mekan tanimadan esimi oracikta rezil ederdim. Bir daha tekrarlayabiliyor mu bakalim. Terbiyesizligin luzumu yok. Gorumce ile de arama daglar kadar mesafe koyardim.

Hep soyluyorum: Su eril sahislar icin cok fedakarlik yapmayin. Offf!

çok saygısızca bi laf beni başka bi bayanın yanında o duruma dusuren eşin cok guzel hakkından gelirim

Kalmışsa kalmış başkalarının yanında söylenir mi bu daha büyümemiş eşin, parasını ben verdim demesi ayrı bir rezalet
Ayrıca eşine sor nerden biliyosun kızın nişanlandığını diye
O görümceylede fazla görüşmeyin

Öncelikle hiç gereksiz değil bunlara takılmanız.
Ego tatmin etmiş sanki gereksiz yerde gereksiz laflar söylemiş,size saygı gösterilmesini sağlaması gerektiği yerde. O yüzük maddi bir şey mi sadece ayrıca, çirkin davranmış...
Görümceniz ne diye anlatıyor ki kızın bu düşüncesini ayrıca aranızı bozmuş resmen o gün.

Saygısızlık yapmış.Yüzükteki hamuru bir zahmet bankadan çıkınca söyleseymiş.Kızın o X kişisi olması bir yana kim olursa olsun söylenmezdi ama X kişisi olma durumu yüzünden daha da düzgün davranması gerektiği kanaatindeyim. Kızma ama öküzlük etmiş eşin biraz. Şiddete karşıyım, ama erkek olsam eşinizi evire çevire döverdim.

O yüzüğe verdiği parayı alıp,rulo yapıp..
Ha artık çok geçse ve o para artık yüzük şeklini almışsa,mabadını o yüzüğe uyduracak demektir.
Benim eşim bunları önceden bilir,söylediği her sözün yaptığı her kaba davranışın karşılığını mutlaka alacağını bilir ve beni zahmete sokmadan kendisi gerekli hazırlıkları yapar,
Eşiniz eğer hala ADAM olamamışsa eğitin.
Ben yaptım,olduğu yere kadar adam,olmuyorsa zorlamıcam zira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…