Yüzük fali

gullsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2014
63
10
88
35
Kizlarrr Merhaba ilk kez konu aciyorum hatam olursa affola aranzda yüzükle evlilik veya bebek fali bakan varmi siz bu falin dogruluk payina ne diyosunuz ???

ben bilekte yüzük gezdirme durumunu keyfine kime denediysem çıktı hatta kendimde de, batıl şeylere inanmam ancak altın yüzüğün insanlar üzerindeki etkilerine bakarsan doğruluk payı olabilir. Tabi ki Allah bilir. Annem yüzükle tansiyon ölçerdi. Bu nedenle etki edebildiğini düşünürüm ama körü körüne de bağlanmam.

Kizlarrr haklisiniz tabiki herşey allah tan ondan istemk gerek fakat bi komsumuz israrla hepimize yapip tutturunca blki bilimsel veya baska bi aciklamasi olabilir diye sordum sizede bunu arastrmama gore daa once yunanlilar kullanirmis yüzüğü buna bnzer

Bu sadece eglnce amaçlı bnce ama bnde tuttu komşm yapmştı bana 3 çocugn olck ilki kız digeri erkek dgeri kız olcak dedi ilki kız smdi oğlma hamileym 3.cüyüde Allah kısmet ederse bi 4 5 sene snra bakcam artık :)

Bnde ve yaptığım iz herkeste tutunca sasrmistik demkki tutuyo çoğunlukla;-)

Kızlar bugün bülkemizde fali bi arada daha yaptı bir saat önce bebeğin cinsiyetini n faydalı gibi erkek olduğunu öğrendiğini söyledi

Hayrlısı olsun :) bi fal daha vardı çin miydi neydi oda kızımda dgru çıktı ama oğlumada kız diyo şmdi :) hersyn hayrlsı

Ben hamile kaldıktan sonra annem alyansımla baktı, tabii ki de ciddiye alınmaz böyle şeyler öylesine bakmıştık. Erkek çıktı. Ama bebeğim kız ☺️ İnanmayın derim, Allah bilir sadece.. Rabbim sağlıklısını versin inşallah..

Canim bi dikis ipini yuzuge aĺyansa geciriyosun otuz cm filn yetrli sonra sag elinle sol bileğinde sabit tutuyosun degdrmeden eline etrafinda donerse kiz ileri gidip gelirse erkk denir tabi allah bilir kuşkusuz ama denemeye deger.

Allah bilir tabi fakat tutuyo yani ben de drlardan önce bu yöntemle öğrendim ama evlilik yüzüğü olcak yapan kisi düzgün tutmali kac defa yaptım hep aynı esimde de aynı cıkıyo cevremde yapan da cok doğruluk payı cok yüksek belki bilimsel bi acıklaması vardr

Bn mesela bu hamilelğim başnda yaptm kocama dedm ki erkk olck inanmadı güldü ve oğlma kavsmaya 7 gn kaldı :halay:

Ne guzel bnde ayni seyi esime dedm kiz diye inanmdi ama kiz smdi ikimizide bi k8z bi ogln daha görünüyor hayırlısı elbette

inanmam öyle şeylere.. Ancak hamile olduğumu ilk öğrendiğim an bu cinsiyet için yapmıştı bir arkadaşım. henüz 4. haftadayken, erkek dedi, nasıl anladıysa. Ve kısmetse gerçekten bir oğlum olacak.

Back
X