Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ücretini ödedikten sonra değiştirirler tabii ki canımdün akşam kaynanama sinirlenip yüzüğümü duvara fırlattım yüzük yamuldu düzeltmeye çalışırken de kırıldı.
aynısı ile değiştirirler mi ? ve yüzüklerimizin alındığı yer bana çok uzak, üstelik dayısının mağazasından aldık.
kimseye çaktırmadan halletmem lazım.
ücretini ödedikten sonra değiştirirler tabii ki canım
dün akşam kaynanama sinirlenip yüzüğümü duvara fırlattım yüzük yamuldu düzeltmeye çalışırken de kırıldı.
aynısı ile değiştirirler mi ? ve yüzüklerimizin alındığı yer bana çok uzak, üstelik dayısının mağazasından aldık.
Bence yaparlar farklı bi kuyumcuda da
Kaynananın önünde mi fırlattın![]()
dün akşam kaynanama sinirlenip yüzüğümü duvara fırlattım yüzük yamuldu düzeltmeye çalışırken de kırıldı.
[sıze=3]yüzük duvara atınca nasıl kırılıyor ya :26:[/sıze]
yüzük duvara atınca nasıl kırılıyor ya :26:
yüzük duvara atınca nasıl kırılıyor ya :26:
bende bunu hiç anlayamadım
yüzük yani bu bildiğimiz yüzük
duvara fırlatınca nasıl yamuluyor nasıl kırılıyor ip gibi incemiydi acaba
bir markaya ait değil sanırım üzerinde marka felan yazmıyor, sadece kuyumcunun adı yazıyor kutusunda.
hiç tahmin etmemiştim kırılacağını duvara fırlattım bır baktım baya yamulmuş düzelteyim derken de kırıldı işte.
hımm.. bi markaya dahil olsaydı garantilidirler her türlü zararı karşılıyor firmalar..sen götür bi göster o zaman masrafını konuşursunuz bütçene uygunsa yaptırırsın :44:
hayır telefonla konuştuk kapattıktan sonra duvara fırlattım
bide ücretmi vercemşu an o kadar parayı veremem yaa. başka çözümü yok mu ki?
aldğımız yere mi götüreyim ama dayısına ne diyeceğim
Atiyorsun,bide gidip bakiyorsun birsey olmusmu diye demek.
Hic gulecegim yoktu sabah sabah..