• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yüzük kırıldı

elifzer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2013
482
37
0
35
İzmir
dün akşam kaynanama sinirlenip yüzüğümü duvara fırlattım yüzük yamuldu düzeltmeye çalışırken de kırıldı.
aynısı ile değiştirirler mi ? ve yüzüklerimizin alındığı yer bana çok uzak, üstelik dayısının mağazasından aldık.
kimseye çaktırmadan halletmem lazım.

dün akşam kaynanama sinirlenip yüzüğümü duvara fırlattım yüzük yamuldu düzeltmeye çalışırken de kırıldı.
aynısı ile değiştirirler mi ? ve yüzüklerimizin alındığı yer bana çok uzak, üstelik dayısının mağazasından aldık.
ücretini ödedikten sonra değiştirirler tabii ki canım

Bence yaparlar farklı bi kuyumcuda da :ssz:

Kaynananın önünde mi fırlattın :1:

neden kaynanana sinirlenip acısını yüzüğünden çıkarıyorsun ki canım :50::50::50: o yüzük takılmışsa sen ve eşinle bağındır biri sinirini bozdu diye yapma böle şeyler, okuyunca üzüldüm... :50:
eğer yüzüğün bir markaya ait ise bi koleksiyona dahil ise aldığın yerin önemi yok diye biliyorum. netten yaz onların mağazalarından biri ile görüş zaten alyansların garantisi oluyor ( bahsettiğim gibiyse )sana yardımcı olcaklardır.. canını da sıkmaa :34:

bir markaya ait değil sanırım üzerinde marka felan yazmıyor, sadece kuyumcunun adı yazıyor kutusunda.
hiç tahmin etmemiştim kırılacağını duvara fırlattım bır baktım baya yamulmuş düzelteyim derken de kırıldı işte.

yüzük duvara atınca nasıl kırılıyor ya :26:

Evet düşününce bana da biraz zor bir ihtimal gibi geldi. ..Sonuçta sert bir materyal yamulacağına bile bir ihtimal vermiyorum .Taşı falan varsa belki o kırılabilir ama...Belki çok ince bir yüzük ise olabilir. ;)

bende bunu hiç anlayamadım
yüzük yani bu bildiğimiz yüzük
duvara fırlatınca nasıl yamuluyor nasıl kırılıyor ip gibi incemiydi acaba

tek taş kalın alyanslardan değil. taşın etrafı kalın olup sonra incelen modelden bilmiyorum yamulttum yüzüğü çok sert fırlattım iki kere fırlattım ip gibi de ince değil

bir markaya ait değil sanırım üzerinde marka felan yazmıyor, sadece kuyumcunun adı yazıyor kutusunda.
hiç tahmin etmemiştim kırılacağını duvara fırlattım bır baktım baya yamulmuş düzelteyim derken de kırıldı işte.

hımm.. bi markaya dahil olsaydı garantilidirler her türlü zararı karşılıyor firmalar..sen götür bi göster o zaman masrafını konuşursunuz bütçene uygunsa yaptırırsın :44:

bide ücretmi vercem:5: şu an o kadar parayı veremem yaa. başka çözümü yok mu ki?

canım sadece yamuklukn olsa onu kuyumcu düzeltirdi ama taş kırılmış bu da yeni taş takılacağı anlamına geliyor. kuyumcunun adı yazıyosa aynı kuyumcuya gitmende fayda var. yalnız masallah o ne kuvvet nasıl sert fırlattın kimbilir:)
nişan yüzüğü mü bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
resmi ekleyebildim mi bilmiyorum yüzük bu incelikte hatta çok benzer model ama taşının etrafı kalın

Eklentiler

• $tektas-yuzuk-591-XXL.webp
    $tektas-yuzuk-591-XXL.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 93
aldğımız yere mi götüreyim ama dayısına ne diyeceğim

orasını ben bilemem :20: oraya değil başka yere götür altın değil mi yahu bu elbet yaparlar ve bi miktar isterler muhtemelen:53: çok büyük bi problem değil yaptırmak bence problem yüzüğünü çıkarıp kırman .. burdaki herkesde onu bi düşünmüşdür bence. neyse sağlık olsun anım olacağa çare yok.. takma kafana bence yaptırırsın :44::44::44: hoşçakal:3:

Back
X