Bazı şeyler üst üste gelir, bazen de benzer durumlar birbirini kovalar.Arkadaşlar çok saçma bir konu farkındayım ama sorma gereği hissettim.
Bundan 4-5 ay önce babam glokom hastası annem gözüne damla damlattığında bir süre hiç göremiyor. Annemin yardımıyla yatağa uzanacam derken yere düşüyor.yüzük Parmağını atele aldılar ama meğerse kırılmış doktor kırığı farketmemiş kendi kendine kaynadı. Şimdi cobar bandajla sarıyor. Benim yüzük parmağımı da kardeşim kırdı. şu an açılanma var masaj yapıyorum. Alçı çıktı. Bugün eşim(Almanya’da çalışıyor) beni aradı yüzük parmağını kapıya sıkıştırmış. Allahtan yüzük eğilmiş parmağa sadece kan oturmuş. Aklımdan atamıyorum. Nazar mı ne bu ya?
Böyle kısa sürede ard arda gelince garip geldi sadece. Oynatabiliyorum iyiyim dedi.doktora git dedim ama bilmiyorum gider miOlabilir böyle şeyler bir ailede üç kişi de kanser olabiliyor mesela. Eşinize söyleyin doktora görünsün çıkık olabilir görüntü öyle kan oturmuş gibi durmuyor.
22 ocakta biletim var gidiyoruz. Ayrıca kardeşim şu an Ankara’da bulunduğum evde oturmuyor.Aaa siz ailesinin evine geçmek zorunda olup aylar sonra yurtdışına gidecek u süreçte de kardeşinden şiddet gören kişimiydiniz?
Ben benimki nazar demedim ki benzer bir durum olduğu için sordum.Eşinizin parmağı nazardan olabilir belki ama sizin parmağınızı kardeşiniz kırmıştı, nazar bu olamaz.
Ne alaka bilerej yapilan birsey tesadüf olamaz veya başka birşey ifade etmez ne olabilir kiKardeşinden şiddet görmek linç sebebi sanırım ki konum başka neyse teşekkür ederim cevaplarınız için.
ne diyek büyü mü diyek ?Ben benimki nazar demedim ki benzer bir durum olduğu için sordum.
Sevindim bir arada olacağınız için. Kardeşiniz de iyi ki uzakta. Avukat olacaktı bide bakalım kimlere tekme tokat dalacak. Mutluluklar diliyorum size22 ocakta biletim var gidiyoruz. Ayrıca kardeşim şu an Ankara’da bulunduğum evde oturmuyor.
Tamam benim konumu aradan çekin. Şöyle sordum sayın babamın ve eşimin aynı parmakları zarar gördü tesadüf değil nazar gibi geliyor bana. Sizce de öyle midir?Ne alaka bilerej yapilan birsey tesadüf olamaz veya başka birşey ifade etmez ne olabilir ki
Derseniz linç yermiyiz sizce??ne diyek büyü mü diyek ?
Kimse linçlemiyor suçlu kardeşiniz bunun farkındayiz. Sizin rahatsız olacağınız birşey yok. AlınmayınKardeşinden şiddet görmek linç sebebi sanırım ki konum başka neyse teşekkür ederim cevaplarınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?