Yüzük parmağı meselesi

Pinky93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2019
2.388
2.310
83
32
Arkadaşlar çok saçma bir konu farkındayım ama sorma gereği hissettim.
Bundan 4-5 ay önce babam glokom hastası annem gözüne damla damlattığında bir süre hiç göremiyor. Annemin yardımıyla yatağa uzanacam derken yere düşüyor.yüzük Parmağını atele aldılar ama meğerse kırılmış doktor kırığı farketmemiş kendi kendine kaynadı. Şimdi cobar bandajla sarıyor. Benim yüzük parmağımı da kardeşim kırdı. şu an açılanma var masaj yapıyorum. Alçı çıktı. Bugün eşim(Almanya’da çalışıyor) beni aradı yüzük parmağını kapıya sıkıştırmış. Allahtan yüzük eğilmiş parmağa sadece kan oturmuş. Aklımdan atamıyorum. Nazar mı ne bu ya?

Eklentiler

• B2649DFE-6BC1-4E41-89AE-239C9063F498.webp
    66,7 KB · Görüntüleme: 444
Bazı şeyler üst üste gelir, bazen de benzer durumlar birbirini kovalar.

Geçmiş olsun.

Olabilir böyle şeyler bir ailede üç kişi de kanser olabiliyor mesela. Eşinize söyleyin doktora görünsün çıkık olabilir görüntü öyle kan oturmuş gibi durmuyor.

Olabilir böyle şeyler bir ailede üç kişi de kanser olabiliyor mesela. Eşinize söyleyin doktora görünsün çıkık olabilir görüntü öyle kan oturmuş gibi durmuyor.
Böyle kısa sürede ard arda gelince garip geldi sadece. Oynatabiliyorum iyiyim dedi.doktora git dedim ama bilmiyorum gider mi

Aaa siz ailesinin evine geçmek zorunda olup aylar sonra yurtdışına gidecek u süreçte de kardeşinden şiddet gören kişimiydiniz?
22 ocakta biletim var gidiyoruz. Ayrıca kardeşim şu an Ankara’da bulunduğum evde oturmuyor.

Eşinizin parmağı nazardan olabilir belki ama sizin parmağınızı kardeşiniz kırmıştı, nazar bu olamaz.
Ben benimki nazar demedim ki benzer bir durum olduğu için sordum.

Yani nazar desek cozumu yokki?Felak nas okuyun ailecek.Yuzuk parmaklarinizi aldiramayacginiza gore.

Ne alaka bilerej yapilan birsey tesadüf olamaz veya başka birşey ifade etmez ne olabilir ki
Tamam benim konumu aradan çekin. Şöyle sordum sayın babamın ve eşimin aynı parmakları zarar gördü tesadüf değil nazar gibi geliyor bana. Sizce de öyle midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…