Yüzük seçimi

Merhaba kızlar :KK15: Bayamdn iki hafta sonra Allah nasip ederse sözüm olcak.. Söz ile nişan arası çok uzun sürmeyeceği için ayrı olarak söz tüzüğü istemedik, alyans almaya karar verdik.. Bi model beğendik, ben diğer alyans modellerini pek beğenmedim, bu tarzlar daha çok hoşuma gitti.. Ama kimisi "alyansa benzemiyor " dedi, kimisi "erkeğin yüzüğü kız yüzüğü gibi" dedi, kimisi beğendi.. :110:Siz ne düşünüyorsunuz? Bu tarz alyans olmaz mı? Erkek yÜzüğü uygun değil mi? Bu tarzlarda yüzükler için nerelere bakabiliriz biliyor musunuZ ?

Fikir ve yorumlarınız için şimdiden çooook teşekkürler :KK15:

Birilerinin yorumları sizin için niye bu kadar önemli ki?
Hoşunuza gitmiş almışsınız, güle güle kullanın, Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah.:nazar:
O ne demiş bu ne demiş, şimdiden bunlara takılmayın çünkü ilerde o kadar çok yorum yapacaklar ki :işsiz:
Halısı niye böyle, koltuk açık renk olmamalı, düğün saçı topuz olmalı, bebek odası niye yapmıyorsun bunlardan bazıları :oha::KK47::KK48::rapci:

Merhaba kızlar :KK15: Bayamdn iki hafta sonra Allah nasip ederse sözüm olcak.. Söz ile nişan arası çok uzun sürmeyeceği için ayrı olarak söz tüzüğü istemedik, alyans almaya karar verdik.. Bi model beğendik, ben diğer alyans modellerini pek beğenmedim, bu tarzlar daha çok hoşuma gitti.. Ama kimisi "alyansa benzemiyor " dedi, kimisi "erkeğin yüzüğü kız yüzüğü gibi" dedi, kimisi beğendi.. :110:Siz ne düşünüyorsunuz? Bu tarz alyans olmaz mı? Erkek yÜzüğü uygun değil mi? Bu tarzlarda yüzükler için nerelere bakabiliriz biliyor musunuZ ?

Fikir ve yorumlarınız için şimdiden çooook teşekkürler :KK15:
Başkasının fikrini önemsersen sevdiğin şey içinde kalır hemşerim merhaba bu arada :KK36:

Benim icin alyans budur. Geri kalan hicbir alyansi begenmiyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 64
ben size bir pişmanlığımı dile getirmek istedim. benim yüzüğümde böyle kesik kesik renkli ama aklıma gelmedi alırken şimdi yüzük takılıyken saçımı toplayamıyorum saçıma takılınca yoluyor resmen ve aralarından çok zor çıkıyor :silah:

Ben beğenmedim. Gerçekten alyansa benzemiyor söz yüzüğü gibi. Erkek yüzüğü ise baya kötü :olamaz: ama bence kimsenin fikriyle hareket etmeyin kendiniz beğendiyseniz güle güle kullanın böylesi daha mutlu edecektir. Hayırlı olsun :KK39:

Ben bu fotodaki alyansı istemiştim ilk ama sonradan bir değişiğini aldık, benzerini.
Bence en güzeli böyle :)

Eklentiler

• Screenshot_20160831-202027.webp
    Screenshot_20160831-202027.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 75
Herkesin zevki başka, şahsen sade almıştım, herkes bu ne yaşlı işi gibi demişti. :D senin içine sinen neyse onu al, başkalarına göre seçersek işimiz var. çok süslü alanlar yalnız bi Zaman sonra daha kullanışlı yüzüklere yöneliyor. Kullanım kolaylığı ve kendi zevkini ön planda tut.

Back
X