Yüzük seçimi

Bu tarza benzerlerin daha şık modelleri moda. Bulursunuz inşallah..
Benimki 3 renkli. Sade bir sey. Tas var ancak maalesef ki secme olasiligimiz cok azdi. Tassiz model cok kullanışlı olur.
Birde baskalarinin düşünceleri değil sizin zevkiniz önemli. Çünkü siz hep göreceksiniz. Sarraf mesela nisanlima hic önermedi pek alyans olarak tercih edilmiyor bu dedi. Biz cok beğendik cok sevdik. Cok kullanisli degil ama bir kac yıl daha severek kullaniriz. Ömür boyuda boynumuzda kolye olarak saklariz.

Çok güzelmiş gerçekten.. bence gayet güzel ammaaaa ilerde bazen rahat olamıyor erkekler ona düz bir model mi alsanız? Benim eşim mesela takamıyor rahatlıkla, ona düz bir şey almayı düşünüyorum onu taksın diye.

Bir de bu yüzüğün gercek halini gördüm.
Fotograftkinden daha güzel. Yani hos bence..
Erkeğin elinde altin rengi güzel olmuyor.
Tek gümüşünü yapmışlar hos olmus benim gordugumde.

Alyans gibi durmuyor ya.
Yan, farklı yüzükler klasikler kadar hoş durmuyor hele iki renkli alyanslar çok karışık geliyor bana. Ki bu yüzük de ikiden de fazla renk var alyanstan ziyade normal yüzük havasında olmasına neden olmuş.
Klasikten şaşma bence ileride sıkılma ihtimalini düşün.

Bence de daha güzellerini bulursunuz
Ayrıca siyah delisi olduğum için alyansımızın orta kısmı siyah benim yanları taş o siyah kısım silikleşti marka olmadına rapmen dikkat edin derim değiştircez biz de

no anam no.

yeni nesilin aileden gizli sevgiliyken aldığı söz yüzüğüne benziyo.
Bizim burada pastane nişanı derler benim de o aklıma geldi

Konu sahibi beğendi ise sorun değil ama ben bunu kadının parmağında görsem yüzük işte derim ama erkekte anlam veremem Alyans olduğunu anlayamam

Yüzükler hem çok renkli hem aralarında uyum yok tasarımı da 'basit' tek kelimeyle. Kuyumcularda ne çeşitler var internetten bakmayla olmaz. Dokunacaksın göreceksin parmağında işte o Zaman doğru yüzüğü alırsınız

Ben klasik düz alyanstan yanayım tek taşda oluyor zaten abartıya gerek yok bence bu fazla süslü

Back
X