Yüzük sorunsalı

Size göre söz vermek basit olabilir benim için takacağım yüzük söz verdiğimiz anlamındadır ve ciddi bir önemi var burda amaaaan basit bir yüzük işte diye yorumlamayın benim adıma.
Sizin adınıza değil kendi adıma yorumladım ayrıca

Ben yanında ben yokken çöp poşeti bile aldırmam evlerden ırak.. Bir insan nasıl herşeyin en kullanışsızını bulabilir anlamıyorum. Siz seçin bunun ayıbı yok.

Canim benim esimde bana tektas alcakti modelini ben begendim ve gidip olcuye gore aldik. Alyansi ise ortak kararla aldik. Bence dogrush da boyle olmali zaten. Pirlantalar omurluk oluyo zaten. Bari sevdigin bi yuzuk al

Ben yanında ben yokken çöp poşeti bile aldırmam evlerden ırak.. Bir insan nasıl herşeyin en kullanışsızını bulabilir anlamıyorum. Siz seçin bunun ayıbı yok.
Erkeklere güven olmuyor zevk konusunda. Zaten yüzüklere netten göz attıkta tamamen ayrı zevklerimiz.

Canim benim esimde bana tektas alcakti modelini ben begendim ve gidip olcuye gore aldik. Alyansi ise ortak kararla aldik. Bence dogrush da boyle olmali zaten. Pirlantalar omurluk oluyo zaten. Bari sevdigin bi yuzuk al
Aldığı ilk yüzük olacağından yeri de ayrı olacak içime sinen bir yüzük olmasını istiyorum. Birde şöyle birşey var alyans almazsak, bana tektaş veya beştaş alırsa kendisi ne takacak?onunda parmağı boş olsun istemiyorum

Erkeklere güven olmuyor zevk konusunda. Zaten yüzüklere netten göz attıkta tamamen ayrı zevklerimiz.
Kesinlikle. Kararları ona bırakmayın ya evde misafir varken peçete almaya yolluyorum en garibini getiriyor. Peçete bile beğenemiyor ömür boyu takacaksınız siz seçin..

Cnm bn evlilik teklifinde tektas istedim kendine ise gumus yuzuk aldi. Isteme zamani ise alyanslar alindim erkekler icin yuzukler pahali degil 50 60tl. Onemli olan senin sececegin yuzugun butcesi. Sana tavsiyem alyansla takacaksan ilerde sade yuzukler tercih et uyumsuz olmasin.

Dışarda gezerken vitrinden bir yüzük gösterip bunu çaktırmadan hissettirebilirsiniz. Zevkiniz konusunda fikir sahibi olmasına bu yeterli olurdu bence. Ben bu kadarını yapar daha da irdelemezdim, anlamasa ne olur kuyumcuya gittiğinde ordaki seçeneklerin arasından birini beğenir işte çokta anlamasına gerek yok bence. Çok takılmışsınız bu konuya
Gidip cok güzel olmayan bir yüzükte alabilir, sevdiğim beğenmiş almış diyip takmanız daha doğru bence
Yüzük işte sonuçta beştaşlar tektaşlar zevksiz bir seçim bile güzeldir yine merak etmeyin.
Ne alırsa kabul edin mutlu olun

Bende öyle düşünüyorum bana beştaş veya tektaş alınca kendine de gümüş yüzük alsın diye. Ama sonradan saçma olur mu dedim bende gümüş olmayacağı için. Gerçi sonuçta takacağım yüzük de aynı anlamda.

Bu yuzuk isinden ailenin haberi var mi peki gizli bi durum mu?

Hep parmağımda olacağı için içime sinsin istedim. Çok şey istemiyorum sanırım

5tas için 3000den asagısı kurtarmaz diyosunuz

Kurtarirda siz begenmeyebilirsiniz. Nette bakiyosunuz cok sik gelir ama gidip canli gordugunuzde begenmeyebilirsiniz. Yarimtur yuzukte alabilirsin ben cok begenirim. Hatta suanki aklim olsa oyle bi yuzuk alirdim daha kulanisli cunku

Kurtarirda siz begenmeyebilirsiniz. Nette bakiyosunuz cok sik gelir ama gidip canli gordugunuzde begenmeyebilirsiniz. Yarimtur yuzukte alabilirsin ben cok begenirim. Hatta suanki aklim olsa oyle bi yuzuk alirdim daha kulanisli cunku
Anladım biz biraz gezelim en iyisi. hem ona çok pahalı olmayan hem de içime sinen bir yüzük mutlaka karşıma çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…