- 29 Mayıs 2017
- 1.993
- 12.025
- 123
- Konu Sahibi limonata76
-
Sizin adınıza değil kendi adıma yorumladım ayrıcaSize göre söz vermek basit olabilir benim için takacağım yüzük söz verdiğimiz anlamındadır ve ciddi bir önemi var burda amaaaan basit bir yüzük işte diye yorumlamayın benim adıma.
Oldu ozaman teşekkür ederim kendi yorumunuz içinSizin adınıza değil kendi adıma yorumladım ayrıca
Hekese selam. Kızlar ben erkek arkadaşımın bana alyans beştaş tektaş mı hangi yüzükten alacağına müdahale ediyorum şundan alırsan daha iyi olur gibisinden konuşuyorum açık açık. Sizce bunu benim dile getirmemem mi gerekir yaptığım ayıp bişey mi? Erkek arkadaşım bunu ima edecek bir lafta bulunmadı ben kendim rahatsız olmaya başladım. Ama kendi de diyor yüzük işlerinden anlamıyıyorum diye. Gidip saçma sapan bir yüzüğe 1500 tl versin istemiyorum malum anlamıyor. olacaksa içime sinerek olsun istiyorum. bu nedenle konuşuyorum açıkça. Zor beğenen biriyim, beraber gidelim sen seç beğenmezsin benim seçtiğimi dedi en son. Sizce bana alacağı yüzüğe müdahale etmem yanlış mı? Fikirlerinizi bekliyorum
Erkeklere güven olmuyor zevk konusunda. Zaten yüzüklere netten göz attıkta tamamen ayrı zevklerimiz.Ben yanında ben yokken çöp poşeti bile aldırmam evlerden ırak.. Bir insan nasıl herşeyin en kullanışsızını bulabilir anlamıyorum. Siz seçin bunun ayıbı yok.
Aldığı ilk yüzük olacağından yeri de ayrı olacak içime sinen bir yüzük olmasını istiyorum. Birde şöyle birşey var alyans almazsak, bana tektaş veya beştaş alırsa kendisi ne takacak?onunda parmağı boş olsun istemiyorumCanim benim esimde bana tektas alcakti modelini ben begendim ve gidip olcuye gore aldik. Alyansi ise ortak kararla aldik. Bence dogrush da boyle olmali zaten. Pirlantalar omurluk oluyo zaten. Bari sevdigin bi yuzuk al
Kesinlikle. Kararları ona bırakmayın ya evde misafir varken peçete almaya yolluyorum en garibini getiriyor. Peçete bile beğenemiyor ömür boyu takacaksınız siz seçin..Erkeklere güven olmuyor zevk konusunda. Zaten yüzüklere netten göz attıkta tamamen ayrı zevklerimiz.
Aldığı ilk yüzük olacağından yeri de ayrı olacak içime sinen bir yüzük olmasını istiyorum. Birde şöyle birşey var alyans almazsak, bana tektaş veya beştaş alırsa kendisi ne takacak?onunda parmağı boş olsun istemiyorum
Bende öyle düşünüyorum bana beştaş veya tektaş alınca kendine de gümüş yüzük alsın diye. Ama sonradan saçma olur mu dedim bende gümüş olmayacağı için. Gerçi sonuçta takacağım yüzük de aynı anlamda.Cnm bn evlilik teklifinde tektas istedim kendine ise gumus yuzuk aldi. Isteme zamani ise alyanslar alindim erkekler icin yuzukler pahali degil 50 60tl. Onemli olan senin sececegin yuzugun butcesi. Sana tavsiyem alyansla takacaksan ilerde sade yuzukler tercih et uyumsuz olmasin.
Bende öyle düşünüyorum bana beştaş veya tektaş alınca kendine de gümüş yüzük alsın diye. Ama sonradan saçma olur mu dedim bende gümüş olmayacağı için. Gerçi sonuçta takacağım yüzük de aynı anlamda.
Hep parmağımda olacağı için içime sinsin istedim. Çok şey istemiyorum sanırımDışarda gezerken vitrinden bir yüzük gösterip bunu çaktırmadan hissettirebilirsiniz. Zevkiniz konusunda fikir sahibi olmasına bu yeterli olurdu bence. Ben bu kadarını yapar daha da irdelemezdim, anlamasa ne olur kuyumcuya gittiğinde ordaki seçeneklerin arasından birini beğenir işte çokta anlamasına gerek yok bence. Çok takılmışsınız bu konuya
Gidip cok güzel olmayan bir yüzükte alabilir, sevdiğim beğenmiş almış diyip takmanız daha doğru bence
Yüzük işte sonuçta beştaşlar tektaşlar zevksiz bir seçim bile güzeldir yine merak etmeyin.
Ne alırsa kabul edin mutlu olun
Ailem biliyor. Onun ailesi de biliyor. Sadece ailelerimiz tanışmadı henüz.Bu yuzuk isinden ailenin haberi var mi peki gizli bi durum mu?
Ailem biliyor. Onun ailesi de biliyor. Sadece ailelerimiz tanışmadı henüz.
Henüz tanışmamaları da benden kaynaklı bir durum. Ben acele etmeye gerek olmadığı kararındayım üniversite okuyorum.Ailem biliyor. Onun ailesi de biliyor. Sadece ailelerimiz tanışmadı henüz.
Tektaş ise 1500 5taş 2000 yeterli çokta uçmasam diyorum polis maaşı.Zorlamak istemiyorumButce olarak ne dusunuyosun peki? Yada nisanlin bi butce belirtti mi
Bence 2000verin tektas alin. Bn iki yil once 1800verdim simdi firladi fiyatlar. 1500 olan tektaslar tatmin etmeyebilir sizi.Tektaş ise 1500 5taş 2000 yeterli çokta uçmasam diyorum polis maaşı.Zorlamak istemiyorum
5tas için 3000den asagısı kurtarmaz diyosunuzBence 2000verin tektas alin. Bn iki yil once 1800verdim simdi firladi fiyatlar. 1500 olan tektaslar tatmin etmeyebilir sizi.
5tas için 3000den asagısı kurtarmaz diyosunuz
Anladım biz biraz gezelim en iyisi. hem ona çok pahalı olmayan hem de içime sinen bir yüzük mutlaka karşıma çıkarKurtarirda siz begenmeyebilirsiniz. Nette bakiyosunuz cok sik gelir ama gidip canli gordugunuzde begenmeyebilirsiniz. Yarimtur yuzukte alabilirsin ben cok begenirim. Hatta suanki aklim olsa oyle bi yuzuk alirdim daha kulanisli cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?