- 14 Haziran 2017
- 234
- 189
- 53
- 31
- Konu Sahibi limonata76
-
Baştan belli ediyorum kendimi aslında. benimle evleniyorsa huyumu bilsin. Sonuç, yaptığımın ayıp olmadığı kanaatine vardım :)Daha sozlenicegin yuzukte boyleysen ileride evlenicegin gelinlik icin yapicaklarini dusunemiyorum:)
Evet buna karar verdim bendeBen olsam gider kendim begenirdim. Cunku esim her zaman bir seyin cok pahalisini almistir. Sizde de boyle bir durum varsa ve luks sevmiyorsaniz gidin. Luks seviyorsaniz da gidin, istediginizi alirsiniz. Sizde esinizde luks sevmiyorsa begendiginiz bir tarzin fotografini atin. O ona yakin uygun butceli bir sey bulsun. Hangi secenek uyarsa size artik :)
Benm eltimle görümcem 500 liraya almış gayette güzel duruyodu . Konu sahibi gitsin beraber secsinler baska yolu yok1500 tl ye beştaş mı var? Varsa da miniciktir. Hiç almasın daha iyi.
Çok karışma ilerde lafını eder.
Pırlanta değil o tabiki. Sana göre güzel olabilir bana göre değil.Benm eltimle görümcem 500 liraya almış gayette güzel duruyodu . Konu sahibi gitsin beraber secsinler baska yolu yok
Pırlanta olmayan 5 taşlar falan var herhalde onlardan bahsediyor bayan1500 tl ye beştaş alacaksan hiç alma o paraya tektaşta yok haberin olsun. Yanına 1 sıfır daha koyman lazım en az :)
Benim beş tasim 4 bin neden olmasın ki 4 5 bine de guz3l beş taşlar var ? Illa 15 binlik 2 karatlık beş tasi mı olması lazım? Anlamadım1500 tl ye beştaş alacaksan hiç alma o paraya tektaşta yok haberin olsun. Yanına 1 sıfır daha koyman lazım en az :)
1500 tl ye beştaş mı var? Varsa da miniciktir. Hiç almasın daha iyi.
Çok karışma ilerde lafını eder.
Doğan görünümlü şahin gibi bişey:)Pırlanta olmayan 5 taşlar falan var herhalde onlardan bahsediyor bayan
1000 tl veripte alanlarda var. Ne aldığın önemli. Toplama,adı sanı olmayan,ne taşı olduğu belli olmayan bişey takmaksa mevzu var tabi. Hakkını vermek lazım bazı şeylerinBenim beş tasim 4 bin neden olmasın ki 4 5 bine de guz3l beş taşlar var ? Illa 15 binlik 2 karatlık beş tasi mı olması lazım? Anlamadım
Benim ki koçak gold bence gayet de güzel:) bilemem tabi...teyzemin 20 binlik o daha farklı duruyor evet...ama herkes kesesine göre takar1000 tl veripte alanlarda var. Ne aldığın önemli. Toplama,adı sanı olmayan,ne taşı olduğu belli olmayan bişey takmaksa mevzu var tabi. Hakkını vermek lazım bazı şeylerin
Öyle tabi canım allah daha çok versin 50.000 lik tak inşallah :)Benim ki koçak gold bence gayet de güzel:) bilemem tabi...teyzemin 20 binlik o daha farklı duruyor evet...ama herkes kesesine göre takar
Kontrolcülüğümüz onların iyiliği için hepiyi yapmissin, bi sakincasi yok bence. begenmedigim bi yuzuge para vermesi yazik olur, aynen dedigin gibi. ayni seyi yapmis biri olarak sonuna kadar destekliyorum, erkeklere birakmamak lazim. gidip kocaman sahte bir tek tasi getirip parmagana takar (anlamadigindan). gucu ona yetiyorsa basim ustune, ama bilmediginden gidip oyle biseyi almasini risk etmeye ne gerek var?
ay cokmu kontrolcuyuz ne ahaha...
1500 tl olan tektas toplu igne ucu kadar zaten neyini dusunuyorsunuz :))Hekese selam. Kızlar ben erkek arkadaşımın bana alyans beştaş tektaş mı hangi yüzükten alacağına müdahale ediyorum şundan alırsan daha iyi olur gibisinden konuşuyorum açık açık. Sizce bunu benim dile getirmemem mi gerekir yaptığım ayıp bişey mi? Erkek arkadaşım bunu ima edecek bir lafta bulunmadı ben kendim rahatsız olmaya başladım. Ama kendi de diyor yüzük işlerinden anlamıyıyorum diye. Gidip saçma sapan bir yüzüğe 1500 tl versin istemiyorum malum anlamıyor. olacaksa içime sinerek olsun istiyorum. bu nedenle konuşuyorum açıkça. Zor beğenen biriyim, beraber gidelim sen seç beğenmezsin benim seçtiğimi dedi en son. Sizce bana alacağı yüzüğe müdahale etmem yanlış mı? Fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?