Yüzük sorunsalı

Daha sozlenicegin yuzukte boyleysen ileride evlenicegin gelinlik icin yapicaklarini dusunemiyorum:)
Baştan belli ediyorum kendimi aslında. benimle evleniyorsa huyumu bilsin. Sonuç, yaptığımın ayıp olmadığı kanaatine vardım :)

Ben olsam gider kendim begenirdim. Cunku esim her zaman bir seyin cok pahalisini almistir. Sizde de boyle bir durum varsa ve luks sevmiyorsaniz gidin. Luks seviyorsaniz da gidin, istediginizi alirsiniz. Sizde esinizde luks sevmiyorsa begendiginiz bir tarzin fotografini atin. O ona yakin uygun butceli bir sey bulsun. Hangi secenek uyarsa size artik :)

Evet buna karar verdim bende

1500 tl ye beştaş mı var? Varsa da miniciktir. Hiç almasın daha iyi.

Çok karışma ilerde lafını eder.
Benm eltimle görümcem 500 liraya almış gayette güzel duruyodu . Konu sahibi gitsin beraber secsinler baska yolu yok

Ben söylemiştim:) tek tasi aldıktan sonra beş taş da istemiştim:) hahaha...tek tasi o almıştı.bes tasi birlikte aldık:)benc e söylenmeli ya ben altın sevmem zaten.hic bana su bileziği al dem3dim.ama yüzüklerimi en iyi yerden aldırdım.cunku yüzük benim için omurluktr

iyi yapmissin, bi sakincasi yok bence. begenmedigim bi yuzuge para vermesi yazik olur, aynen dedigin gibi. ayni seyi yapmis biri olarak sonuna kadar destekliyorum, erkeklere birakmamak lazim. gidip kocaman sahte bir tek tasi getirip parmagana takar (anlamadigindan). gucu ona yetiyorsa basim ustune, ama bilmediginden gidip oyle biseyi almasini risk etmeye ne gerek var?

ay cokmu kontrolcuyuz ne ahaha...

erkeklerin bir çoğu zaten yüzükten anlamıyor gücünün yettiği en iyi yüzüğü alıp geliyorlar.
müdahale bana göre iyi değil çünkü böyle şeyler semboliktir kaç taş yada kaç karat olduğunun pek bir önemi olmamalı

1500 tl ye beştaş alacaksan hiç alma o paraya tektaşta yok haberin olsun. Yanına 1 sıfır daha koyman lazım en az :)
Benim beş tasim 4 bin neden olmasın ki 4 5 bine de guz3l beş taşlar var ? Illa 15 binlik 2 karatlık beş tasi mı olması lazım? Anlamadım

1500 tl ye beştaş mı var? Varsa da miniciktir. Hiç almasın daha iyi.

Çok karışma ilerde lafını eder.

Bence de cok karisilmamali ilerde basina kakilir. Belki yuzuk olcusu tutmaz beraber secelim falan diye yolu yapilabilir.
Ama 1500 liraya 5 tas gercekten var. Pazarlik etmeyi iyi becerirseniz hele ki gayet guzel bir sey aliniyor. benim ellerim cok kucucuk. Inanin 1500 liraliktan fazlasi komik duruyor. Kızın 5 taşı değil 5 taşın kızı var dersiniz.

Benim beş tasim 4 bin neden olmasın ki 4 5 bine de guz3l beş taşlar var ? Illa 15 binlik 2 karatlık beş tasi mı olması lazım? Anlamadım
1000 tl veripte alanlarda var. Ne aldığın önemli. Toplama,adı sanı olmayan,ne taşı olduğu belli olmayan bişey takmaksa mevzu var tabi. Hakkını vermek lazım bazı şeylerin

Zevkimi, az çok neyi beğenip neyi beğenmeyeceğimi kestiremeyen biri ile evlilik yoluna giremem ben, riskli yani.

Bence de görgüsüzlük, bir de alındıktan sonra değiştirenler filan var facia yani.

Ben anlamıyorum demesi filan da hikaye, kafa yormak,vakit ayırmak istemiyor, ona göre angarya çünkü.

Zaten bu tarz askesuarlarda doğu seçim yapabilmek için zevk sahibi olunması şart.

1000 tl veripte alanlarda var. Ne aldığın önemli. Toplama,adı sanı olmayan,ne taşı olduğu belli olmayan bişey takmaksa mevzu var tabi. Hakkını vermek lazım bazı şeylerin
Benim ki koçak gold bence gayet de güzel:) bilemem tabi...teyzemin 20 binlik o daha farklı duruyor evet...ama herkes kesesine göre takar

seçmek isteyebilirsiniz bunu ayıp bulmam ben. ama adamın bütçesini net öğrenip ona göre davranın bence. adam 1500 dediğinde 3000 lik yüzük beğenirseniz o ayıp olur. birde 1500 e 5 taş alacağınıza zarif bir tektaş alın bence. ben kullanmıyorum pırlanta, güzel bulmuyorum ama tektaşlar sevmeyen birinin gözünden bile 5 taştan güzel ve kullanışlı geliyor.

Kontrolcülüğümüz onların iyiliği için hep

1500 tl olan tektas toplu igne ucu kadar zaten neyini dusunuyorsunuz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…