Yüzük sorunsalı

imkan meselesi ama pırlanta olmayan beştaş vs aldırma. alamıyorsa da ileride alması yönünde talebin olsun. Eşim tek taşı sembolik almıştı, zatne parmağıma büyük gelmişti. Sonra gittik yüzük çercevesini kendim seçtim.

e gidin beraber alın madem. yüzüğü alırsın geçer sürekli müdahale edilecek bi konu dğeil ki.

Yuzuklerinizibirlikte secmenizde hicbir sakinca yokgayrt normal bende oyle yaptim cevremdekiletdroyle. Ciftlerinbirlikte gidip bakmasi guzl olur.
Sen evlenme teklifi aldin mi onu soyle almadiysan onuda araya sikistiriver

Ya ben müdahale etmemiştim, evlenme teklifi için sürpriz yaptığında kendi seçmiş tamamen.

Söz, nişan olduğunda birlikte seçeriz bu sürpriz olduğu için kendim seçmek istedim sana sormak olmazdı dedi tamam dedim. Bence ilk yüzüğü o alsın :)

ona peki sen ne takacaksın sana da ben alayım dediğinde benim takmam gerek yok ben zaten hep adamların arasındayım sen tak kiminle olduğun belli olsun demezse ben de jessey değilim
çünkü bu yüzüğün onun için sizin bahsettiğiniz gibi duygusal bir anlamı yok
arabaların ruhsatında nasıl sahibinin adı yazıyorsa sizin de "sahibiniz " belli olsun diye yapılacak bir şey

Bu adam size evlenme teklifi etti mi ki yüzük alacak anlamadım başın bağlı olsun aman kimse sarkmasın diye parmağınıza yüzük takmayacak mıydı bu adam kusura bakmayın ama bu yüzükler aksesuar olarak takılacak şeyler değil eğer sizinle ciddiyse alsın tabii ki ama 1.500 tl ye uyduruk yüzük alsın istemiyorum diyorsunuz ne kadar verebilir nereden biliyorsun sanırım lüks pahalı bir yüzük istiyorsunuz. Zaten sürpriz kalmamış gidin beraber alın bütçesine göre ama modeli hakkında fikir alışverişi olabilir yoksa 3 taş beş taş istiyorum demek yakışık almaz bana göre ve zaten şimdisi için de abartı olur.

Canim bana aşırı ayıp geliyor. Hatta gorgüsüzlük geliyor. Adamın bütçesi belki zorlanacak. O da ister en güzeli olsun ama herşey imkanlar dahilinde. Bugün bir bestas ne kadar piyasada haberin var mı mesela bestas talep ederken ? Bestas nerde tektas nerde ?? Adam bütçesine göre kendi bişey alsın olmadı evlendiginizde değiştirirsiniz bütçeye göre. Değer düşürür böyle laflar.

Bu yüzükle beraber evlenme mi teklif edecek anlamadım ki?
Ben ne isterdim ne de karışırdım şunu al bunu al diye,daha aranızda ciddi birşey yok,kendi bütçesine göre seçsin alsın.
İlla şunu istiyorum diye tutturmayın.

Yüzüğün maddi değerini önemsemiyorum diye bişey söylemedim. Cevaplarımı okursanız, kalıcı bir yüzük olacağı için "içime sinen" bir yüzük olmasını istiyorum dedim. Manevi ve maddi değeri olmalı benim için, bu da benim beklentim. Herkesin kendi görüşü.

Sevgilinizle ilgili diğer sorunsallarınızı ne yaptınız?
Görmezden gelmeye karar verdiniz sanırım.
Konuştuk. Haklı olduğumu dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Konuştuğmuz günden beri hiçbir sorun yok.Bundan sonraki hareketlerine bakacağım

Okuyup geçin madem, saçma geliyorsa yorumlamayın öyle bir zorunluluğunuz yok

Bizim durum şöyle. Erkek arkadaşımla ailelerin tanışmasını aile arasında nişan olmasını ben şuan istemiyorum üniversiteden mezun olduktan sonra olması daha doğru geliyor.Erkek ark. polis. Doğuya gidecek beni burda onsuz bırakmak zaten içine sinmezken parmağım boş bırakmak hiç sinmeyeceğni söyledi. Bildiğim şey, yüzük gelecek. evlenmek teklifiyle mi nasıl olacak artık orasını bend e bilmiyorum.

Bizim durum şöyle. Erkek arkadaşımla ailelerin tanışmasını aile arasında nişan olmasını ben şuan istemiyorum üniversiteden mezun olduktan sonra olması daha doğru geliyor.Erkek ark. polis. Doğuya gidecek beni burda onsuz bırakmak zaten içine sinmezken parmağım boş bırakmak hiç sinmeyeceğni söyledi. Bildiğim şey, yüzük gelecek. evlenmek teklifiyle mi nasıl olacak artık orasını bend e bilmiyorum.

Daha sozlenicegin yuzukte boyleysen ileride evlenicegin gelinlik icin yapicaklarini dusunemiyorum:)
Baştan belli ediyorum kendimi aslında. benimle evleniyorsa huyumu bilsin. Sonuç, yaptığımın ayıp olmadığı kanaatine vardım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…