- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi limonata76
-
Hekese selam. Kızlar ben erkek arkadaşımın bana alyans beştaş tektaş mı hangi yüzükten alacağına müdahale ediyorum şundan alırsan daha iyi olur gibisinden konuşuyorum açık açık. Sizce bunu benim dile getirmemem mi gerekir yaptığım ayıp bişey mi? Erkek arkadaşım bunu ima edecek bir lafta bulunmadı ben kendim rahatsız olmaya başladım. Ama kendi de diyor yüzük işlerinden anlamıyıyorum diye. Gidip saçma sapan bir yüzüğe 1500 tl versin istemiyorum malum anlamıyor. olacaksa içime sinerek olsun istiyorum. bu nedenle konuşuyorum açıkça. Zor beğenen biriyim, beraber gidelim sen seç beğenmezsin benim seçtiğimi dedi en son. Sizce bana alacağı yüzüğe müdahale etmem yanlış mı? Fikirlerinizi bekliyorum
Aldığı ilk yüzük olacağından yeri de ayrı olacak içime sinen bir yüzük olmasını istiyorum. Birde şöyle birşey var alyans almazsak, bana tektaş veya beştaş alırsa kendisi ne takacak?onunda parmağı boş olsun istemiyorum
Canim bana aşırı ayıp geliyor. Hatta gorgüsüzlük geliyor. Adamın bütçesi belki zorlanacak. O da ister en güzeli olsun ama herşey imkanlar dahilinde. Bugün bir bestas ne kadar piyasada haberin var mı mesela bestas talep ederken ? Bestas nerde tektas nerde ?? Adam bütçesine göre kendi bişey alsın olmadı evlendiginizde değiştirirsiniz bütçeye göre. Değer düşürür böyle laflar.Hekese selam. Kızlar ben erkek arkadaşımın bana alyans beştaş tektaş mı hangi yüzükten alacağına müdahale ediyorum şundan alırsan daha iyi olur gibisinden konuşuyorum açık açık. Sizce bunu benim dile getirmemem mi gerekir yaptığım ayıp bişey mi? Erkek arkadaşım bunu ima edecek bir lafta bulunmadı ben kendim rahatsız olmaya başladım. Ama kendi de diyor yüzük işlerinden anlamıyıyorum diye. Gidip saçma sapan bir yüzüğe 1500 tl versin istemiyorum malum anlamıyor. olacaksa içime sinerek olsun istiyorum. bu nedenle konuşuyorum açıkça. Zor beğenen biriyim, beraber gidelim sen seç beğenmezsin benim seçtiğimi dedi en son. Sizce bana alacağı yüzüğe müdahale etmem yanlış mı? Fikirlerinizi bekliyorum
Bu yüzükle beraber evlenme mi teklif edecek anlamadım ki?Hekese selam. Kızlar ben erkek arkadaşımın bana alyans beştaş tektaş mı hangi yüzükten alacağına müdahale ediyorum şundan alırsan daha iyi olur gibisinden konuşuyorum açık açık. Sizce bunu benim dile getirmemem mi gerekir yaptığım ayıp bişey mi? Erkek arkadaşım bunu ima edecek bir lafta bulunmadı ben kendim rahatsız olmaya başladım. Ama kendi de diyor yüzük işlerinden anlamıyıyorum diye. Gidip saçma sapan bir yüzüğe 1500 tl versin istemiyorum malum anlamıyor. olacaksa içime sinerek olsun istiyorum. bu nedenle konuşuyorum açıkça. Zor beğenen biriyim, beraber gidelim sen seç beğenmezsin benim seçtiğimi dedi en son. Sizce bana alacağı yüzüğe müdahale etmem yanlış mı? Fikirlerinizi bekliyorum
Yüzüğün maddi değerini önemsemiyorum diye bişey söylemedim. Cevaplarımı okursanız, kalıcı bir yüzük olacağı için "içime sinen" bir yüzük olmasını istiyorum dedim. Manevi ve maddi değeri olmalı benim için, bu da benim beklentim. Herkesin kendi görüşü.Bu yapış yapış arabeskten de hiç hoşlanmıyorum. Arkadaşım o yüzük söz verdiğiniz anlamında kıymetliyse gümüş değil altın olsun diye sorun yapmazdın. Demek ki basbayağı yüzüğün kendi metal kıymetini önemsiyorsun. Gümüş değil altın olsun demişsin ben seçeyim demişsin sen o çizgileri geçmişsin zaten şimdi laf olsun diye ayıp mı diye soruyorsun. Arkadaş doğru söylüyor bu kadar dillendirilen ve söylenen bir yüzük artık basit bir formalitedir. Seç gitsin
Konuştuk. Haklı olduğumu dikkat etmesi gerektiğini söyledi. Konuştuğmuz günden beri hiçbir sorun yok.Bundan sonraki hareketlerine bakacağımSevgilinizle ilgili diğer sorunsallarınızı ne yaptınız?
Görmezden gelmeye karar verdiniz sanırım.
Okuyup geçin madem, saçma geliyorsa yorumlamayın öyle bir zorunluluğunuz yokE o zaman gidin beraber secin, niye konu acip insanlara soruyorsunuz? Sizce bu görgüsüzlük mu diyorsunuz, evet görgüsüzlük diyene de tepki veriyorsunuz. Gidip istediğinizi alin madem. Burda sacma sapan zaman ayırıyoruz biz de.
Bizim durum şöyle. Erkek arkadaşımla ailelerin tanışmasını aile arasında nişan olmasını ben şuan istemiyorum üniversiteden mezun olduktan sonra olması daha doğru geliyor.Erkek ark. polis. Doğuya gidecek beni burda onsuz bırakmak zaten içine sinmezken parmağım boş bırakmak hiç sinmeyeceğni söyledi. Bildiğim şey, yüzük gelecek. evlenmek teklifiyle mi nasıl olacak artık orasını bend e bilmiyorum.bende fikrimi soyliyim o zaman
zevkine guvenmiyosun anladigim kadariyla. ama sunuda unutmamak gerekir, tektaş yuzuk diyosun. yani evlenme teklifimi edecek sana? onu hic anlamadim o yuzden soruyorum. erkek arkadasim dedin sözlün olsa tektas almasini anlarim ama erkek arkadas once soz yuzugu takmaz miydi?
anlamadigim icin soruyorum canim.
eger sözlünse veya evlilik yolundaysaniz bence hic karisma. zevksiz bile olsa nihayetinde senin icin bi yuzuk sececek. vee o yuzukten milyonlarca tane olsa bile sadece sana ozel olacak cunku *erkek arkadasin o yuzugu senin parmaginda hayal ederek o yüzükte seni görerek alacak.
eşim yüzüğümü parmagima takarken aynen sunu demisti;
bu yüzüğü diger bütün yüzüklerden ayiran en belirgin özelliği tıpki sana benziyor olmasiydi ,sende benim icin bu yüzük kadar eşsizsin...
ve yüzüğüme her baktigimda o kelimeleri çınlar hala kulagimda. ve hakikatten yüzüğüm bana o kadar benziyo ki.. yazamiyorum ban alirim diye. tatli bi argo kelimeyle ozdeşleştirdik hattaeşim zevklidir yırttım ben ordan
ama bence sende *erkek arkadasina birak. sen sectikten sonra anlami kalmaz ki onun. madem oyle git kendin al tak yüzügünü dimi ama.de ki zevksiz bile olsan maddi olarak pahada agir seyler almak zorunda degilsin. hangi yuzukte beni gorebiliyosan onu al de. ona bu sekilde soylersen sadece yüzük almaya gitmeyecektir. yüzlerce yüzük arasindan seni aramaya gidecektir..
ben boyle dusunuyorum. biraz romantik ve duygusalimdir boyle konularda
Bizim durum şöyle. Erkek arkadaşımla ailelerin tanışmasını aile arasında nişan olmasını ben şuan istemiyorum üniversiteden mezun olduktan sonra olması daha doğru geliyor.Erkek ark. polis. Doğuya gidecek beni burda onsuz bırakmak zaten içine sinmezken parmağım boş bırakmak hiç sinmeyeceğni söyledi. Bildiğim şey, yüzük gelecek. evlenmek teklifiyle mi nasıl olacak artık orasını bend e bilmiyorum.bende fikrimi soyliyim o zaman
zevkine guvenmiyosun anladigim kadariyla. ama sunuda unutmamak gerekir, tektaş yuzuk diyosun. yani evlenme teklifimi edecek sana? onu hic anlamadim o yuzden soruyorum. erkek arkadasim dedin sözlün olsa tektas almasini anlarim ama erkek arkadas once soz yuzugu takmaz miydi?
anlamadigim icin soruyorum canim.
eger sözlünse veya evlilik yolundaysaniz bence hic karisma. zevksiz bile olsa nihayetinde senin icin bi yuzuk sececek. vee o yuzukten milyonlarca tane olsa bile sadece sana ozel olacak cunku *erkek arkadasin o yuzugu senin parmaginda hayal ederek o yüzükte seni görerek alacak.
eşim yüzüğümü parmagima takarken aynen sunu demisti;
bu yüzüğü diger bütün yüzüklerden ayiran en belirgin özelliği tıpki sana benziyor olmasiydi ,sende benim icin bu yüzük kadar eşsizsin...
ve yüzüğüme her baktigimda o kelimeleri çınlar hala kulagimda. ve hakikatten yüzüğüm bana o kadar benziyo ki.. yazamiyorum ban alirim diye. tatli bi argo kelimeyle ozdeşleştirdik hattaeşim zevklidir yırttım ben ordan
ama bence sende *erkek arkadasina birak. sen sectikten sonra anlami kalmaz ki onun. madem oyle git kendin al tak yüzügünü dimi ama.de ki zevksiz bile olsan maddi olarak pahada agir seyler almak zorunda degilsin. hangi yuzukte beni gorebiliyosan onu al de. ona bu sekilde soylersen sadece yüzük almaya gitmeyecektir. yüzlerce yüzük arasindan seni aramaya gidecektir..
ben boyle dusunuyorum. biraz romantik ve duygusalimdir boyle konularda
Baştan belli ediyorum kendimi aslında. benimle evleniyorsa huyumu bilsin. Sonuç, yaptığımın ayıp olmadığı kanaatine vardım :)Daha sozlenicegin yuzukte boyleysen ileride evlenicegin gelinlik icin yapicaklarini dusunemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?