- Konu Sahibi limonata76
-
Anladım biz biraz gezelim en iyisi. hem ona çok pahalı olmayan hem de içime sinen bir yüzük mutlaka karşıma çıkar
Bakalım. Şansımıza artık. TeşekkürlerNette bak. Alinbas gibi markalarin modellerine. Sonra kuyumculari gez.Ama fiyatlar cok farkli degil. Pirlanta dolar endeksli sanirim. Ucuz ve sik bir model bulman cok zor. Ben netten begendim sonra kuyumcuda benzerini aradim.
Peki benim içime sinmeyen tarzda bir yüzük getirilip parmağıma takılsa, bu emrivaki olmayacak mı?Sadece alacak kişi kendisi ne alayım diye sorarsa, ne istediğini söylemeyi doğru buluyorum. Onun dışında hediye verilecek mala müdahaleyi görgüsüzlük olarak görüyorum. Siparişle alınan şeye hediye denmez çünkü, emirvaki olur en fazla.
Hediye gelen şey her zaman tam içe sinen bir şey olmuyor ne yazık ki. Emirvaki olarak görmüyorum.Peki benim içime sinmeyen tarzda bir yüzük getirilip parmağıma takılsa, bu emrivaki olmayacak mı?
Hekese selam. Kızlar ben erkek arkadaşımın bana alyans beştaş tektaş mı hangi yüzükten alacağına müdahale ediyorum şundan alırsan daha iyi olur gibisinden konuşuyorum açık açık. Sizce bunu benim dile getirmemem mi gerekir yaptığım ayıp bişey mi? Erkek arkadaşım bunu ima edecek bir lafta bulunmadı ben kendim rahatsız olmaya başladım. Ama kendi de diyor yüzük işlerinden anlamıyıyorum diye. Gidip saçma sapan bir yüzüğe 1500 tl versin istemiyorum malum anlamıyor. olacaksa içime sinerek olsun istiyorum. bu nedenle konuşuyorum açıkça. Zor beğenen biriyim, beraber gidelim sen seç beğenmezsin benim seçtiğimi dedi en son. Sizce bana alacağı yüzüğe müdahale etmem yanlış mı? Fikirlerinizi bekliyorum
Arkadasa katiliyorum konu sahibi hic soyle seviyorum boyle seviyorum deme. Butcesi ne kadar ise gidin birlikte alin. Bitti gitti.Ay erkeklere iyilik mi yarar ya. Aldır işte alıyorsa istediğini. Söylemeyince düşünemiyorlar. Sonra üzülen kadın oluyor. Alışmayınca da almıyorlar. Bir sürü konu var. Valla aldıracaksın alıştıracaksın. İlerde de beklentin o yönde olur. Şunu beğendim dersin onu alır. Yoksa bu deveyi gütmek zor. Seninki de bu dilden anlar zaten.
yildizli pek iyi ..Kişilere kalmış bişey. Sen illada ben seçicem diyorsan ve erkek arkadaşın için sıkıntı yoksa, sıkıntı yoktur.
Kendi yorumumu yapacak olursam eğer diyeceğim şu, "Yüzükten anlamıyor." diye bişey yok bir araştırmaya bakar altı üstü, ortada karmaşık bir olay yok. Benim eşimde hergün birine yüzük almıyordu neticede. Kalkıp ben anlamıyorum sen bak alalım dese bozulurdum.
Evlenecegınız kişi azbuçuk ucundan kıyısından tarzını bılır, bilmeli. Yerinizde olsam ücretine, şekline bu kadar takılmazdım. Eşimin benim için seçmesi, düşünmesi önemli olurdu ki öyle oldu ve gayet severek kullanıyorum tektaşımı.
Bes tas ve tek tas olayları bendem sorulur gercek bır pırlanta alacaksan 1500 devede kulak kalır cunku karat color sertıfıka olayları var.Hekese selam. Kızlar ben erkek arkadaşımın bana alyans beştaş tektaş mı hangi yüzükten alacağına müdahale ediyorum şundan alırsan daha iyi olur gibisinden konuşuyorum açık açık. Sizce bunu benim dile getirmemem mi gerekir yaptığım ayıp bişey mi? Erkek arkadaşım bunu ima edecek bir lafta bulunmadı ben kendim rahatsız olmaya başladım. Ama kendi de diyor yüzük işlerinden anlamıyıyorum diye. Gidip saçma sapan bir yüzüğe 1500 tl versin istemiyorum malum anlamıyor. olacaksa içime sinerek olsun istiyorum. bu nedenle konuşuyorum açıkça. Zor beğenen biriyim, beraber gidelim sen seç beğenmezsin benim seçtiğimi dedi en son. Sizce bana alacağı yüzüğe müdahale etmem yanlış mı? Fikirlerinizi bekliyorum
Süpersin işte olması gereken bu.Arkadasa katiliyorum konu sahibi hic soyle seviyorum boyle seviyorum deme. Butcesi ne kadar ise gidin birlikte alin. Bitti gitti.
Bu yapış yapış arabeskten de hiç hoşlanmıyorum. Arkadaşım o yüzük söz verdiğiniz anlamında kıymetliyse gümüş değil altın olsun diye sorun yapmazdın. Demek ki basbayağı yüzüğün kendi metal kıymetini önemsiyorsun. Gümüş değil altın olsun demişsin ben seçeyim demişsin sen o çizgileri geçmişsin zaten şimdi laf olsun diye ayıp mı diye soruyorsun. Arkadaş doğru söylüyor bu kadar dillendirilen ve söylenen bir yüzük artık basit bir formalitedir. Seç gitsinSize göre söz vermek basit olabilir benim için takacağım yüzük söz verdiğimiz anlamındadır ve ciddi bir önemi var burda amaaaan basit bir yüzük işte diye yorumlamayın benim adıma.
Hep parmağımda olacağı için içime sinsin istedim. Çok şey istemiyorum sanırım
Hediye gelen şey her zaman tam içe sinen bir şey olmuyor ne yazık ki. Emirvaki olarak görmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?