Yüzük sorunsalı

Anladım biz biraz gezelim en iyisi. hem ona çok pahalı olmayan hem de içime sinen bir yüzük mutlaka karşıma çıkar

Nette bak. Alinbas gibi markalarin modellerine. Sonra kuyumculari gez.Ama fiyatlar cok farkli degil. Pirlanta dolar endeksli sanirim. Ucuz ve sik bir model bulman cok zor. Ben netten begendim sonra kuyumcuda benzerini aradim.

Sadece alacak kişi kendisi ne alayım diye sorarsa, ne istediğini söylemeyi doğru buluyorum. Onun dışında hediye verilecek mala müdahaleyi görgüsüzlük olarak görüyorum. Siparişle alınan şeye hediye denmez çünkü, emirvaki olur en fazla.

Nette bak. Alinbas gibi markalarin modellerine. Sonra kuyumculari gez.Ama fiyatlar cok farkli degil. Pirlanta dolar endeksli sanirim. Ucuz ve sik bir model bulman cok zor. Ben netten begendim sonra kuyumcuda benzerini aradim.
Bakalım. Şansımıza artık. Teşekkürler

Peki benim içime sinmeyen tarzda bir yüzük getirilip parmağıma takılsa, bu emrivaki olmayacak mı?

Doğru yoldasın. Bir sakınca yok. Ben de sevmediğim şeyi takacağıma müdahale ediyorum hep. Çünkü beceremiyor.

Madem bu adam zevksiz, sen neyi beğeniyorsan onu aldır yada gidin birlikte seçin...
Ama 1500 tlye pırlanta beştaş olmaz, normal kuyumcu ürünü alırsınız...

Yüzüğünü istediğin gibi seçmek hakkon bence beğenmediğin bir şeyi ömür boyu parmağında taşımak sıkıcı olabilir...

Ay erkeklere iyilik mi yarar ya. Aldır işte alıyorsa istediğini. Söylemeyince düşünemiyorlar. Sonra üzülen kadın oluyor. Alışmayınca da almıyorlar. Bir sürü konu var. Valla aldıracaksın alıştıracaksın. İlerde de beklentin o yönde olur. Şunu beğendim dersin onu alır. Yoksa bu deveyi gütmek zor. Seninki de bu dilden anlar zaten.

bende fikrimi soyliyim o zaman

zevkine guvenmiyosun anladigim kadariyla. ama sunuda unutmamak gerekir, tektaş yuzuk diyosun. yani evlenme teklifimi edecek sana? onu hic anlamadim o yuzden soruyorum. erkek arkadasim dedin sözlün olsa tektas almasini anlarim ama erkek arkadas once soz yuzugu takmaz miydi?

anlamadigim icin soruyorum canim.

eger sözlünse veya evlilik yolundaysaniz bence hic karisma. zevksiz bile olsa nihayetinde senin icin bi yuzuk sececek. vee o yuzukten milyonlarca tane olsa bile sadece sana ozel olacak cunku *erkek arkadasin o yuzugu senin parmaginda hayal ederek o yüzükte seni görerek alacak.

eşim yüzüğümü parmagima takarken aynen sunu demisti;

bu yüzüğü diger bütün yüzüklerden ayiran en belirgin özelliği tıpki sana benziyor olmasiydi ,sende benim icin bu yüzük kadar eşsizsin...

ve yüzüğüme her baktigimda o kelimeleri çınlar hala kulagimda. ve hakikatten yüzüğüm bana o kadar benziyo ki.. yazamiyorum ban alirim diye. tatli bi argo kelimeyle ozdeşleştirdik hatta eşim zevklidir yırttım ben ordan

ama bence sende *erkek arkadasina birak. sen sectikten sonra anlami kalmaz ki onun. madem oyle git kendin al tak yüzügünü dimi ama.de ki zevksiz bile olsan maddi olarak pahada agir seyler almak zorunda degilsin. hangi yuzukte beni gorebiliyosan onu al de. ona bu sekilde soylersen sadece yüzük almaya gitmeyecektir. yüzlerce yüzük arasindan seni aramaya gidecektir..

ben boyle dusunuyorum. biraz romantik ve duygusalimdir boyle konularda

Arkadasa katiliyorum konu sahibi hic soyle seviyorum boyle seviyorum deme. Butcesi ne kadar ise gidin birlikte alin. Bitti gitti.

yildizli pek iyi ..

katiliyorum sana

Bes tas ve tek tas olayları bendem sorulur gercek bır pırlanta alacaksan 1500 devede kulak kalır cunku karat color sertıfıka olayları var.

Size göre söz vermek basit olabilir benim için takacağım yüzük söz verdiğimiz anlamındadır ve ciddi bir önemi var burda amaaaan basit bir yüzük işte diye yorumlamayın benim adıma.
Bu yapış yapış arabeskten de hiç hoşlanmıyorum. Arkadaşım o yüzük söz verdiğiniz anlamında kıymetliyse gümüş değil altın olsun diye sorun yapmazdın. Demek ki basbayağı yüzüğün kendi metal kıymetini önemsiyorsun. Gümüş değil altın olsun demişsin ben seçeyim demişsin sen o çizgileri geçmişsin zaten şimdi laf olsun diye ayıp mı diye soruyorsun. Arkadaş doğru söylüyor bu kadar dillendirilen ve söylenen bir yüzük artık basit bir formalitedir. Seç gitsin

Ya pirlanta sonucta en fazla ne cirkinlikte bir sey alabilir? Hepsi 3 asagi 5 yukari birbirine benziyor. Onun begendigi, gidip emek verip sectigi düşündüğü bir şeyi takmak cok cok daha guzel bence. Ben boyle seyleri hos karsilamiyorum. Bir de siz simdi gidip 5binlik bir sey begenirseniz nolacak? Cocugun ya içinde kalacak oyle bir sey alamadigi icin ya da borca harca girecek bir tektas icin. Bir de gidip seçiliyor, aliniyor sonra kızlar başlıyorlar her an teklif beklemeye. Ne heyecan kaliyor ne bir sey. Ben doğru bulmuyorum acikcasi

Hep parmağımda olacağı için içime sinsin istedim. Çok şey istemiyorum sanırım

Hediye gelen şey her zaman tam içe sinen bir şey olmuyor ne yazık ki. Emirvaki olarak görmüyorum.

E o zaman gidin beraber secin, niye konu acip insanlara soruyorsunuz? Sizce bu görgüsüzlük mu diyorsunuz, evet görgüsüzlük diyene de tepki veriyorsunuz. Gidip istediğinizi alin madem. Burda sacma sapan zaman ayırıyoruz biz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…