tişikkürler canım senden de paylaşım bekliyoruzzzcok cici
inşallah canımtişikkürler canım senden de paylaşım bekliyoruzzz
Cok tatliymisss =)
Çok güzelmişşş:)) Bir senedir bende yüzüklere takmış durumdayım:)
paylaşımda istiyoruz:)güzel konu.. takipteyim..
tamam. koymaya çalışırım :)paylaşımda istiyoruz:)
Kajcım açmışsın sonunda bende unuttun sanmıştım hayırlı olsun topiğinMerhaba KK nın değerli üyeleri.. Bu konuyu açıp -açmamayı çok düşündüm ama CandyShop grubunun desteği ile açmaya karar verdim. Burada yüzüklerimizi paylaşabilir , nereden ne kadara aldığımızı yazıp fikir edine biliriz.Katılan herkese şimdiden çok teşekkür ederim..
İlk paylaşım benden gelsin o halde diyor ve başlıyorum..
Eki Görüntüle 1374289
bu yüzüğü Emiönünden 15tl ye almıştım..
teşekkür ederim minnağım bakalım koymaya çalışacam her gün:)Kajcım açmışsın sonunda bende unuttun sanmıştım hayırlı olsun topiğin
tamam kuzum inşallahteşekkür ederim minnağım bakalım koymaya çalışacam her gün:)
ama senden de bekliyorum destek..
yüzüklerin şahane ozellikle şu ilk attığına bayıldım..Ellerin ne kadar bakimsizEki Görüntüle 1385604
yüzüklerin şahane ozellikle şu ilk attığına bayıldım..
bu arada ellerim son zamanlarda çok çatlıyor o yüzden bakımsız gibi görünüyor ama her gün kremliyorum
aa ama bak sende de benimki gibi çatlama sorunu var bence mutlaka sür gündelik krem zaten zavallı ellerimizin o kadar ihtiyacı var ki hemen emi veriyor..Ellerim yazacaktim canim ellerin cikmis :)
Fotoğrafta fark ettim erkek eli gibiler benimkiler
Ben hic krem suremem ellerime tiksinirim .
Vicik vicik gibi hissediyorum sürünce :)
aa ama bak sende de benimki gibi çatlama sorunu var bence mutlaka sür gündelik krem zaten zavallı ellerimizin o kadar ihtiyacı var ki hemen emi veriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?