- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
o zaman hadi sizde paylaşım yapın bayanlar:)
aynı benyüzük dendi mi durmak lazım.Koleksiyonum var resmen.Yüzüksüz evden adım atmam,çıplak gibi hissediyorum kendimi takmazsam
çok şıkmış sizde bendensiniz galiba alyans sık sık değişiyor benimde ama ben kaybetmedim henüz hiç.:))Bu da benim yeni alyansım sürekli kaybediyorumEki Görüntüle 1388925
Benim hep denizde kayboldu :) unutkanlık ve sakarlık vardı ilk alyansımı çok seviyorum el yapımı çok özel di bi daha onun aynasında bulamadım. .. Eşim çok ısrar etti bir gün yüzüksüz olmaz diye girip herhangi bi yerden bunu aldım.... sevdim galiba biraz :) parmaklarımı pek sevmem uzun uzun olsa ne güzel olurduçok şıkmış sizde bendensiniz galiba alyans sık sık değişiyor benimde ama ben kaybetmedim henüz hiç.:))
yok güzelmiş bende beğendim. Bu arada parmaklarında güzelBenim hep denizde kayboldu :) unutkanlık ve sakarlık vardı ilk alyansımı çok seviyorum el yapımı çok özel di bi daha onun aynasında bulamadım. .. Eşim çok ısrar etti bir gün yüzüksüz olmaz diye girip herhangi bi yerden bunu aldım.... sevdim galiba biraz :) parmaklarımı pek sevmem uzun uzun olsa ne güzel olurdu
Teşekkür ederimyok güzelmiş bende beğendim. Bu arada parmaklarında güzel
ama paylaşım bekliyorum mutlakaaaaTeşekkür ederim
Canım malesef bir tek alyansım var altın harici alerji yapıyo çok isterim böyle bujiterilerde satılan yüzükleri alıp takmak... malesefama paylaşım bekliyorum mutlakaaaa
olsun paylaşımın için gene de çok teşekkür ederim:)Canım malesef bir tek alyansım var altın harici alerji yapıyo çok isterim böyle bujiterilerde satılan yüzükleri alıp takmak... malesef
bende de vardı aynısından :)Eki Görüntüle 1390351 eski ama çok sevdiğim yüzüğüm
çok seviyorum ben bu yüzüğübende de vardı aynısından :)
çok güzelmiş ama bayıldım kuzumçok seviyorum ben bu yüzüğü
hoş geldiniz paylaşım bekliyoruz:)bende de vardı aynısından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?