- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
daha güzelleri senin olsun kuzum bende senin şu otantik yüzüğüne bayıldımçok güzelmiş ama bayıldım kuzum
sağol canım. Günaydın bu arada nasılsın minnağım?daha güzelleri senin olsun kuzum bende senin şu otantik yüzüğüne bayıldım
iyiyim tatlım sen nasılsınsağol canım. Günaydın bu arada nasılsın minnağım?
baksana sesi ye ne oldu ne geliyor ne gidiyor..
evet merak ettim bende onu baya.. Allah ne derdi varsa hayra kavuştursun inşallah..iyiyim tatlım sen nasılsın
bilmiyorum ki hiç konuşamadık bir derdi var herhalde sınavları bitmiş olmalı çünkü
mesaj attım döner herhalde dün kkdaymış zatenevet merak ettim bende onu baya.. Allah ne derdi varsa hayra kavuştursun inşallah..
Eki Görüntüle 1385586
bu da benim 3.kez değiştirdiğim alyansım.. Alyans değiştirmeyi benim kadar seven varmıdır acep
sağol bir tanecik Nur'umm...alyansın çok güzelmiş güle güle kullan canım.
Eki Görüntüle 1390351 eski ama çok sevdiğim yüzüğüm
sağol bir tanecik Nur'umm...
sende paylaşım yap ama yalnız koyma şu arkidişinii
daha güzelleri senin olsun şekerimçok güzel ve tarzmış minnak
Ben pek yüzük sevmem sahte metal takıya da alerjim var
4,5 tane altın yüzüğüm var onları koyarım bir ara canım
sağol bebeğim amin inşallahçok şık allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin canım.
minnak ben alyansları değiştridim hep . Kilo aldım alyansım feci sıktı sende accık bol alaydın...sağol bebeğim amin inşallahaceleyle alındı ama güzel denk geldi çok şükür
gümüşede varmı canım alerjin?_
yok ya tam aldım kilo alınca parmaklara nedense işlemiyor benim ama hamilelik neyim olursa bilemem o zaman değiştiririm tabi zaten daha nişan olmadı ya belki o ara değiştiririzminnak ben alyansları değiştridim hep . Kilo aldım alyansım feci sıktı sende accık bol alaydın...
Benden demesi kuzum:)yok ya tam aldım kilo alınca parmaklara nedense işlemiyor benim ama hamilelik neyim olursa bilemem o zaman değiştiririm tabi zaten daha nişan olmadı ya belki o ara değiştiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?