- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Yarası olan gocunur ve kişi kendinden bilir işi sözleri eşinize göre bence. Yani o siz yanında yokken takmıyor ve bunda bir mahsur yoksa siz de yakmayın canım madem bişey olmuyor. Bence takipte olun bir süre. Nedense bir iş çeviriyor gibi geldi.Ben 5 yıldır evliyim. Daima sorun teşkil eden bir konuyu anlatmak istiyorum size. Yüzük meselesi. Eşim benim yanımda yüzük takar. Ben yokken takmaz. Benim daima takmamı ister. Benim takmamam onun için kabul edilebilir birsey değil. Geçen gün bana dedi ki durup dururken. Ben artık iş yerimde de takıyorum yüzüğümü. Bunu söylediğinin ertesi günü işe gitti isten de eve uğramadan üniversiteye geçti yüksek lisans dersi vardı. Eve geldim. Yüzüğünü evde bırakıp gitmiş. Geldi eve sordum. Hergün takıyorum da bugün takmak istemedim dedi. Bir iki gün geçti. Dun sordum taktın mı Bugün yüzüğünü diye. Takmamış ama ne zaman takmasa ben o gün soruyormusum. Bir kavga çıkarttı inanamazsiniz. Saatlerce konusmadi. Tek sebep yüzük demem. Ne küfürler ne hakaretler. Bu arada ben sabah ondan erken çıkıp akşam da geç geliyorum. Sadece iki kere sordum. Hepsi bu. Yorum sizin buyrun.
Bir kere ikiyüzlü bir insan eşin. Güven olmaz. Tamam her erkek yüzük takmayı sevmez biliyorum. Ama karısının yanında taksın, başka bir kadın görünce çıkartsın. Yok yaaa. Ne akıllıymış senin kocan. İşkillendiğin zaman da küfürü kalayı bas, zeytinyağı gibi üste çık. Olmaz öyle.Ben 5 yıldır evliyim. Daima sorun teşkil eden bir konuyu anlatmak istiyorum size. Yüzük meselesi. Eşim benim yanımda yüzük takar. Ben yokken takmaz. Benim daima takmamı ister. Benim takmamam onun için kabul edilebilir birsey değil. Geçen gün bana dedi ki durup dururken. Ben artık iş yerimde de takıyorum yüzüğümü. Bunu söylediğinin ertesi günü işe gitti isten de eve uğramadan üniversiteye geçti yüksek lisans dersi vardı. Eve geldim. Yüzüğünü evde bırakıp gitmiş. Geldi eve sordum. Hergün takıyorum da bugün takmak istemedim dedi. Bir iki gün geçti. Dun sordum taktın mı Bugün yüzüğünü diye. Takmamış ama ne zaman takmasa ben o gün soruyormusum. Bir kavga çıkarttı inanamazsiniz. Saatlerce konusmadi. Tek sebep yüzük demem. Ne küfürler ne hakaretler. Bu arada ben sabah ondan erken çıkıp akşam da geç geliyorum. Sadece iki kere sordum. Hepsi bu. Yorum sizin buyrun.
Biliyor musun bunu düşünüyorum bu gunlerde. Neden çekiyorum diyorum. Bu toplumda kadin olmak evli olmak çok zor gelmeye basladi. Hayat akıp gidiyor. Benim kendi keyfim için yaptığım hiçbirşey yok. Ise git çalış çalış çalış. Eve git is yemek. Babani memnun et kardeslerini memnun et misafir agirla. Yemek utu çamaşır... esim benden once gider eve is yerlerimiz arasi on dk ve beni almaz eve giderken. Ben de servise binip giderim eve. O eve gider spora cikar. Ben alisverisi de yapar eve gecerim. Yemek hazirlarim. O gelir yemegimizi yeriz. Calismasam zoruma gitmez ama onunla esut sartlarda çalışıp nicin tum sorumluluk bende. Ben bosanmak istiyorum sanırım. Değiştirmeye enerjim yok.Maalesef eşinin hareketleri hoş değil. Arkadaşlar yeteri kadar yazmışlar,eklemeye gerek yok.
Hele ki hakaretler,küfürler vs. bunları bir düşün bence.
Yerinde olsam evli kalmazdım böyle bir adamla.
Maddi durumun da iyiydi,yanlış hatırlamıyorsam,niye çekiyorsun bu adamı?
Zararın neresinden dönersen kardır.Biliyor musun bunu düşünüyorum bu gunlerde. Neden çekiyorum diyorum. Bu toplumda kadin olmak evli olmak çok zor gelmeye basladi. Hayat akıp gidiyor. Benim kendi keyfim için yaptığım hiçbirşey yok. Ise git çalış çalış çalış. Eve git is yemek. Babani memnun et kardeslerini memnun et misafir agirla. Yemek utu çamaşır... esim benden once gider eve is yerlerimiz arasi on dk ve beni almaz eve giderken. Ben de servise binip giderim eve. O eve gider spora cikar. Ben alisverisi de yapar eve gecerim. Yemek hazirlarim. O gelir yemegimizi yeriz. Calismasam zoruma gitmez ama onunla esut sartlarda çalışıp nicin tum sorumluluk bende. Ben bosanmak istiyorum sanırım. Değiştirmeye enerjim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?