Yüzük

Aldatıyor yada niyeti var. O yüzük kalpte olmalı. Sizin eşinizin kalbinde yok gibi. Sevgiyle takmıyorsa hiç zorlamam. Ne anlamı var ki yüzüğün.

Spor salonunda zaten takmaz spor yaptığı için. Bunu bilirim ve sorun etmem. Is yerinde herkes evli olduğunu biliyor beni tanıyorlar. Tanimayan yok hatta. Orda takmıyor mesela. Bi halt karıştırdığından da değil. Bana bagli görünmek evlilige bagli gorunmek acizlik olarak mı geliyor ona anlamıyorum. Mesele is cevirmesi değil aslında. Mesela benim bi konuda ustun olmami asla kaldiramaz. Aşağılık komleksi var çok fena. Bu yüzük takmamayi da üstünlük olarak görüyor olabilir. Sakayla karışık biz esit değiliz sen bana tabisin der hep. Kendisiyle ilgili ciddi problemli olduğunu düşünüyorum. Huzuru yok. Bazen aklı başındayken der ki. Bazen basima bisey gelse de elimdekilerin kiymetini bilsem cok nankorluk ediyorum der. Hasta.

Bunları kabulleniyorsanız sorun yok. Konuyu neden açtınız?

Yüzük olayını büyüten kendisi. Sizin takmanızı bu kadar önemsiyorsa, onun için anlamı büyük demek ki ama o zaman kendi de takmalı. Takmıyorsa, bunun altında kötü bir sebep ararım, girdiği yeni ortamlarda kendisini bekar olarak mı göstermek istiyor diye. İş yerinde herkes evli olduğunu biliyordur zaten, orada taksa da takmasa da ne olacak ki. Yüksek lisansta takmaması bu açıdan düşünülünce manidar. Ha bunlar sizin durumunuza göre yorumlarım ama. Yoksa biz eşimle hiç yüzük takmadık, bir anlamı yok bizim için. Yüzük takmamayı üstünlük olarak görüyor demişsiniz; ne üstünlüğü pardon? Şu kafa yapısı da en az diğer ihtimaller kadar can sıkıcı bana kalırsa. Eş olmak demek adı üstünde; eşitlikten gelir. O ya da bu sebeple, yerinizde olsam yüzük filan takmam. O ne kadar önemsiyorsa, siz de o kadar önemseyin. O ne kadar üstünse, siz de o kadar üstünsünüz.

Ben eğer defalarca konuşmama rağmen aynı şeyi yapıyorsa ben de takmamaya başlardım ona tepki vermezdim o da beni anlasın diye. Ben inatlasmayi doğru bulmuyorum o takmadiginda bana ne hissettirdiğini konuşurdum sakince ve 5 yıldır asamamissam ben de yine sakince yüzüğü çıkarıp sifonyerin üzerine birakirdim ya da banyoda aynanın önüne sadece görmesi için ama ona da asla neden takmıyosun bak ben de çıkardım vs demem. Hatta bana bugün yüzük takmamışsın dese ben de evet unutmuşum evde der sıradan bir ses tonuyla cevap veririm tabi o da bak bende unutuyorum işte sen hemen buyutuyosun falan der haklısın der gülümser konuyu kapatırım ertesi gün takar sonra iki gün yine takmam ve tüm bahanelerim eşimin bahaneleriyle aynı olur zamanla hiç takmamaya başlarım bakalım bu süreçte beyefendi nasıl bi tutum sergilicek.
Yüzük tabiki sevgi göstergesi değil yüzük sadece nişanın ya da evliliğin göstergesi en azından etrafında bekar hanımlar varsa evet bu adam evli ya da nişanlı diye düşünür ve mesafesini Korur diye düşünüyorum. O yüzden benim önemli neden benimle veya eşim için biri kendi hayatında olabilme ihtimalimi düşünsün ki. Benim eşimin iş ortamı tamamen erkek olmasına rağmen bunu önemsiyorum aramızda hiç bunun konusu olmadı ama o da ben de dikkat ediyorum hatta başlarda ben hiç yüzük vs takan bi insan olmadığım için elimi falan yıkarken her seferinde çıkarıyodum o yüzden bazen unuttuğum oluyodu onunda oluyodu ama her seferinde unutmuşum vs diye açıklama yapar ve yüzümüzde o istemsiz olan şeyin ifadesi olurdu.

Sende takma onun istegiyle mi oluyormus çoğu erkek yüzük takmıyoru ama size baskıyla taktirmasi büyük ihtimal erkekler evli olduğunu anlasın diye kAfa yapısı bu sekilde calisiyorsa demekki kendi o sebeple çıkarıyor evli olduğum anlaşılmasın düşüncesinde o yüzden bende kizardim takma bende takmiyim diye.

Kendi takmiyor bana takmalisin diyorsa dur orada derim..madem onemli yuzuk takmadigina gore bir isler karistiriyor diye dusunurdum

Ben yüzüge anlam yüklenenlerden değilim acıkcası
Ama sizin eş kişisi baya değişik geldi
Hani rahatsız ediyor takmıyorumu anlarım hic takmaz ok ama tak cıkar yapmak keyfine göre hareket etmek bide üstüne bişey deyince kavga cıkarıp hakaretler etmek normal değil

Yüzük aldatmaya engel bir durum değil. Eşim güya hep takıyordu nişanlı iken. Hatta Benden daha öok takıyordu ama yüzünü parmağına, boynuzu da bana takıyormuş. Kendi tüzüğünü sat bakalım ne yapabilecek?

Benim esimde takmiyor ama banada tak diye zorlamiyor.. yada gizlice takip gizlice cikarmiyor.. bende takmiyorum ayda yilda bir gezmeye gidersem aklima gelirse anca ozaman takiyorum..
Ama esinin sana zorlamasi normal degil

Tek problem de bu değil ki. Biraz once aradim. Sabah ben cilarken uyuyordu o. Sabah gorusemedik diye arayim dedim. Soğuk soğuk konuştu. Belki beni almaya gelirsin aksam dedim. Is yerlerimiz arasi 10 dk bu arada. Hiv mantıklı birşey değilmiş. Cuma trafiğinde gelinir miymis. Kapatti telefonu hadi görüşürüz diye. Ama ben cuma trafiğinde servisle eve gidiyorum. Inince 10 dk de yürüyorum eve.

normalde yüzük takılmış takılmamış pek umursamam. (nişanlım da ben de sürekli takarız ama takmasaydı sorun etmezdim)
fakaaaat sizdeki durum beni rahatsız etti. çünkü eşin senin inatla takmanı isterken kendisi takmıyor. içinize kurt düşürmeyeyim ama hani kişi kendinden bilir işi derler ya.
siz de çıkarın. sen takana kadar ben de takmayacağım diyin bakalım ne olacak

Sizin yüzük kontrol ediliyor, yokken sıkıntı büyük
Kendisi Yanındayken takıp sen yokken çıkartılıyor, ufacık soruyla olayı büyütüyor yani resmen suç bastırıyor.
Bence altında başka işler var.

Evet bunlar kırıcı şeyler. Eşim günde iki kere beni arar. Soğuk olan taraf benim. Ne istersem yatıyorsa bile çıkar alır, beni şurdan al dersem bir kere hayır demedi. Bir kere bağırmadı, kızmadı. Demem o ki mükemmel İnsan yok ki. Her eşin bir kusuru var. O yüzden ne deyim bilemedim ben. Ama alamam Cuma trafiği diye salakça bir bahane de olmaz tabi

Araba kimin ,niye sadece eşiniz kullanıyor da siz servisle gidip geliyorsunuz.? Yanlış anlamayın ama sizin konularınızdan anladığım kadarıyla eşiniz size gerçekten değer vermiyor.

Benim eşimde bende yüzük takmıyoruz ve bu bizim için hiçbir zaman sorun olmadı evlilik bağının 1 yüzükle sekillenecegine inanmıyorum
Normalde size güven veriyorsa esiniz takılmayın derim

Mesela benim bi konuda ustun olmami asla kaldiramaz. Aşağılık komleksi var çok fena. Bu yüzük takmamayi da üstünlük olarak görüyor olabilir. Sakayla karışık biz esit değiliz sen bana tabisin der hep.

'ahahaha elbette eşit değiliz, ben seni doğurabiliyorum, ne eşitliğinden bahsediyorsun' de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…