- 24 Eylül 2010
- 6.206
- 20.297
- 548
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Aldatıyor yada niyeti var. O yüzük kalpte olmalı. Sizin eşinizin kalbinde yok gibi. Sevgiyle takmıyorsa hiç zorlamam. Ne anlamı var ki yüzüğün.Ben 5 yıldır evliyim. Daima sorun teşkil eden bir konuyu anlatmak istiyorum size. Yüzük meselesi. Eşim benim yanımda yüzük takar. Ben yokken takmaz. Benim daima takmamı ister. Benim takmamam onun için kabul edilebilir birsey değil. Geçen gün bana dedi ki durup dururken. Ben artık iş yerimde de takıyorum yüzüğümü. Bunu söylediğinin ertesi günü işe gitti isten de eve uğramadan üniversiteye geçti yüksek lisans dersi vardı. Eve geldim. Yüzüğünü evde bırakıp gitmiş. Geldi eve sordum. Hergün takıyorum da bugün takmak istemedim dedi. Bir iki gün geçti. Dun sordum taktın mı Bugün yüzüğünü diye. Takmamış ama ne zaman takmasa ben o gün soruyormusum. Bir kavga çıkarttı inanamazsiniz. Saatlerce konusmadi. Tek sebep yüzük demem. Ne küfürler ne hakaretler. Bu arada ben sabah ondan erken çıkıp akşam da geç geliyorum. Sadece iki kere sordum. Hepsi bu. Yorum sizin buyrun.
Spor salonunda zaten takmaz spor yaptığı için. Bunu bilirim ve sorun etmem. Is yerinde herkes evli olduğunu biliyor beni tanıyorlar. Tanimayan yok hatta. Orda takmıyor mesela. Bi halt karıştırdığından da değil. Bana bagli görünmek evlilige bagli gorunmek acizlik olarak mı geliyor ona anlamıyorum. Mesele is cevirmesi değil aslında. Mesela benim bi konuda ustun olmami asla kaldiramaz. Aşağılık komleksi var çok fena. Bu yüzük takmamayi da üstünlük olarak görüyor olabilir. Sakayla karışık biz esit değiliz sen bana tabisin der hep. Kendisiyle ilgili ciddi problemli olduğunu düşünüyorum. Huzuru yok. Bazen aklı başındayken der ki. Bazen basima bisey gelse de elimdekilerin kiymetini bilsem cok nankorluk ediyorum der. Hasta.Eşiniz bencil bir adam. Sadece kendini düşünüyor. Yüzük konusunda da güven vermiyor. Sizi zorlayıp kendi takmaması falan. Herhalde dışarıda spor salonunda falan bir naneler yiyor. Hakaret küfür etmek de cabası. Bence siz bir daha düşünün
Bunları kabulleniyorsanız sorun yok. Konuyu neden açtınız?Spor salonunda zaten takmaz spor yaptığı için. Bunu bilirim ve sorun etmem. Is yerinde herkes evli olduğunu biliyor beni tanıyorlar. Tanimayan yok hatta. Orda takmıyor mesela. Bi halt karıştırdığından da değil. Bana bagli görünmek evlilige bagli gorunmek acizlik olarak mı geliyor ona anlamıyorum. Mesele is cevirmesi değil aslında. Mesela benim bi konuda ustun olmami asla kaldiramaz. Aşağılık komleksi var çok fena. Bu yüzük takmamayi da üstünlük olarak görüyor olabilir. Sakayla karışık biz esit değiliz sen bana tabisin der hep. Kendisiyle ilgili ciddi problemli olduğunu düşünüyorum. Huzuru yok. Bazen aklı başındayken der ki. Bazen basima bisey gelse de elimdekilerin kiymetini bilsem cok nankorluk ediyorum der. Hasta.
Bunlari kabullenemiyorum artık. O yüzden konuyu açtım.Bunları kabulleniyorsanız sorun yok. Konuyu neden açtınız?
Ben eğer defalarca konuşmama rağmen aynı şeyi yapıyorsa ben de takmamaya başlardım ona tepki vermezdim o da beni anlasın diye. Ben inatlasmayi doğru bulmuyorum o takmadiginda bana ne hissettirdiğini konuşurdum sakince ve 5 yıldır asamamissam ben de yine sakince yüzüğü çıkarıp sifonyerin üzerine birakirdim ya da banyoda aynanın önüne sadece görmesi için ama ona da asla neden takmıyosun bak ben de çıkardım vs demem. Hatta bana bugün yüzük takmamışsın dese ben de evet unutmuşum evde der sıradan bir ses tonuyla cevap veririm tabi o da bak bende unutuyorum işte sen hemen buyutuyosun falan der haklısın der gülümser konuyu kapatırım ertesi gün takar sonra iki gün yine takmam ve tüm bahanelerim eşimin bahaneleriyle aynı olur zamanla hiç takmamaya başlarım bakalım bu süreçte beyefendi nasıl bi tutum sergilicek.Ben 5 yıldır evliyim. Daima sorun teşkil eden bir konuyu anlatmak istiyorum size. Yüzük meselesi. Eşim benim yanımda yüzük takar. Ben yokken takmaz. Benim daima takmamı ister. Benim takmamam onun için kabul edilebilir birsey değil. Geçen gün bana dedi ki durup dururken. Ben artık iş yerimde de takıyorum yüzüğümü. Bunu söylediğinin ertesi günü işe gitti isten de eve uğramadan üniversiteye geçti yüksek lisans dersi vardı. Eve geldim. Yüzüğünü evde bırakıp gitmiş. Geldi eve sordum. Hergün takıyorum da bugün takmak istemedim dedi. Bir iki gün geçti. Dun sordum taktın mı Bugün yüzüğünü diye. Takmamış ama ne zaman takmasa ben o gün soruyormusum. Bir kavga çıkarttı inanamazsiniz. Saatlerce konusmadi. Tek sebep yüzük demem. Ne küfürler ne hakaretler. Bu arada ben sabah ondan erken çıkıp akşam da geç geliyorum. Sadece iki kere sordum. Hepsi bu. Yorum sizin buyrun.
Yüzük aldatmaya engel bir durum değil. Eşim güya hep takıyordu nişanlı iken. Hatta Benden daha öok takıyordu ama yüzünü parmağına, boynuzu da bana takıyormuş. Kendi tüzüğünü sat bakalım ne yapabilecek?Ben 5 yıldır evliyim. Daima sorun teşkil eden bir konuyu anlatmak istiyorum size. Yüzük meselesi. Eşim benim yanımda yüzük takar. Ben yokken takmaz. Benim daima takmamı ister. Benim takmamam onun için kabul edilebilir birsey değil. Geçen gün bana dedi ki durup dururken. Ben artık iş yerimde de takıyorum yüzüğümü. Bunu söylediğinin ertesi günü işe gitti isten de eve uğramadan üniversiteye geçti yüksek lisans dersi vardı. Eve geldim. Yüzüğünü evde bırakıp gitmiş. Geldi eve sordum. Hergün takıyorum da bugün takmak istemedim dedi. Bir iki gün geçti. Dun sordum taktın mı Bugün yüzüğünü diye. Takmamış ama ne zaman takmasa ben o gün soruyormusum. Bir kavga çıkarttı inanamazsiniz. Saatlerce konusmadi. Tek sebep yüzük demem. Ne küfürler ne hakaretler. Bu arada ben sabah ondan erken çıkıp akşam da geç geliyorum. Sadece iki kere sordum. Hepsi bu. Yorum sizin buyrun.
Tek problem de bu değil ki. Biraz once aradim. Sabah ben cilarken uyuyordu o. Sabah gorusemedik diye arayim dedim. Soğuk soğuk konuştu. Belki beni almaya gelirsin aksam dedim. Is yerlerimiz arasi 10 dk bu arada. Hiv mantıklı birşey değilmiş. Cuma trafiğinde gelinir miymis. Kapatti telefonu hadi görüşürüz diye. Ama ben cuma trafiğinde servisle eve gidiyorum. Inince 10 dk de yürüyorum eve.Yüzük aldatmaya engel bir durum değil. Eşim güya hep takıyordu nişanlı iken. Hatta Benden daha öok takıyordu ama yüzünü parmağına, boynuzu da bana takıyormuş. Kendi tüzüğünü sat bakalım ne yapabilecek?
Evet bunlar kırıcı şeyler. Eşim günde iki kere beni arar. Soğuk olan taraf benim. Ne istersem yatıyorsa bile çıkar alır, beni şurdan al dersem bir kere hayır demedi. Bir kere bağırmadı, kızmadı. Demem o ki mükemmel İnsan yok ki. Her eşin bir kusuru var. O yüzden ne deyim bilemedim ben. Ama alamam Cuma trafiği diye salakça bir bahane de olmaz tabiTek problem de bu değil ki. Biraz once aradim. Sabah ben cilarken uyuyordu o. Sabah gorusemedik diye arayim dedim. Soğuk soğuk konuştu. Belki beni almaya gelirsin aksam dedim. Is yerlerimiz arasi 10 dk bu arada. Hiv mantıklı birşey değilmiş. Cuma trafiğinde gelinir miymis. Kapatti telefonu hadi görüşürüz diye. Ama ben cuma trafiğinde servisle eve gidiyorum. Inince 10 dk de yürüyorum eve.
Araba kimin ,niye sadece eşiniz kullanıyor da siz servisle gidip geliyorsunuz.? Yanlış anlamayın ama sizin konularınızdan anladığım kadarıyla eşiniz size gerçekten değer vermiyor.Tek problem de bu değil ki. Biraz once aradim. Sabah ben cilarken uyuyordu o. Sabah gorusemedik diye arayim dedim. Soğuk soğuk konuştu. Belki beni almaya gelirsin aksam dedim. Is yerlerimiz arasi 10 dk bu arada. Hiv mantıklı birşey değilmiş. Cuma trafiğinde gelinir miymis. Kapatti telefonu hadi görüşürüz diye. Ama ben cuma trafiğinde servisle eve gidiyorum. Inince 10 dk de yürüyorum eve.
Mesela benim bi konuda ustun olmami asla kaldiramaz. Aşağılık komleksi var çok fena. Bu yüzük takmamayi da üstünlük olarak görüyor olabilir. Sakayla karışık biz esit değiliz sen bana tabisin der hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?