- 27 Kasım 2017
- 1.288
- 5.826
- 158
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Asla takmam o yüzüğü parmağıma. Bu arada kocanız bir şey çeviriyor büyük ihtimal.Ben 5 yıldır evliyim. Daima sorun teşkil eden bir konuyu anlatmak istiyorum size. Yüzük meselesi. Eşim benim yanımda yüzük takar. Ben yokken takmaz. Benim daima takmamı ister. Benim takmamam onun için kabul edilebilir birsey değil. Geçen gün bana dedi ki durup dururken. Ben artık iş yerimde de takıyorum yüzüğümü. Bunu söylediğinin ertesi günü işe gitti isten de eve uğramadan üniversiteye geçti yüksek lisans dersi vardı. Eve geldim. Yüzüğünü evde bırakıp gitmiş. Geldi eve sordum. Hergün takıyorum da bugün takmak istemedim dedi. Bir iki gün geçti. Dun sordum taktın mı Bugün yüzüğünü diye. Takmamış ama ne zaman takmasa ben o gün soruyormusum. Bir kavga çıkarttı inanamazsiniz. Saatlerce konusmadi. Tek sebep yüzük demem. Ne küfürler ne hakaretler. Bu arada ben sabah ondan erken çıkıp akşam da geç geliyorum. Sadece iki kere sordum. Hepsi bu. Yorum sizin buyrun.
Aklınıza kurt düşürmek gibi olmasın ama herkesin biliyor olması herkesin doğrusunun olduğu anlamına gelir mi? Burdan nice konular okudum evine gidip gelen insanlar sırtından bıçakladı kadınlarımızı. Yüksek lisansa gittiği yerde olabilir bir sıkıntı. 10 dakikalık mesafeden seni almaması bahane olarak trafik göstermesi çok itici, senin için bir saatlik yol da olsa gelmesi lazım. Başka bir yere mi gidecek diye düşündüm. normalde arkadaşını gider alırsın rica edince.Spor salonunda zaten takmaz spor yaptığı için. Bunu bilirim ve sorun etmem. Is yerinde herkes evli olduğunu biliyor beni tanıyorlar. Tanimayan yok hatta. Orda takmıyor mesela. Bi halt karıştırdığından da değil. Bana bagli görünmek evlilige bagli gorunmek acizlik olarak mı geliyor ona anlamıyorum. Mesele is cevirmesi değil aslında. Mesela benim bi konuda ustun olmami asla kaldiramaz. Aşağılık komleksi var çok fena. Bu yüzük takmamayi da üstünlük olarak görüyor olabilir. Sakayla karışık biz esit değiliz sen bana tabisin der hep. Kendisiyle ilgili ciddi problemli olduğunu düşünüyorum. Huzuru yok. Bazen aklı başındayken der ki. Bazen basima bisey gelse de elimdekilerin kiymetini bilsem cok nankorluk ediyorum der. Hasta.
Birde size dün yüzük için küfür eden eşinizi niye aradınız bugün işteyken, gel beni al dediniz, adam suçlu ama siz arayıp soruyorsunuz ki gelip almayı bile yük görüyor kendine. Kendinize hiç kıymet vermiyorsunuz ne yazık ki!Tek problem de bu değil ki. Biraz once aradim. Sabah ben cilarken uyuyordu o. Sabah gorusemedik diye arayim dedim. Soğuk soğuk konuştu. Belki beni almaya gelirsin aksam dedim. Is yerlerimiz arasi 10 dk bu arada. Hiv mantıklı birşey değilmiş. Cuma trafiğinde gelinir miymis. Kapatti telefonu hadi görüşürüz diye. Ama ben cuma trafiğinde servisle eve gidiyorum. Inince 10 dk de yürüyorum eve.
O anlattiginiz kisi ben degilim.İyi de sizin eşiniz zaten yüksek lisanstan bi kızı L...n isimli siteden takip etmişti ,
Kız sevgilim var diye eşinizi reddetmişti vs.
Siz yüzüğe mi takıldınız cidden ?
Başka detaylar da var ama girmiyorum ,
Eşiniz henüz evli olduğunun farkında değil.
Size birsey sormak istiyorum. Biz lojmanda oturuyor. Esimin is yerinden herkes. Karsi komşu yalniz bir kadın. Bizim yaşlarımızda. Ne zaman kapısı açılsa ses gelse esim bizim kapı deliğinde bakıyor. Kim gelmis kim gitmis. Dun ses gelince ben gittim o gitmesin bakalım ne yapacak diye. Geldi cekil cekil dedi bana. Birak ben bakıyorum dedim. Kadin mi erkek mi gelen dedi bana. Sanane dedim. Kızdı küstü seninle hiçbirşey yapılmıyor dedi gitti. Bu normal bir davranis mi.Birde size dün yüzük için küfür eden eşinizi niye aradınız bugün işteyken, gel beni al dediniz, adam suçlu ama siz arayıp soruyorsunuz ki gelip almayı bile yük görüyor kendine. Kendinize hiç kıymet vermiyorsunuz ne yazık ki!
Tabi ...O anlattiginiz kisi ben degilim.
Size birsey sormak istiyorum. Biz lojmanda oturuyor. Esimin is yerinden herkes. Karsi komşu yalniz bir kadın. Bizim yaşlarımızda. Ne zaman kapısı açılsa ses gelse esim bizim kapı deliğinde bakıyor. Kim gelmis kim gitmis. Dun ses gelince ben gittim o gitmesin bakalım ne yapacak diye. Geldi cekil cekil dedi bana. Birak ben bakıyorum dedim. Kadin mi erkek mi gelen dedi bana. Sanane dedim. Kızdı küstü seninle hiçbirşey yapılmıyor dedi gitti. Bu normal bir davranis mi.
Değil.Size birsey sormak istiyorum. Biz lojmanda oturuyor. Esimin is yerinden herkes. Karsi komşu yalniz bir kadın. Bizim yaşlarımızda. Ne zaman kapısı açılsa ses gelse esim bizim kapı deliğinde bakıyor. Kim gelmis kim gitmis. Dun ses gelince ben gittim o gitmesin bakalım ne yapacak diye. Geldi cekil cekil dedi bana. Birak ben bakıyorum dedim. Kadin mi erkek mi gelen dedi bana. Sanane dedim. Kızdı küstü seninle hiçbirşey yapılmıyor dedi gitti. Bu normal bir davranis mi.
Tabi ki normal değil, eşinizin psikolojisi bozuk sanırım da bana sizde normal gelmiyorsunuz, siz hala çocuk istiyorsunuz bu adamdan. Aklınızı başınıza alırsınız umarım, yasadıklarınız falsolu maalesef.Size birsey sormak istiyorum. Biz lojmanda oturuyor. Esimin is yerinden herkes. Karsi komşu yalniz bir kadın. Bizim yaşlarımızda. Ne zaman kapısı açılsa ses gelse esim bizim kapı deliğinde bakıyor. Kim gelmis kim gitmis. Dun ses gelince ben gittim o gitmesin bakalım ne yapacak diye. Geldi cekil cekil dedi bana. Birak ben bakıyorum dedim. Kadin mi erkek mi gelen dedi bana. Sanane dedim. Kızdı küstü seninle hiçbirşey yapılmıyor dedi gitti. Bu normal bir davranis mi.
Onu kendisi de kabul ediyor zaten. Ama tedavi olmayı bi istiyor sonra vazgeçiyor. Ben tahammül edemiyorum artık. Akşama babamla erkek kardesim gelecekler yemege. Esimi arama sebebim arayi yumsatmak. Onlar birşey anlamasin diye. Yoksa inanin nefret ediyorum su an. Mesaj attım okumadı bile. Ben huzur kaçırıyormusum. Suçum yüzük yüzük demekmis.Değil.
Eşinizin psikolojik sorunları hatta kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum.
Benim de konu sahibini okuyunca aynı üye geliyor aklıma nedenseİyi de sizin eşiniz zaten yüksek lisanstan bi kızı L...n isimli siteden takip etmişti ,
Kız sevgilim var diye eşinizi reddetmişti vs.
Siz yüzüğe mi takıldınız cidden ?
Başka detaylar da var ama girmiyorum ,
Eşiniz henüz evli olduğunun farkında değil.
Siz niye şartları evli kalmak için zorluyorsunuz?Onu kendisi de kabul ediyor zaten. Ama tedavi olmayı bi istiyor sonra vazgeçiyor. Ben tahammül edemiyorum artık. Akşama babamla erkek kardesim gelecekler yemege. Esimi arama sebebim arayi yumsatmak. Onlar birşey anlamasin diye. Yoksa inanin nefret ediyorum su an. Mesaj attım okumadı bile. Ben huzur kaçırıyormusum. Suçum yüzük yüzük demekmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?