- 1 Haziran 2018
- 5.337
- 16.384
- 248
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Ben 5 yıldır evliyim. Daima sorun teşkil eden bir konuyu anlatmak istiyorum size. Yüzük meselesi. Eşim benim yanımda yüzük takar. Ben yokken takmaz. Benim daima takmamı ister. Benim takmamam onun için kabul edilebilir birsey değil. Geçen gün bana dedi ki durup dururken. Ben artık iş yerimde de takıyorum yüzüğümü. Bunu söylediğinin ertesi günü işe gitti isten de eve uğramadan üniversiteye geçti yüksek lisans dersi vardı. Eve geldim. Yüzüğünü evde bırakıp gitmiş. Geldi eve sordum. Hergün takıyorum da bugün takmak istemedim dedi. Bir iki gün geçti. Dun sordum taktın mı Bugün yüzüğünü diye. Takmamış ama ne zaman takmasa ben o gün soruyormusum. Bir kavga çıkarttı inanamazsiniz. Saatlerce konusmadi. Tek sebep yüzük demem. Ne küfürler ne hakaretler. Bu arada ben sabah ondan erken çıkıp akşam da geç geliyorum. Sadece iki kere sordum. Hepsi bu. Yorum sizin buyrun.
neden böyle düşündüğünüzü merak ettim yüzük takmayan insanlar sevmiyor mu eşlerini nişanlılarını ?Simdi hic takmasa adam sevmiyor diyeceğim
yalan söyleyemem ama hiç normal değil hiç hem deSize birsey sormak istiyorum. Biz lojmanda oturuyor. Esimin is yerinden herkes. Karsi komşu yalniz bir kadın. Bizim yaşlarımızda. Ne zaman kapısı açılsa ses gelse esim bizim kapı deliğinde bakıyor. Kim gelmis kim gitmis. Dun ses gelince ben gittim o gitmesin bakalım ne yapacak diye. Geldi cekil cekil dedi bana. Birak ben bakıyorum dedim. Kadin mi erkek mi gelen dedi bana. Sanane dedim. Kızdı küstü seninle hiçbirşey yapılmıyor dedi gitti. Bu normal bir davranis mi.
Size birsey sormak istiyorum. Biz lojmanda oturuyor. Esimin is yerinden herkes. Karsi komşu yalniz bir kadın. Bizim yaşlarımızda. Ne zaman kapısı açılsa ses gelse esim bizim kapı deliğinde bakıyor. Kim gelmis kim gitmis. Dun ses gelince ben gittim o gitmesin bakalım ne yapacak diye. Geldi cekil cekil dedi bana. Birak ben bakıyorum dedim. Kadin mi erkek mi gelen dedi bana. Sanane dedim. Kızdı küstü seninle hiçbirşey yapılmıyor dedi gitti. Bu normal bir davranis mi.
Karşı komşunuza üzüldüm.Ne biçim insanlarla komşuluk ediyor diye.Size birsey sormak istiyorum. Biz lojmanda oturuyor. Esimin is yerinden herkes. Karsi komşu yalniz bir kadın. Bizim yaşlarımızda. Ne zaman kapısı açılsa ses gelse esim bizim kapı deliğinde bakıyor. Kim gelmis kim gitmis. Dun ses gelince ben gittim o gitmesin bakalım ne yapacak diye. Geldi cekil cekil dedi bana. Birak ben bakıyorum dedim. Kadin mi erkek mi gelen dedi bana. Sanane dedim. Kızdı küstü seninle hiçbirşey yapılmıyor dedi gitti. Bu normal bir davranis mi.
neden esit calisip bide tum sorumlulugu cekiyosun. acimiyomusun kendi canina. baslarim sporuna, hem hic keyfini bozmasin almasin beni, hem ben gideyim alisverise araba ondayken, hem eve gelip yemek hazirlayim. öncelik yemek hazirlamaktir is cikisi, yemekten sonra isterse sabaha kadar spor yapsin.Biliyor musun bunu düşünüyorum bu gunlerde. Neden çekiyorum diyorum. Bu toplumda kadin olmak evli olmak çok zor gelmeye basladi. Hayat akıp gidiyor. Benim kendi keyfim için yaptığım hiçbirşey yok. Ise git çalış çalış çalış. Eve git is yemek. Babani memnun et kardeslerini memnun et misafir agirla. Yemek utu çamaşır... esim benden once gider eve is yerlerimiz arasi on dk ve beni almaz eve giderken. Ben de servise binip giderim eve. O eve gider spora cikar. Ben alisverisi de yapar eve gecerim. Yemek hazirlarim. O gelir yemegimizi yeriz. Calismasam zoruma gitmez ama onunla esut sartlarda çalışıp nicin tum sorumluluk bende. Ben bosanmak istiyorum sanırım. Değiştirmeye enerjim yok.
Sevgiyi yuzuge baglamamak lazm yanlisi yapacak olan cikarir cebine koyar ruhunuz duymaz.fakat o takmiosa sizde takmayin yuzugu.yada sevgiyi boyle nesnelere baglamaynBen 5 yıldır evliyim. Daima sorun teşkil eden bir konuyu anlatmak istiyorum size. Yüzük meselesi. Eşim benim yanımda yüzük takar. Ben yokken takmaz. Benim daima takmamı ister. Benim takmamam onun için kabul edilebilir birsey değil. Geçen gün bana dedi ki durup dururken. Ben artık iş yerimde de takıyorum yüzüğümü. Bunu söylediğinin ertesi günü işe gitti isten de eve uğramadan üniversiteye geçti yüksek lisans dersi vardı. Eve geldim. Yüzüğünü evde bırakıp gitmiş. Geldi eve sordum. Hergün takıyorum da bugün takmak istemedim dedi. Bir iki gün geçti. Dun sordum taktın mı Bugün yüzüğünü diye. Takmamış ama ne zaman takmasa ben o gün soruyormusum. Bir kavga çıkarttı inanamazsiniz. Saatlerce konusmadi. Tek sebep yüzük demem. Ne küfürler ne hakaretler. Bu arada ben sabah ondan erken çıkıp akşam da geç geliyorum. Sadece iki kere sordum. Hepsi bu. Yorum sizin buyrun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?