Yüzük

Bence kısasa kısas yapın. Madem takmanız konusunda bu kadar ısrarlı, empati yapmasını sağlayın...

O zaman siz de takmayın...

yalan söyleyemem ama hiç normal değil hiç hem de

Benim eşim hiç takmadı.
Yakın zamanda dovme yaptırdı o parmagına. Evlı gıbı duruyor mu dersen , hayır.
Bende sureklı takarım , amac ne yanı? Uzum yemek mı, bagcıyı dovmek mı?

Bir şeyler karıştıracağı zaman yüzük takmıyor gibi hissettim nedense
Eşim yüzüğünü kaybetti ben de dedim madem ben de takmam diye yüzüğüm dar geliyor dedim şey bekliyorum yenisini alalım sen tak falan demesini takma dedi bana planlar suya düştü benim

Hoş degil bence, biz eşimle ikmizde cikarmayiz yuzugu. Ve hic bole bir problemimiz olmadi..
Esiniz birsey karistiriyor olabilir. Tak çikar cocuk oyuncagi gibi.

Yüzüğün hiçbir olayı yok bence.. ben gördüğümde genelde aksesuar olarak algiliyorum. Hiç aklıma bu evli bu bekar vs olayı gelmiyor ki bende yüzük var. Ona rağmen evli olup olmadığım soruluyor. Demek ki benim gibi insanlar da az değil... Ammmmmaaaa, sizin eşiniz sürekli takip çıkarıyorsa bilemedim. Yani size ısrarla taktiriyor ama kendisi ortama göre takıyor. Hmmm açıkçası bilemedim

amaaan bnm eşimde takmıyor. yüzüğü taksa ne olacak çıkarıp cebine koymak çok mu zor? hayır yani öylelerinide gördü de bu gözler bu takıntı niye

hönnnggg ben şok. ama iyi yönden düşünürsek eşiniz çok meraklı kime kim gitmiş herkesi takip eden bir tip.
kötü taraf karışıda oturan kişi bayan ve yalnız onun neler yaptığıyle ilgileniyor yada merak ediyor .. normal değil yani

Karşı komşunuza üzüldüm.Ne biçim insanlarla komşuluk ediyor diye.

Yüzük takmayana ayar oluyorum. Bana kalırsa takmayanlarda aldatma potansiyeli takanlara göre daha fazla. Tabi yapan elinde yüzüklede yapar o ayrı ama ben takarımda,taktırırımda. Takmayacaksa evlenmeseydi benle o zaman. Başında kırmızı çizgim olduğunu söyledim. Oda saygı duydu. Herşey karşılıklı bu hayatta. Bir kızın aklında aa yüzüğü yok bekarmış diye geçemez bile benim eşim. Ne münasebet efendim o benim

Bi sıkıntısı var yüzükle ilgili ki bu kadar çıldırdı. Sen onu çaktırmadan bir ablukaya al canım .

neden esit calisip bide tum sorumlulugu cekiyosun. acimiyomusun kendi canina. baslarim sporuna, hem hic keyfini bozmasin almasin beni, hem ben gideyim alisverise araba ondayken, hem eve gelip yemek hazirlayim. öncelik yemek hazirlamaktir is cikisi, yemekten sonra isterse sabaha kadar spor yapsin.
evin tum temizligi de sendedir kesin, eve temizlik icin abla da cagirmiyosundur. tum enerjini haftasonu da camasir utu temizlige harciyosundur. pardon neden?
ah kizlar, lutfen kendi caniniza aciyin. kendinize kiyamayin.

Sevgiyi yuzuge baglamamak lazm yanlisi yapacak olan cikarir cebine koyar ruhunuz duymaz.fakat o takmiosa sizde takmayin yuzugu.yada sevgiyi boyle nesnelere baglamayn

Yüzük takmayınca başkalarıyla flört edeceğinizi düşünüyor veya başkalarının sizinle flört edeceğini sanıyor çünkü kendisi öyle yapıyor. Yoksa normal bir düşünce değil. Yüzük takmayan bir sürü çift var.

Biz ikimizde takmıyoruz hoş eşimin yüzük kırılıncaya kadar takıyordu ben takmıyordum tombik parmaklarım rahatsız oluyordu ama sizin durum farklı kendi takmayıp size ısrarla taktırması sinir bozucu ayrıca size küfür hakaret etmesi yüzükten daha büyük sorun bence öyle bir adamın ne yüzüğünü takarım ne evli kalırım

Konuyu okuyunca farkettim eşim eskiden yüzük olayına takıktı hem benim takmamı önemserdi ki zaten ben çok severdim takıp takıştırmayı, hem kendi takardı. İşe gitmek için evden çıkardı yüzüğü unuttuysa geri dönerdi yoldan. Ben hamileliğin son dönemlerinde takmamaya başladım hala daha takmıyorum ama hiç sormuyor sanırım benden ümidi kesmiş artık kimsenin bana bakmayacağından filan emin galiba çocukla gezdiğim için de olabilir kaşı bıyığı salıp muarrem abi gibi dolaştığım için de olabilir

Sizde takmayın, neden takmıyorsun derse sen bana bunu sorabilecek ayrıcalığa nerden nasıl sahipsin deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…