• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Yuzum bu halde! bi yardim edin kizlar. aynlara kusmek uzereyim.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Eki Görüntüle 510765 Eki Görüntüle 510766

20 yasindayim. Ergenligim suresince sivilce cikmadi. Sinav stresi sikintilar derken 1 senede yuzum bu hale geldi. Zoretanin kullaniyorum sivilce cikmiyor ama izler hala benimle.:43:
Simdiden tesekkur ederim.:16:
canım söyleyen oldumu bilmiyorum ama benimde bir arkadasımın geçmeyen sivilce ve yara izleri vardı.madecassol adlı bir krem var onu düzenli kullandı yüzündeki izler tamamen geçti.istersen bir dene:3:

canım söyleyen oldumu bilmiyorum ama benimde bir arkadasımın geçmeyen sivilce ve yara izleri vardı.madecassol adlı bir krem var onu düzenli kullandı yüzündeki izler tamamen geçti.istersen bir dene:3:

baktim canim expigment diye bir krem var izler icin onun gibi biseymis. Ne yapsam ki hangi birini deneyecegimi sasirdim. Ama en azindan deneyecek bir suru seyim var. Ve de umudum. Siz kendi basiniza ya da arkadaslarinizin basina gelenleri soylemeden once bunlar hic gecmicek diye dusunuyodum. :43: Ins. benimde gecer :18:

Birde kizlar bizim burda aktar yok hic. Kamplumbaga yagi yosun sabununu bulamam buyuk ihtimal lavanta bulabilirim belki ama emin degilim. Kaplumbaga yagi cok korkunc geliyo ya kulaga:27: annem beni tefe koyar onu yuzume surersem :9::9:

Birde kizlar bizim burda aktar yok hic. Kamplumbaga yagi yosun sabununu bulamam buyuk ihtimal lavanta bulabilirim belki ama emin degilim. Kaplumbaga yagi cok korkunc geliyo ya kulaga:27: annem beni tefe koyar onu yuzume surersem :9::9:

tatlım senin işin daha kolay. iherb gibi sitelerden istediğin şeyi alabilirsin gibime geliyor

4 ay kullanicam 2 ayini bitirdim. Yuzumde kist yok. Yara izleri onlar evet. Stres yaptigim zaman surekli yoluyorum bi cozumunu bulamadim. Sivilce yok su an.

ben 2 buçuk aydır kullanıyorum kistlikler vardı onlar geçti sivilcelerim de söndü geçti ancak yerinde izler kaldı ama benmkiler kırmızı küçük leke şeklinde .nadixa die bir krem kullanıyorum doktorum yazdı bu kremi .git gide izlerim de küçülmeye başladı.yoluyorum demişsin o izlerle oynama bence yara şeklinde olmuş çünkü sabret yüzünü düşünme çünkü kalıcı derin çukurlar kalabilir..

bacım napmışsın öyle kız yolmaz yüzünü tamam sivilce çıkmış ama iz olması senin yüzünden olmuş doktor sözü dinle elini sürme bile suratına

benim yüzümde de sizinki gibi lekeler vardı. medacassol kremi 2 ay düzenli kullandım ve kızarıklıklarım çok hafif şu an

1ay ara verdim tekrar başlayacağım. tavsiye ederim:34:

Canım konunun tamamını okuyamadım. Doktor sadece hap mı verdi yani yüzüne soyucu krem vermedi mi? Bende kullandım bu hapları; yanında soyucu bir krem ve expigment vede bephanten yazmıştı. Sivilcelerim tamamen geçtikten sonra yani son aylardada soyucu krem bir tane soyucu losyon ve antibiyotikli bi losyon verdi. Bende hiç bu tarz yaralar ve iz oluşmadı çok şükür. Neden senin böyle olmuşki

Eki Görüntüle 510765 Eki Görüntüle 510766

20 yasindayim. ergenligim suresince sivilce cikmadi. Sinav stresi sikintilar derken 1 senede yuzum bu hale geldi. Zoretanin kullaniyorum sivilce cikmiyor ama izler hala benimle.:43:
Simdiden tesekkur ederim.:16:

zoratenin tedavisi bittiğinde izlerinde çok solacak acele etme hiçbişey kalmıyor hafif belki lekeler kalır onun içinde lazer tedavisi mucize gibi tertemiz yapıyor biraz para biriktir tedavin bitince büyük bir ihtimalle gerek kalmıyacak ama lazerlede temizlersin lekeleri zoretanin çok iyi bi tedavi bırakma sakın

öncelikle gecmis olsun. evlenmeden önce benimde stresten yüzüm seninki kadar olmasada kötülesmisti. sert sivilceler vardi yanaklarimda. 1 ay boyunca benzamycne kullandim. ise yaradi. bide stres gercekten sivilce yapiyor.suan mutluyum huzurluyum yüzüne yansiyor insanin. hic bisey senden önemli degil unutma

zoretanin ağır bi ilaçtır, ama baya etkilidir. 2 tane arkadaşım kullandı.yüzlerindeki sivilce,iz vs geçti ama kullanım süresinde çok kuruma yaşadılar. senin ki de belki kuruma yüzünden olabilir. arkadaşım sürekli bepanten sürüyodu. bepanteni kullan derim bende canım, merak etma kısa sürede geçer o ilaç tamamen etkili oluyo ;)

son 2 aydır bende de yağ bezeleri çıkmaya başladı ( 3 tane )

şişik, beyaz uçlu, sıktım beyaz sıvıyı akıttım. kabuk bağladı, kabuk düşünce hafif kırmızı leke gibi bir şey kaldı. sivilce izine benziyor.

bunlar içinde o ağır ilaçlara gerek var mı?

Kizlarr uzun suredir bu konuya bakmak bile istemedim yuzumun hali igrenncc! neyse estetisyen dermatolog bi uzmana gittim 2 hafta hap kullanicam cildimi kimyasal peeling e hazirlicaz ve daha sonra da 1 er hafta arayla 2 peeling seansimiz olacak. Galiba kurtulucam ben bu izlerden!! yuzumun halini paylasirim yine sizinle peeling yapilirken ne halde sonrasinda ne halde diye. Belki birilerine yardimim dokunur. Umarim hic bi leke kalmaz yuzumde:23:

contractubex jel bunuda netten bir araştır istersen. sivilceyi sıktıktan sonraki kabuklar için kullanıyorum. iz brakmadan kabuğu atıyor. kızım yüzünü çizdiğinde iz bırakmasın diyede kullanıyorum. başka kullanım şekilleri varmı bilmiyorum. işine yararmı bilmem ama aklında olsun..

arkadaslar merhaba,
bende zoretanine basladım dun. 20 mg gunde 4 hap ıcıorm yanında da aldocate verdı.dudaklarıma hametan suruyorum sureklı yuzume de topicrem verdı surmem ıcın.cildim zaten yaglıdır.
suratım kasınıyor ve kızarık.agda yaptırmıstm suratıma 4 ay once ve dger ılaclarla gcmedı. yanak bolgmde var sivilce alnımda yok.bırde ılaca baslamadn cilt temzlıgı verdı dr sıvılceler fskrmasın dıye.sizce leke kalr mı? ne yapmam gerekıyr yardımınızı rıca ederm

Back
X