• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Yuzum bu halde! bi yardim edin kizlar. aynlara kusmek uzereyim.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ben sabunlara güvenmem pek bi buna güveniyorum lavanta hakkında bilgim yok kızartmıyosa ve fazla kurutmuyosa sorun olmaz sanırım. darısı başınıza zordur cilt sorunları çok çektim bende malesef ..
Arkadaşın önerdiği krem ide deneyecegim en kısa zamanda baktım şimdi güzel yorumlar var :23:

o zaman bende yesil sabun kullaniyim canim surusune berket var zaten evde:31:

avrupa ulkelerinde ise kesin vardir cunku bende yurt disindayim.valla marketlerde satiliyor...ben oradan aldim..bebek reyonlarinda genelde oluyor..

ayy cok sevindim simdii:79::79: eczaneye sorayim o zaman ben :) cok tesekkur ederim paylastigin icin. Ins gecirir de makyajsiz dolasirim eskisi gibi:5: bu surat makyajla da kapanmiyo ya neyse:25:

Şuan cildin çok hassas güzel bir nemlendirici al hassas ciltler için olsun mutlaka.La roche posay ürünleri güzel diye duydum ama pahalı oyüzden alamadım benim de yüzüm hassas da.Onun yerine vichy aquo bilmem ne aldım gayet güzel tüm gün nemli tutuyo.Cildini makyajla yorma hiç bunlar geçene kadar.Belki hafif bir renkli nemlendirici alabilirsin misshanın bb kremleri hem kapatıcı hem onarıyo param olunca alıcam bunu da.Ayrıca pişik kremi işe yarıyo diye çok kişiden duydum ben de deniyorum sen de dene markası önemli değil içinde çinko vs olsun öpüyorum çok gelişmeleri yaz bizze :3:

Şuan cildin çok hassas güzel bir nemlendirici al hassas ciltler için olsun mutlaka.La roche posay ürünleri güzel diye duydum ama pahalı oyüzden alamadım benim de yüzüm hassas da.Onun yerine vichy aquo bilmem ne aldım gayet güzel tüm gün nemli tutuyo.Cildini makyajla yorma hiç bunlar geçene kadar.Belki hafif bir renkli nemlendirici alabilirsin misshanın bb kremleri hem kapatıcı hem onarıyo param olunca alıcam bunu da.Ayrıca pişik kremi işe yarıyo diye çok kişiden duydum ben de deniyorum sen de dene markası önemli değil içinde çinko vs olsun öpüyorum çok gelişmeleri yaz bizze :3:

Canim benim o tarz milyon tane sey kullandim bir yil icinde hicbir sey fayda etmedi. Renkli nemlendirici fikri cok guzel ama. Tesekkur ederim :) birde bu sudocream de pisik kremi anladigim kadariyla :) deneyelim bakalim. Ins gecer ya!

Geçer geçer canım, kafana takma.Nelerr geçiyor bunlar da geçer elbet.
Sudocream evet o da pişik kremiymiş ben buralarda bulamadım niveanınkini aldım ama eminimki sudocream daha başarılıdır.

adriana onları yolmamakla başla işe:20:

sonra da yaz ve kış mutlaka yüksek faktörlü güneş kremi kullan,mutlaka ama!!! değilse o izler güneşle her temasta daha da oturur yerine!!!!

Son düzenleme:
Canim benim o tarz milyon tane sey kullandim bir yil icinde hicbir sey fayda etmedi. Renkli nemlendirici fikri cok guzel ama. Tesekkur ederim :) birde bu sudocream de pisik kremi anladigim kadariyla :) deneyelim bakalim. Ins gecer ya!

canım eğer kapatıcı kullanacaksan da eczanede satılan avenin falan senin gibi ciltlere özel kapatıcıları var. hem doğal duruyor hem de oluşabilecek bakterileri engelliyor....

sonra da yaz ve kış mutlaka yüksek faktörlü güneş kremi kullan,mutlaka ama!!! değilse o izler güneşle her temasta daha da oturur yerine!!!!

valla kullandigim krem benim en derin izlerimi kapatti hayat boyu boyle gezicem zannetmistim ama cok sukur gecti...

Tamam canim yuzume bepantheni yedirdim simdi o kadar yagli ki elimi suremiyorum bir iki hamle yapip hemen cektim :27: hemde su kabuklar yumusasin yok olsun onlari tutup tutup yoluyorum zaten.
Burda gunes yok gibi bisey tatlim yine de surmem gerekir mi?

canım eğer kapatıcı kullanacaksan da eczanede satılan avenin falan senin gibi ciltlere özel kapatıcıları var. hem doğal duruyor hem de oluşabilecek bakterileri engelliyor....

eczaneden aldim canim daha once sorunsuzken cildim kullandigim guzelim fondoten duruyo oyle dolapta. Kendimi cok cirkin hissediyorum makyajsiz gidemem ozguvenim yerle bir oluyo:5:

Tamam canim yuzume bepantheni yedirdim simdi o kadar yagli ki elimi suremiyorum bir iki hamle yapip hemen cektim :27: hemde su kabuklar yumusasin yok olsun onlari tutup tutup yoluyorum zaten.
Burda gunes yok gibi bisey tatlim yine de surmem gerekir mi?

tabiki gerekir!! yaz kış ne olursa olsun süreceksin. dr.murad'ın bir yazısı vardı. cildiniz için hiçbiirşey yapamıyorsanız sadece yıkayın ve güneş kremi sürün diye. o izleri kalıcı hale getiren senin yolmaların ve güneşle teması.
sakın ihmal etme güneş kremini. ve doktorunla görüşerek krem değiştir...

eczaneden aldim canim daha once sorunsuzken cildim kullandigim guzelim fondoten duruyo oyle dolapta. Kendimi cok cirkin hissediyorum makyajsiz gidemem ozguvenim yerle bir oluyo:5:

neden hissedesin!! özgüven böyle şeylerle yerle bir olmamalı....

benim de çıktı baya bi... hem de ben avuç içi gibi bir cilde sahipken şu sıkıntılardan çıktı,çenem boynumun altı oooo bir çok yerde. ama inan hiç takmadım. hatta sıfır makyajla gezdim. gören herkes aaa stres yapma bak neler olmuş cildine dedi. bir ay sonra doktora gittim. doktor ilaç verdi kremle birlikte,kullandım ve geçmek üzreler,eskiye az kaldı.hala makyajsız geziyorum.

sana bir tavsye daha yastık kılıfını sık sık değiştir ve sırt üstü yatmaya özen göster. cildin kaç saat o kılıfla temas ediyor çünkü. tabi elindeki bakterileri saymıyorum bile
:20:

Son düzenleme:
bana su bahsettiginiz kapatici hemede krem ama cilgi bogmayan nefes aldiran markalar neydi..cunku her kapatici sivilce olmasina sebeb oluyor...

hem bronz gozukmek hemde krem olarak kullanmak hemde saglikli ve sivilce yapmamsi gerekir..

ben sadece gece disari cikarken kullanmak istiyorum..yoksa yagsiz maxfaktor kapatici kullaniyorum ama diger ozellikleriinin olmasini isterim..

tabiki gerekir!! yaz kış ne olursa olsun süreceksin. dr.murad'ın bir yazısı vardı. cildiniz için hiçbiirşey yapamıyorsanız sadece yıkayın ve güneş kremi sürün diye. o izleri kalıcı hale getiren senin yolmaların ve güneşle teması.
sakın ihmal etme güneş kremini. ve doktorunla görüşerek krem değiştir...

neden hissedesin!! özgüven böyle şeylerle yerle bir olmamalı....

benim de çıktı baya bi... hem de ben avuç içi gibi bir cilde sahipken şu sıkıntılardan çıktı,çenem boynumun altı oooo bir çok yerde. ama inan hiç takmadım. hatta sıfır makyajla gezdim. gören herkes aaa stres yapma bak neler olmuş cildine dedi. bir ay sonra doktora gittim. doktor ilaç verdi kremle birlikte,kullandım ve geçmek üzreler,eskiye az kaldı.hala makyajsız geziyorum.

sana bir tavsye daha yastık kılıfını sık sık değiştir ve sırt üstü yatmaya özen göster. cildin kaç saat o kılıfla temas ediyor çünkü. tabi elindeki bakterileri saymıyorum bile
:20:

tamam canim hem makyaj hem gunes kremi nasil olcak diye dusunurken zaten eczaneden aldigim kapaticinin gunese karsi korumasi oldugunu da farkettim :9: iyi bari hangisini surcem derdim de kalkti:27:

bana su bahsettiginiz kapatici hemede krem ama cilgi bogmayan nefes aldiran markalar neydi..cunku her kapatici sivilce olmasina sebeb oluyor...

hem bronz gozukmek hemde krem olarak kullanmak hemde saglikli ve sivilce yapmamsi gerekir..

ben sadece gece disari cikarken kullanmak istiyorum..yoksa yagsiz maxfaktor kapatici kullaniyorum ama diger ozellikleriinin olmasini isterim..

canim benim kullandigimi doktor kizkardesim zoretanin kullanirken onermisti rahatsiz oluyosan bunu kullan diye. Yagsiz 50 faktor gunes korumasi varmis. Adi HELIOCARE advanced. Eczaneden bi bak istersen.

canim benim kullandigimi doktor kizkardesim zoretanin kullanirken onermisti rahatsiz oluyosan bunu kullan diye. Yagsiz 50 faktor gunes korumasi varmis. Adi HELIOCARE advanced. Eczaneden bi bak istersen.

saol canim baya ise yariyormus..ya ben cok geziyorum ondan boyle seylere bazen ihtiyac duyuyuorum bu marka iyimis alim ben bunu saol ...

canım benim arkadaşımında böyleydi daha kötüydü hatta bide düğünü vardı sabretti ilaçlarını aksatmadan kullandı şimdi okadar pürüzsüzki yüzü sende sabret

Canım ben sana doğal bir yöntem söyliyim yosun sabunuyla sabah akşam yüzünü yıka
birde lavanta al aktardan kuru olanı onu yarım bardak suyu cezvdede kaynat bir çay kaşığı lavanta at sonra dolaba koy yüzünü yıkadıktan sonra sür bunu maliyeti en fazla 5-6 tl bulur bir arkadaş yapmış çok memnun kamış
bende malzemeleri aldım kullanıcam

Rengi sarı canım aşırı derecede iğrenç kokan bir yağ.Balık yağına benziyor kokusu ama ondan daha beter.

ay ben süremem yüzüme o zaman.:26: zaten kedi köpek kadar hassas bir burnum var olmadık kokuları bile alırım...

sivilce izlerine iyi geliyor sanırım değil mi?

Son düzenleme:
Back
X