• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller Yuzum bu halde! bi yardim edin kizlar. aynlara kusmek uzereyim.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Eki Görüntüle 510765 Eki Görüntüle 510766

20 yasindayim. ergenligim suresince sivilce cikmadi. Sinav stresi sikintilar derken 1 senede yuzum bu hale geldi. Zoretanin kullaniyorum sivilce cikmiyor ama izler hala benimle.:43:
Simdiden tesekkur ederim.:16:

senınle yuzumuz neredeyse aynı:9::9::9: benım sadece sol yanagımda lekelrım var sag yanagımda yok hatta ıkı senelıkte bı ızım var sıvılce ızı o ızlerı ıyı bılıyorum kabuk baglar ama bı turlu gecmek bılmez ama ben bıkac gundur expıgment dıye bı ılac var onu kullanıyorum ınan ıkı senelık ızım bugun kendı kendıne kavladı ve altından tertemız bı cılt geldıgını gordum ve acayıp mutlu oldum:9::9::9: bak eczaneden bı kutu expıgment al sadece gecelerı sur gunduz sakın ha surme bu kremın cılt soyucu ozellıgı var cıldını soyuyo ve alttan tertemız bı cılt gelıyo tabı bu arada cıldını bayada bı kurutuyo bunun ıcınde gunduzlerı bephanten kullan mutlaka ben faydasını gormeye basladım umarım sende gorurusun:10::10::10::10::10::10:

senınle yuzumuz neredeyse aynı:9::9::9: benım sadece sol yanagımda lekelrım var sag yanagımda yok hatta ıkı senelıkte bı ızım var sıvılce ızı o ızlerı ıyı bılıyorum kabuk baglar ama bı turlu gecmek bılmez ama ben bıkac gundur expıgment dıye bı ılac var onu kullanıyorum ınan ıkı senelık ızım bugun kendı kendıne kavladı ve altından tertemız bı cılt geldıgını gordum ve acayıp mutlu oldum:9::9::9: bak eczaneden bı kutu expıgment al sadece gecelerı sur gunduz sakın ha surme bu kremın cılt soyucu ozellıgı var cıldını soyuyo ve alttan tertemız bı cılt gelıyo tabı bu arada cıldını bayada bı kurutuyo bunun ıcınde gunduzlerı bephanten kullan mutlaka ben faydasını gormeye basladım umarım sende gorurusun:10::10::10::10::10::10:

canim benim tesekkur ederim. kullandim ben onu kisa bir sure icin bana pek fayda etmedi. 3 gun once kimyasal peelingin ilk seansini yaptirdim. 3 4 gune soyulma baslar demisti basladi da cildim burus burus su an kabuk kabuk olup dokulecek sanirim. Ayy soyulsun da gitsin hemen. 1er hafta arayla 3 4 seansa leke kalmaz dedi. umarim oyle olur. cok heyecanliyiiimm!! :16:

Eki Görüntüle 510765 Eki Görüntüle 510766

20 yasindayim. ergenligim suresince sivilce cikmadi. Sinav stresi sikintilar derken 1 senede yuzum bu hale geldi. Zoretanin kullaniyorum sivilce cikmiyor ama izler hala benimle.:43:
Simdiden tesekkur ederim.:16:

furacin bu kremi al canim bak yüzüne sür benim teyzemin oglunda vardi hata berber ziletle üstlerini hafif al demiş pis kan gitsin diye yüzü senden daha kötü oldu ama bu
krem geçirdi inşlh bir yarari olur:D

Bence zoretanin bittikten sonra kimyasal peeling yapman en iyisi olcak bu derinlikte lekeler oyle kremle falan gecmez

Canım lisedeyken arkadaşımın cildi senden bin beterdi zoretanin ile tedavi oldu sonrasında tabi soydurma süreci oldu ama doktora danış derim kimyasal peeling için ;) bu süreçte senin cildin aşırı hassas olduğu için daha çok sıkıntı olmasın

Arkadaşlar merhaba, bende zoretanindaşlardanım :) bugün 6. günüm cildim soyulmaya başladı... ben bilenlere şunu sormak istiyorum: doktorum çok sessiz bende biraz utangacım soru soramıyorum pek fazla :) kendisi bana ağda yapmayacaksın lens takmayacaksın a vitamini almayacaksın dedi tamam dedim ve ilaca başladım :d fakat ağda yapmayacağım ama ne yapacağım onu soramıyorum :D açıkçası jiletle almak çok daha fazla tahriş eder diye düşünüyorum lazer epilasyon zaten yaptırmam şimdi ama geriye birtek epilasyon makineleri kalıyor acaba ne yapmamı önerirsiniz lütfen yardım edin :) şimdiden teşekkürler... Allah'ım tüm şifa bekleyen kardeşlerime de bana da şifa versin inşallah :D

Back
X