- Konu Sahibi melekyavrum
kızlar üst sol dişlerimden ikisinde 4 ay önce dolgumun kırıldığını farkedince diş hekimine gidip yaptırdım
ama agzımı berbat etti,dişlerimi uzun tutmus ve sürekli sızladı sızladı sonunda dayanamadım baska dişçiye gittim, o dişleri biraz kısalttı sağolsun biraz toparladı
neyse sızlama az da devam ediyordu artık tüm cesaretimi toplayıp randevu aldım (diş hekiminden o aletlerden agrımasa da inanılmaz korkan bir insanım)
salı kanal tedavisi olucaktı dişime malesef dişim de diş hekimi fobisine kapıldı ve pazartesi inanılmaz bir agrı basladı
salı sabahı yüzüm şişmeye basladı,zaten doktor şişliği görünce cumaya kadar bekleyelim dedi
antibiyotik aldığımı söyledim devam et dedi,şuan zor uyusur bekleyelim dedi
ve bu sabah uyandığımda tüm sol tarafım şiş,işe bile gidemedim,bakkala gitmem lazım gidemiyorum o derece korkunc bir görüntü var
yüzümün sol yanında ayrı bir cumhuriyet var benden bagımsız
2ayrı antibiyotik içiyorum bir an önce enfeksiyon azalsın diye ama bana mısın demiyorlar
tuzlu suyla gargara yapıyorum, normal gargaralardan kullanıyorum
sürekli dişlerimi fırcalarım zaten
ama şiş hala inmiyor inmiyor
ne yapabilirim fikri olan var mı
diş absesi geçiren varmı
bu şişlik ne kadar sürer:18::18::18:
ama agzımı berbat etti,dişlerimi uzun tutmus ve sürekli sızladı sızladı sonunda dayanamadım baska dişçiye gittim, o dişleri biraz kısalttı sağolsun biraz toparladı
neyse sızlama az da devam ediyordu artık tüm cesaretimi toplayıp randevu aldım (diş hekiminden o aletlerden agrımasa da inanılmaz korkan bir insanım)
salı kanal tedavisi olucaktı dişime malesef dişim de diş hekimi fobisine kapıldı ve pazartesi inanılmaz bir agrı basladı
salı sabahı yüzüm şişmeye basladı,zaten doktor şişliği görünce cumaya kadar bekleyelim dedi
antibiyotik aldığımı söyledim devam et dedi,şuan zor uyusur bekleyelim dedi
ve bu sabah uyandığımda tüm sol tarafım şiş,işe bile gidemedim,bakkala gitmem lazım gidemiyorum o derece korkunc bir görüntü var
yüzümün sol yanında ayrı bir cumhuriyet var benden bagımsız
2ayrı antibiyotik içiyorum bir an önce enfeksiyon azalsın diye ama bana mısın demiyorlar
tuzlu suyla gargara yapıyorum, normal gargaralardan kullanıyorum
sürekli dişlerimi fırcalarım zaten
ama şiş hala inmiyor inmiyor
ne yapabilirim fikri olan var mı
diş absesi geçiren varmı
bu şişlik ne kadar sürer:18::18::18: