Yüzüm güler mi?

Şu an bu çocuk ve ailesinden kurtulduğun için senin adına çok sevindim. Biraz vakit geçsin kalbin ruhun rahatlasın gör bak aşk en güzel halinde yine gelecektir

Şu an bu çocuk ve ailesinden kurtulduğun için senin adına çok sevindim. Biraz vakit geçsin kalbin ruhun rahatlasın gör bak aşk en güzel halinde yine gelecektir
Ben bu konularda çok şanssızım ve kismetsizim bundan da korkuyorum aslında. O hemen evlenirmis de ben hiç evlenemeyecekmisim gibi geliyor

O senden evvel evlense dahi sence mutlu olacak mı? Ya da ne derece olacak.. Facebook paylaşımı beğenilmediği için bile problem olabiliyor onlar için düşünsene. Aslında hep hayırlısını ve iyisini istemek lazım asla umutsuz olma şu an böyle buruk olman ya da iyi biri ile karşılaşıp karşılaşmayacağı endişesi duyman öyle normal ki.. hele biraz zaman geçsin bak her şey nasıl yoluna girecek üstelik o da biraz kendini tartar düşünür, eğer siz uzak durmaya devam ederseniz..

Arkamda dursaydı ah aileye katlanırdım. Ne de güzel yazmışsınız teşekkür ederim Yok o kendini tartmaz, düzelecek bir şeyim yok diyen bir insandan bahsediyoruz

Gavura kizipta oruc bozulmaz demis Can Yücel abimiz. Tek yapacağın akışına bırakmak. Nasil olur ne zaman olur diye dusunup beynini dusunce coplugune cevirma bacim

Geçen gün sosyal medyada şöyle bir postla karşılaştım ;
"Birini çok sevince birdaha onun gibi kimseyi sevemeyeceğimizi düşünürüz. Ne zaman bu yanılgıya düşsem Ece Temelkuran'ın şu sözlerini hatırlıyorum -AŞK ONUNLA İLGİLİ DEĞİLDİ , OLMAYACAK . YERİNE BAŞKASI GELECEK. AŞK HEP SENDE KALACAK.-

Bu post bende çok etkili oldu sizin gibi karmaşık düşüncelerdeyim çünkü bende . Ümitlendim. Biz sevmeyi bilen kadınlarız. Güzel sevgiler bizi bulacak. Üzülmeyin.

Bugün beni rehberden de silmiş. Uğradığım haksızlığı sindiremiyorum ben bunları hak etmedim sevdim ve alttan aldım. Hayırlısı olsun bizim için

Henüz çok sıcak bir ayrılık öyle hissetmeniz normal. Unutursunuz, başkasına da aşık olursunuz. Gereken şey doğru kişi ve zaman. Bir ay sonra da olabilir bir yıl sonra da... Kendinizi yas tutmak zorunda hissetmeyin. İnsanda bulunan tuhaf bir özellik bu gerçekten. Ayrılıktan sonra üzgün hissetmek zorunda kalmak. Halbuki biri ayrılmak istiyorsa bir sorun vardır. Durdurmak gerekmez. İçten içe bu sorunu biz de bilir ama kendimize yediremeyiz. İtiraf da etmez bu ilişkinin yasını tutmaya başlarız. " Zaten yaramaz adamın tekiydi, ben de iyi salakmisim hala da ağlıyorum" diye bir aydınlanma yaşayana kadar devam eder.
Geçecek elbet... İlla ki geçer

Yıllarca böyle oldu bir de ben kiminle tanışıp gorusturulduysem hep evlendiler ben hep yalnız kaldım. Böyle şeylerde şansım kapalı ayy inşallah olmaz
Ayni beni yazmişsin ayrildiklarimin kaç cocugu oldu ben hala yalnız en sonda çok severken terkedildim hemde direkt evlendi niye böyle ben anlamadim sanki bazi insanlar yalnizliga mahkum gibi bunu düşünüp kendimi daraltmamaya çalışıyorum ama böyle gidiyor

Aydinlanma yaşadığım halde acı çekiyorum. Aliskanligin da etkisi var. Insanlar ne acılar çekiyor gerçi benimki ne ki. Ama insan yine de üzülüyor

Kardeşim Allah bize güzel kapılar açsın sonsuza kadar mutlu olalım. Hakettigimiz mutluluğu bulalim

Kardeşim Allah bize güzel kapılar açsın sonsuza kadar mutlu olalım. Hakettigimiz mutluluğu bulalim
Amin canm inşallah. Sende dönme şu adama yarin öbürgün otur der oturursun kalk der kalkarsın canm sen sen olmaktan çikar onun esiri olursun şuan acın yeni evet biliyorum ama zaman ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…