Yüzüm güler mi?

Amin canm inşallah. Sende dönme şu adama yarin öbürgün otur der oturursun kalk der kalkarsın canm sen sen olmaktan çikar onun esiri olursun şuan acın yeni evet biliyorum ama zaman ver
Zaman verdim kendine ama mutsuzum çok mutsuzum. Hala da bana whatsapp durimlarinda laf sokuyor

Zaman verdim kendine ama mutsuzum çok mutsuzum. Hala da bana whatsapp durimlarinda laf sokuyor
Mutsuz olman normal değilmi ama bi ayrılık yaşiyorsun insan ayrilinca sanki bidaha sevemez saniyor arti hep hayatında talihsizlik yaşamiş biriysende için içini kemirirki acaba o evlencekte benm kimse olmaycakmi hayatimda ben böyle dedim ve bòyle yaşadim :) gülüyorum sinirimden bu enerjiyi verme ona sakın bakma takip etme bende iki aydır ayrıldığım adami takip ediyordum aman sıkıldım dahada etmiyorum onlar bizim zamanımızı çaliyor bak oda evlendi ama anladimki ağlasansa zırlasanda telaşta yapsan sadece allahin dediği oluyor o yüzden rahat olmak lazim sanirim sende bunu dene canm umarim çok mutlu olursun bigün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…