Yüzüm mahvoldu,lütfen bir fikir verin..

Bu saydığınız yöntemlerin hiçbiri de ciltte uygulanacak yöntem değil..

Ceviz kabuğuna bir bilgim yok da sivilceniz için tüm kızlara tavsiyem terramiycin kullanmaları. Eskiden 2bucuk liraydı şuan kurdan kaç liradır bilmem. Böyle krem gibi şirketin sivilcenin üzerinde kalın bir katman olacak kadar bırakın nokta şeklinde ve bekletin. İçindeki iltihabı sokuyor birkaç güne sivilce kuruyup pul halini alıyor. Benim cildim çok temizdir çok şükür ergenlikte bununla ve hergun temiz yıkama sayesinde atlattım.

Sureklı sürme canım eger dısarı ısın varsa oyle kamufle edebilirsin gecmiş olsun

Bence biraz kendi haline bırakın cildi.

Dün acildeki dr fito diye bir yanık,iz,ameliyat izine iyi gelen hücre yenileyici özelliği olan bir krem verdi.. onu uyguluyorum sadece.. bir de biraz sonra elma kabuğunu süreceğim. Daha fazla tahrişe yol açacak asitli şeyler denemem zaten şu aşamada..

Neden? Yüzünüze göre denersiniz sirke sürülebiliyor

Ceviz suyu sürülebiliyor ama sirke ve limon suyu mu sürülemiyor yüze bende anlayamadım. Bence gayet mantıklı

Bu arada çok geçmiş olsun, krem kullanıyormuşsunuz zaten geçer inşallah tez zamanda

Çok şükür bugün daha iyi..
Bugün gidebileceğim kursa.
Hücre yenileyici özelliği olan kullandığım kremin bayağı faydası oldu. Bayağı hafifledi..
Teşekkür ederim bana yol gösteren mantıklı yorumlar İçin ..

Fito muydu kullandığımız krem ?

Fito evet çok doğru. Ben kese yapıp yüzümü yakınca vermişti.

Yüzümden cevizin yarattığı tahribat tamamen geçti çok şükür..
Hiçbir iz,leke bir şey kalmadı. Çok şükür..
Buradan fikir aldım,ve yine sonucu buraya paylaşmak istedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…