- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
cevız boyamıs ben onu sacımdakı beyazları kapatmak ıcın yapıyorum o suyla sacımı yıkıyorum
1 hafta sonra gecer gunde ıkı kere sadece su ıle yıkanın
veya hamama gıdın zeytınyaglı sabun ıle yıkayıp cok nazıkce asla bastırmadan peelıng yapar gıbı keseleyın cok az da olsa acılır
her şeyi aynı anda deneyip cildinizi iyice tahriş etmeyin.
Peeling deneyin. Sık sık yıkayıp nemlendirin...
başka da yapacak bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Abovv ceviz kabuğu eli bile kına gibi boyar, zamanında eldivenle açardık biz cevizleri.Hiç mi duymadınız boyadığını? =(
İnternette taze ceviz kabuğu lekesi diye aratın, bir şeyler çıkıyor ama genelde el için tavsiye ediliyor. Yüz daha hassas, sirke, limon gibi asitli şeyler zarar verir belki bilemedim. Daha yumuşak şeyler deneyin bence.
İnternette aratmak yasaklansın mı diyorsunuz? Mantıklı aslında.internetten sivilce aratmış bu hale gelmiş gene aynı çözüm
Universitedeyken okulun baslamasina bi kac gun kala annemlerle ceviz kirmaya gittik.annem israrla eldiven tak demesine ragmen ona sinirli oldugum icin takmadim.tabi sonuc kapkara oldu ellerim sizin yuzunuz de sanirim oyle.ben elime sargi yapmayi bile dusundum o derece berbatti.istediginiz seyle yikayin asla gecmiyor bi haftaya kadar oyle olacak malesef.sonra yavas yavas gidiyor kendiliginden.
Hergün cilt temizliği için rutinize devam edin
Yağlılardan tuzlulardan uzak durum
Bol su tüketin en az bir hafta aynaya bakmayın
Ehliyet sınavınada netten çalışın bir hafta
Kahretsin . Aynen dediğiniz gibi. Ne yapacağım bilmiyorum yaa. Ehliyet derslerine gidemiyorum,umarım sıkıntı olmaz
Yazılı mı direksiyon mu hangi dersler bunlarKursa gitmemek sıkıntıymış hergün arayıp gelemeyeceğimi söylüyorum,müfettişler gelirse sıkıntı olur. Kaydını silmek durumunda kalırız diyorlar ne yapacağım bilmiyorum
Hiçbirşey denemesin bana kalırsaalkollü pamukla silseniz ? Bunu ya yağ çöz çözer, ya alkol gibime geliyor. Ama alkol çok kurutur biraz deneyin çıkarmıyorsa sürmeyin. Çünkü çıkaracak şey direk kendini belli ediyor.
alkollü pamukla silseniz ? Bunu ya yağ çöz çözer, ya alkol gibime geliyor. Ama alkol çok kurutur biraz deneyin çıkarmıyorsa sürmeyin. Çünkü çıkaracak şey direk kendini belli ediyor.
Yazılı mı direksiyon mu hangi dersler bunlar
Yazılı sınav ise sizi idare edebilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?