Yüzüm.. Ne olur yardım edin :( (Resimli)

Ayy sizde neden oldu ?? Aynen yaa balon gibi suratım göz altım falan da şişti.. Bu halde dışarı çıkmak istemiyorum ama yarın çıkmam gerekecek... Çok zor

arkadaşım kurdeşen olmuş olabilirsin, lütfen pazartesi günü daha iyi bir hastaneye git, kurdeşen özellikle yüzde ciddi bir rahatsızlıktır. inşallah kurdeşen değildir, ama tedbiri elden bırakmamak lazım. çok çok geçmiş olsun.

bildiğimiz vazelinden bahsediyorsak, petrol türevi bir madde, petrol damıtılırken elde ediliyor sanırım ve çok zararlı, konu sahibi cildin doktor kontrolünde iyileşene kadar başka birşey sürme bence...

içerisinde parafin, vazelin, mineral oil(yağ) yazan hiçbir ürünü almayın...

ayrıca L'oreal'den nefret ediyorum, diğer birçok markayla birlikte hayvan deneyleri yapan iğrenç bir marka

Haftasonu oldugu icin hastaneye gidemiyorum eger yarin hafiflemezse gidecegim mecburen ozel bir hastaneye insallah kurdesen degildir

Vaseline yumusatici ozelligi oldugunu biliyorum annem dudaklari catlayinca falan suruyor onun disinda ilac etkisi bence de yoktur ya. Yuzumun bu hale gelmesine sebep olduysa diye nefret ediyordum simdi bir kat daha ettim..

öncelikle çok geçmiş olsun cildin hassas demekki benimde başıma aynı şey geldi yıllar önce parfümeriden satıcının ısrarı ve tavsiyesi üzerine ünlü bir markanın yüz yıkama jelini aldım yüzüm kıpkırmızı oldu ve kırmızı kırmızı sivilce gibi şeyler çıktı avon kullandım oda cildimi mahvetti cilt dr.una gittim o zamandan beri yüzüme eczaneden aldığım ürünler dışında hiçbişey sürmüyorum sende doktorun verdiği ilaçları kullan geçer herhalde birde madem cildin hassas eczane haricinde ürün kullanma derim tekrar geçmiş olsun

canım cok gecmıs olsun benımde ellerımde var dermatıt cok kasınıyo delı gıbı bılırım nasıl oldugunu .... banada krem vermıstı doktor gecen senede cıkmıstı bende krenle gectı ama bu sene yıne tekrar ettı kremle gecmedı sitede bırı sarımsak yememı onermıstı ve gercekten fayda ettı gunde ıkı uç diş sarımsak rendeleyerek yemenı tavsıye ederım benım bu sekılde gectı suan yok canım mutlka dene gecene kadar ye ama çin malı sarımsak olmasın dıkkat et

Haklisiniz , aryik doktor onerisiyle eczaneden alacagim cilt urunlerimi :) sagolun cevabiniz icin

Ah evet bu kasinti deli ediyor.. ah keske dun yeseydim sarimsak yarin okul var yiyemem sanirim :/

Ayy sizde neden oldu ?? Aynen yaa balon gibi suratım göz altım falan da şişti.. Bu halde dışarı çıkmak istemiyorum ama yarın çıkmam gerekecek... Çok zor

benimde bazı ilaçlara karşı alerjim var cilt doktoruna gitmiştim geçen günlerde krem yazdı tahmin etmiştim yapabilceğini çok azcık sürdüm ama cilt hassas olunca azcığı bile yetiyor.. şuan baya azaldı kızarıklığım çok şişmedi bu defa Allahtan elinden geldiğince kaşımamaya çalış kaşıdıkça şişiyo çünkü bi kaç gün içinde iner heralde ama yinede bi cilt doktoruna gözüksen çok daha iyi olur kullandığın ürünleride yanında götür..

Çok geçmiş olsun canım,
Keşke cildine birşey kullanmasaydın bu haliyle bile neredeysen pürüzssüz ve güzel gözküyor,jeller sabunlar ve daha bir çok makyaj temizlik ürünleri saç boyaları kimyasallarla dolu,cildimizin ve doganın dogallıgını daha nasıl güzel oluruz diye diye bozduk,Prf,Dr, Sevil Atasoy demişti zamanında sürekli kullandınıgız saç boyanız birgün sizi ölüme bile götürebilir,o yüzden en güzeli daha az kimyasal daha çok dogal olana yönelmek en dogrusu tekrar çok geçmiş olsun,inşallah daha iyi olursun sabaha

Eczaneden Incidal gibi bir alerji surubu alsan iyi gelir. Aynisi kizima olmustu, doktor onu vermisti sadece, gozleri iki gunde indi. Bu sisme olayi tehlikeli, bogazin da sisebilir, nefes borusunu tikayabilir, ihmale gelmez.

canım git acilde sana steroid iğnesi yapsınlar daha etkili olur.....sigortan var mı

bundan sonra hassas ciltler için olan ürünler kullanmaya dikkat edin. benim de geçen sene benzer bir cilt sorunum olmuştu. ben yüzüme uzun bir süre hiçbir şey sürmemiştim. sadece bitkisel sabun (kükürt sabunu vb.) kullanmıştım ve geçmişti...

Son düzenleme:
Pot kırıyorsam kusura bakmayın
benzer bir sorunu yaşayan bir arkadaşım da nedeni gebelik olarak çıkmıştı bir ihtimal paylaşmak istedim
geçmiş olsun yada hayırlı olsun

Pot kırıyorsam kusura bakmayın
benzer bir sorunu yaşayan bir arkadaşım da nedeni gebelik olarak çıkmıştı bir ihtimal paylaşmak istedim
geçmiş olsun yada hayırlı olsun

Upss naptınız daha evli bile değilim ben neyse ki düzeldi yüzüm..

İnternete erişim imkanım yoktu kaç gündür.. Çok teşekkür ederim hepinize cevaplarınız yorumlarınız için, çok şükür düzeldi yüzüm.. hepinize teşekkürler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…