- 17 Mart 2012
- 6.081
- 1.906
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Merhaba hanımlar , hemen konuya gireyim, yaklaşık 7-8 gün önce cildimde pütür pütür bir şeyler çıkmaya başlamıştı ve kaşınıyordu ama miktarı oldukça azdı ve önemsemedim , ondan 4-5 gün önce de garnier yüz temizleme jeli ve toniği kullanmaya başlamıştım ve 3-4 gün sonra da loreal cilt kusursuzlaştırıcı serum kullanmıştım. Belirtilerim bunlardan sonra başladı ve 2-3 gün sonra tonikle serum kullanmayı kestim. Ama yüzümdeki kabartılar iyice çoğaldı kaşıntı dayanılmaz bir haldı ve cildim inanılmaz derecede kızardı.. Dün iyi bir hastanede muayene oldum ama doktor beni öyle ayrıntılı muayene etmedi, cildime şöyle bir baktı ve alerjik dermotit teşhisini koydu, hipokort kremle aerius hap verdi. Makyaj yapmamamı ve temizleme jelini bırakmamı söyledi. Kremi akşam sürdüm bugün sabah da sürdüm sonra banyo yaptım biraz aktı diye tekrar az miktarda sürdüm.
Ama bugün bütün yüzümü sarmış durumda, çenem yanaklarım alnımın bir kısmı, burnum. Her yerim kıpkırmızı kabardı ve yanıyor buna ek olarak da sağ gözümün altı şişmiş ve morarmış, ayrıca sağ kulağımın altındaki lenf bezim de şişmiş ve acıyor
Sıcak basıyor açtım bütün camları.. Şu an da doktora gidecek durumum da yok. Yurttayım ve yurdum istanbulun ücra bir köşesinde.. her saat otobüs de yok
Pazartesi de okulum var ve devamsızlık yapmak istemiyorum hakkım azalıyor iyice.. Bunun yanında bugün kollarımda da minik minik kırmızı kabarcıklar çıkmaya başladı.. Bu kaşıntı ve kızarıklık beni öldürecek.. Resmini de ekliyorum , ne olur başına böyle bir şey gelen varsa bundan nasıl kurtuldu , neden kaynaklanır , nasıl geçiririm bir yorum yapın Allah rızası için delireceğim.. 
Ama bugün bütün yüzümü sarmış durumda, çenem yanaklarım alnımın bir kısmı, burnum. Her yerim kıpkırmızı kabardı ve yanıyor buna ek olarak da sağ gözümün altı şişmiş ve morarmış, ayrıca sağ kulağımın altındaki lenf bezim de şişmiş ve acıyor

Eklentiler
Son düzenleme: