- 13 Ocak 2020
- 45.850
- En iyi cevaplar
- 2
- 175.527
- 598
- 33
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Ne bu sinir? Gel ısır bari.Sen benim yazdıklarımı okudun mu? Kesin bir sorun yaşamaz diye bir şey yazıyor mu? Damar tıkanıklığı ile ilgili bir sorun varsa doktor randevusuna kadar kan inceleceği için sıkıntı yaşamaz diyorum, sen ne anlıyorsun acaba?
Isır derken?Ne bu sinir? Gel ısır bari.
Ben de aynısını yazcaktim.Tansiyonum yükselince oluyor benin de.Benim de oluyor çünkü, ordan biliyorum.
Doktora gidene kadar günde 1 tane Coraspin 100 mg veya bebek aspirini kullan, inşallah stresten kaynaklıdır ama damar tıkanıklığı belirtisi olma ihtimali yüksek. Allah şifanı versin inşallah
Bel fıtığında kolda uyuşma çok iyimiş yaDamarlarda herhangi bir sıkıntı yoksa ki uyuşma kılcal damarlara kan gitmediği ya da saniyenin 1/10' u dahi olsa geç gittiği için olur. Eğer sinirsel bir şeyse ki bel fıtığında da sinirlere baskı olduğu için kolda uyuşma olabilir, Nöroloji bölümüne gitmesi gerekiyorsa Kalp ve Damar Uzmanı oraya sevk edecektir.
Benimde ayaklar parmaklarımda oluyor uyuşmaMerhaba hanımlar,
Öncelikle söyleyeyim cumartesi için randevu aldım doktordan.
Ama google'lamak yerine buraya benzer hikayeler var mı diye sormak istedim.
3 seferdir başıma geliyor.
Bir anda yüzümün sol tarafında burun kenarı ve oraya yakın olan bölge karıncalanıyor.
Ardından hemen sol el parmaklarım karıncalanıyor.
5 dk içinde geçiyor.
İlkinde üstüne yattım vs dedim ama bugün durduk yere oldu tuvaketteyken.
Hemen randevu aldım.
Yine de korkmalı mıyım sizce
Haklısınız ama şu anlattığımız donem de baya kafalar karıştı. Geçen tv de de çıktı korona geçiren kişiler de 6 ay için de pıhtı atabilir diye. Bunun da ilacı corasprin.Bu tarz bilgiler hiç doğru değil ama. Şu an yaptığınız çok yanlış. İhtimaller üzerinden tavsiye verilmez hele ki doktor değilseniz hiç verilmez
Özür dilerim, bel ve boyun fıtığında uyuşma olur yazacaktım. Neticede konu sahibi doktora gittiğinde bize de söyler sonuç neyse.Bel fıtığında kolda uyuşma çok iyimiş ya
Bende de aynısı oluyorYa valla aynıları
Doktora tezi yazıyorum
Kafamda basınç
Sol yanak ve elde ara ara uyuşma
10 dk içinde bitiyor ama
Stresliyim bir de bebek var
Uykusuzluk vs de cabası
Siz de şekerinize baktırın bir. Diyabet hastalarında ayak parmaklarında uyuşma sık görülür.Benimde ayaklar parmaklarımda oluyor uyuşma
Lütfen bir doktor ile görüşüp, şu yazdıklarım doğru mu yanlış mı sorar mısınız?Bu tarz bilgiler hiç doğru değil ama. Şu an yaptığınız çok yanlış. İhtimaller üzerinden tavsiye verilmez hele ki doktor değilseniz hiç verilmez
Yanlış. Doktorlar avaz avaz kafanıza göre aspirin kullanmayın diyorlar.Lütfen bir doktor ile görüşüp, şu yazdıklarım doğru mu yanlış mı sorar mısınız?
Her gün içmedikten sonra bir sorun olmaz, ben her pazartesi, çarşamba ve cuma kendim kullanıyorum. Regl de bile o kadar etkilemiyor.Öte yandan da aspirin kan sulandıriyor. Allah korusun bir yerin kesilse büyük sorun
Peki siz kullanmayın, Allah' da muhtaç etmesin inşallah.Yanlış. Doktorlar avaz avaz kafanıza göre aspirin kullanmayın diyorlar.
Burada yazarak ilaç tavsiyesi verilmesi çok yanlış ne olursa olsun. Olasılıklar üzerinde konuşuyoruz şu anda.Haklısınız ama şu anlattığımız donem de baya kafalar karıştı. Geçen tv de de çıktı korona geçiren kişiler de 6 ay için de pıhtı atabilir diye. Bunun da ilacı corasprin.
Yanlış, konu sahibi emziren bir anne sanırım. Parolü bile kafasına göre içmemeli.Lütfen bir doktor ile görüşüp, şu yazdıklarım doğru mu yanlış mı sorar mısınız?
Siz doktor musunuz? doktor bile şu yazdıklarınız söylerken çekinir. Merdiven altın muayene tavsileri gibi tavsiye vermeyin insanlara. Sizin tavsiyenize uyup daha kötü olurlarsa bunun hesabını nasıl vereceksiniz? O kadar masum bir ilaç olsa adı "ilaç" olmaz marketlerde satılırLütfen bir doktor ile görüşüp, şu yazdıklarım doğru mu yanlış mı sorar mısınız?
Kişiye göre değişebilir.Benim etim çok hassas aspirin kullanınca bir yere az da çarpsam morariyorum. Doktor onerirse evet ama onun dişin da ben haftada 3 gün kullanamam. Hamileliğin de kullanmıştım cunkuHer gün içmedikten sonra bir sorun olmaz, ben her pazartesi, çarşamba ve cuma kendim kullanıyorum. Regl de bile o kadar etkilemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?