yüzüm ve tüyler

kurabiyeler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
730
99
53
Arkadaslar yuzumun yan tarafinda tuyler var saclarin bitiminden ceneye kadar olan kisimda sarisin olmama ragmen belli oluyor epilasyon aletiyle alsam azalir mi ?

Sir ağda sivilce yapabiliyor her cilt için uygun değil..
Bence sarışın olduğunuz için fazla belli olmaz diye düşünüyorum.. Hiç yaptırmasanız yeri..

Herkesde aynı etkiyi yapmasada lazer epilasyon bende Tüyleri çoğalttı
araştırdığım kadarıyla iğne epilasyon en kesim çözümü ama onunda iz bırakma riski var
ağda cildinde sarkmaya sivilcelenmeye sebep olabilir.

Bence kuaför de aldirin epilasyon aletleri zarar verebilir cildiniz de sorun yoksa sir agdayla aldirabilirsiniz

Lazer imkanin varsa direkt lazere basvur hicbirsey vurmadan... yoksa en iyi cözüm epilasyon diye düsünüyorum

Sir ağda sivilce yapabiliyor her cilt için uygun değil..
Bence sarışın olduğunuz için fazla belli olmaz diye düşünüyorum.. Hiç yaptırmasanız yeri..

Cok tesekkur ederim cevaplar icin lazere gidemem maalesef agdada yuzumde sivilce yaparsa korkuyorum epilasyon aletiyle alsam cok cikar mi daha sonra? Sarisinim ama gercekten belli oluyor yakindan bakinca

Cok tesekkur ederim cevaplar icin lazere gidemem maalesef agdada yuzumde sivilce yaparsa korkuyorum epilasyon aletiyle alsam cok cikar mi daha sonra? Sarisinim ama gercekten belli oluyor yakindan bakinca

Rengini acsaniz daha da olur mu ki acaba denediniz mo

Yok denemedim ama onceden bu kadar cok yoktu hic almadim da bu ara artmis nasil olduysa :-(

Ağda kadar epilasyon aleti de yapar sivilce..

Kremlerine dikkat et bepanten gibi vitaminli hücre yeniliyiciler ya da vitaminli krem ve güneş koruyucular tuylenme yapabilir..

Yada hormonlar..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saçlarınızı hem dağınık kullanıyorsanız saçın temas ettiği yerlerde tüylenme olabiliyormuş (kıl basması diyorlar). eğer öyle bir durum varsa saçlarınızı toplu kullanın bir süre azalır belki.

ağda tavsiye etmem deriyi söküp atıyor çünkü.
epilasyon aletiyle alınca da çok tahriş eder çekmeden dlayı ve benek benek olur diye düşünüyorum.
sanki en iyisi kuaföre gitmek gibi geldi şimdi

Kalınlaşır,başına bela olur.Geçen forumda ünlülerin yakın çekim resimleri vardı.Bir sürü kadının yüzünde tüy doluydu.Bunlar bile ellemiyorlar baksana.Vardır bir bildikleri.Sen de elleme boşver.

Neredeydi bu fotolar bu forumda mi:) merak.ettm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

epilasyon aletiyle alma sakın, o da bir nevi cımbız etkisi yapıyor. çok kötü çıkar sonra. aslında inan çoğu kadında var. bende de var mesela. dert etmiyorum. ben de beyaz tenliyim ve tüyler de öyle sarı değil ama sonuçta öyle çok erkek gibi durmadıktan sonra dert etmiyorum

Ayni sorun bende de var yaa agdayla almaya calistim kendi basima ama yan taraflari duzgun alamadim. Iple almayi dusunuyorum artik. Annem izin verseydi igneli epilasyon yaptirmayi istiyordum en iyisi oymus gibi geldi bana arastirdigim kadariyla ama izin vermedi iste (

kızlar aynı sorun bendede war malesef yüzümde bı anda çok fazla tüy çıktı hatta eşim bıle farkketti senın sakalın çıkıyo falan demeye başladı çok moralim bozuluyo.....çözüm içinde sankı en ıyısı sır ağda gibi sizce??

Ben kulaklarımın yan taraftakilerini ağdayla aldırıyorum kuaferde.yanak tarafıma iple bi kere geçti kuafer ama bisaha ellertirmedim.oraya da ,3-4 haftada bir sarartıcı yapıyırum o kadar.bende de hafiften ağdayla sivilce yapıyor ama umurdamıyorım pek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar yuzumun yan tarafinda tuyler var saclarin bitiminden ceneye kadar olan kisimda sarisin olmama ragmen belli oluyor epilasyon aletiyle alsam azalir mi ?

Sakın öyle bi hata yapma jilet gibi olur pişman olursun ben iple alıyorum daha doğrusu anneme aldırtıyorum biraz acıyo ama şuan azaldı zamanla çok azalıyo en iyisi ip ağda yüzünü yakabilir derini soyabilir bence kuaföre de gitsen iple alın de

Sarartıcı tüyleri uzatıyo birebir kendimden biliyorum birdaha eve sokmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…