Sivilceli Ciltler Yüzümdeki kızarıklıklar:( (resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Sivilceleri geçiriyor mu?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet geciriyor sicilcenin uzerine nokta atisi yap koyu bir tabaka sur bekle bekleuebildigin kadar valla ben isten eve gidince sürüyor ve unutuyorum sürdüğümu sabah yuzumu yıkıyorum cok fayda gordum görüyorum da.. sivilcenin buyumesini engelliyor vr kurutuyor... bana olan etkisi bu.. cantamdan ayirmam ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sivilceden kalma kızarıklıklarada iyi mi ki alayım o zaman

eskiden böyle değildi şimdi ota b.ka kızarıyor böyle sinir bozucu ve sabah uyandığımda daha temiz akşama doğru böyle oluyor ne yapabilirim:18: Lütfen cevap yazın okuyup geçmeyin

Canm alerjn falan olmasnn

aynı buna benzer bende de var ne yaptıysam geçiremedim cildiyeye de gittim benzamycin verip gönderiyor tamam o sivilceleri baya geçirdi ama kırmızılıklar kaldı yine kıpkırmızı suratla geziyorum

aynı buna benzer bende de var ne yaptıysam geçiremedim cildiyeye de gittim benzamycin verip gönderiyor tamam o sivilceleri baya geçirdi ama kırmızılıklar kaldı yine kıpkırmızı suratla geziyorum

Kızarıklığa bioderma sensibio ar iyi geliyor kızarmaya :/

Kızarıklığa bioderma sensibio ar iyi geliyor kızarmaya :/

sen kullandın mı canım şimdi baktım da ucuz bir şey de değil boşuna almış olmayayım.benim dediğim böyle sıcaktan kızarırsın falan onun gibi değil yanaklarımda böyle küçük küçük lekeler var etrafı da kırmızı. elleyince eline çok bir şey gelmiyor ama dışardan bakınca sivilce var gibi :44:

Ben kullanıyorum canım benim arada yanaklarım kızarıyor iyi geliyor o dediklerin bende de var onlara pek etkili değil maalesef nette okudum yeşilçayı demleyip soğutunca sürünce iyi geliyormuş ni hafta sürüp tazesini yapmak lazımmış ama işe yarar mı bilmiyorum canım

artık her şeyi denedim bunu yeni duyuyorum çok sağol bir de bunu deneyeyim inşallah işe yarar

artık her şeyi denedim bunu yeni duyuyorum çok sağol bir de bunu deneyeyim inşallah işe yarar

Umarım yeşilçayım yıllandı yenisini alınca yapmayı istiyorum geçmezse yine bi dr yolu herkes kızıyor abartıyorum diye ama insanın elinde değil yapınca bana da söyle canım

Son düzenleme:

evet artık çıldırıcam kafayı yemek üzereyim limon bephanten imex benzamycin buz başka ismini hatırlamadığım bir sürü ilaç (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…