Sivilceli Ciltler Yüzümdeki kızarıklıklar:( (resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
senin yüzündekiler de mi böyle sen de atabilir misin özelden? belki bi çaresini buluruz :/

Atarım whatsapp varsa sende özelden numaramı atayım whatsapptan fotolaşırız çözümde buluruz umarım çok istiyorum her şeyden daha çok belkide

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Dr gitmeden alınıyor mu birde hassas cildim sorun olur mu?

Aliniyor canim zaten bir hucre yenileyici ben bildigin nemlendirici gibi kullanıyorum ince bir tabaka halinde

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bilmiyorum canım şimdi daha hafifledi ama minik sivilceler iz gibi bi seyler bıraktı yani yine pürüzsüz değil ((((((

İzler için sabunlar kremler var bir de bir araştırma yapayım çok tavsiye edilen aktar malzemesi vardı izler için

eskiden böyle değildi şimdi ota b.ka kızarıyor böyle sinir bozucu ve sabah uyandığımda daha temiz akşama doğru böyle oluyor ne yapabiyapiyo8: Lütfen cevap yazın okuyup geçmeyin

Oncelikle gecmis olsun canim. Ben beyaz tenli oldugum icin aynen bende de boyle kizarikliklar cikiyordu. Kizarmamak icin yaz kis gunes kremi kullanman gerekiyor. Bu kremi kafana gore alma ama doktora mutlaka gorun doktor akneli ciltlere yonelik bir krem verir. Gunes ve ışık kipkirmizi yapiyor bir de floresanlarin altinda fazla durma sisiriyor

Sağ ol canım ben de beyaz tenliyim fotoda koyu gözüküyor, seninkiler geçti mi ben 2 yıl öcne güneş kremi önerdi dr onu almıştım yazları dışarı çıkarken kullanıyorum, seninkiler geçti mi geçmesi için ne yaptın çok üzülüyorum((

Benimkiler ciddi oranda gecti ama gunluk bakimimi ihmal edersem geri cikmaya basliyor tabii eski kotu goruntuyu cekmekten daha iyidir.
Canim ben yillardir cekiyorum bu illeti bezdim artik bu yuzden ne kadar uzuldugumu bir Allah bilir. Kullanmadigim urun kalmadi. En son doktora gidim dedim gittim ilac verdi kizarman da normal dedi gunesten uzak dur falan.. 5 ay kullandim kremi ciddi duzelme oldu ama tamamiyle hic gecmedi hep bir iki cikiyordu gene. ben de bir de alternatif tip deniyim dedim
gunluk bakimim artik yatmadan Yosun Sabunu ile cildimi temizleyip ardindan da Kantoron Yagi surmek ama bunlarin dogal olmasi gerekiyor aktarlardan temin edebilirsin. İkisi de mucizevi urunler bu zamana kadar en cok memnun kaldiklarim ha bazen de limon suruyorum o da cok iyi lekeleri aciyor.
Yosun Sabunu: ilk kullanimdan etkisini gosteriyor cildi puruzsuz yapiyor ama lekeler hemen gecmiyor tabiiki. Burda devreye Kantoron Yagi giriyor: her derde deva bir yag. Mikroplari oldurur lekeleri acar yaralari kapatir boylece yeni olusumlari da engeller.
Umarim yardimci olur ben cok memnunum herkese acil sifalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…