- 1 Mart 2017
- 8
- 2
- 6
- 42
Merhaba.bir kimyager-estetisyen olarak sunu soyleyebilirm ki her hafta peeling yapmaniz sorun.cunku ne kadar yagli cildiniz olursa olsun her hafta peeling yapmak ust derinizi ve cildiniz icin en gerekli olan florayi alip goturuyor.boyle olunca da nem dengeniz bozuluyor yagli cilde sahipken cildiniz nem depolayamiyor artik.hatta eminim ki cildinizde kirmizi kucuk incecik kilcal damarlar da vardir.bu damarlarin da ust yuzeyde gorunmesinin sebebi peeling yapip derinizi inceltmenizden dolayi.size tavsiyem once peelingi birakin.artik peeling yapmayin.urunlerinize cokca para verdiginiz icin baska urun tavsiye edemiyorum ama bir sure yagli nemlendirici kullanin en azindan cildinizin yag dengesi icin.bir de yikama jelini cok cok az miktarlara indirin.umarim faydali olmusumdurkızlar yağlı bi cildim var, ve biodermanın sensibo fomining jel yüz yıkama jelini kullanıyorum.ardından nutrıcıa yağsız nemlendiri suruyorum. sanırım bu jel benim yüzümü kuruttu burun kenarlarım cenem gergin oldu ve kaşlarımın kenarları dudaklarımın kenarları soyuluyor.
haftda bir peeling yapıyorum ama fondoten surdugumde fondoten dağılmıyor, topak topak oluyor. bu değiştirdiğim 3. fondoten sanırım cildimde sorun var napmam lazım maddi açıdan çok iyi deiliz biodermayı 500 ltrelik 2 adet aldım dha ilkinin yarısındayım o yuzden değiştremiyorumda napmam gerekiyor