yüzümdeki pullanma

kızlar yağlı bi cildim var, ve biodermanın sensibo fomining jel yüz yıkama jelini kullanıyorum.ardından nutrıcıa yağsız nemlendiri suruyorum. sanırım bu jel benim yüzümü kuruttu burun kenarlarım cenem gergin oldu ve kaşlarımın kenarları dudaklarımın kenarları soyuluyor.
haftda bir peeling yapıyorum ama fondoten surdugumde fondoten dağılmıyor, topak topak oluyor. bu değiştirdiğim 3. fondoten sanırım cildimde sorun var napmam lazım maddi açıdan çok iyi deiliz biodermayı 500 ltrelik 2 adet aldım dha ilkinin yarısındayım o yuzden değiştremiyorumda napmam gerekiyor
Merhaba.bir kimyager-estetisyen olarak sunu soyleyebilirm ki her hafta peeling yapmaniz sorun.cunku ne kadar yagli cildiniz olursa olsun her hafta peeling yapmak ust derinizi ve cildiniz icin en gerekli olan florayi alip goturuyor.boyle olunca da nem dengeniz bozuluyor yagli cilde sahipken cildiniz nem depolayamiyor artik.hatta eminim ki cildinizde kirmizi kucuk incecik kilcal damarlar da vardir.bu damarlarin da ust yuzeyde gorunmesinin sebebi peeling yapip derinizi inceltmenizden dolayi.size tavsiyem once peelingi birakin.artik peeling yapmayin.urunlerinize cokca para verdiginiz icin baska urun tavsiye edemiyorum ama bir sure yagli nemlendirici kullanin en azindan cildinizin yag dengesi icin.bir de yikama jelini cok cok az miktarlara indirin.umarim faydali olmusumdur

La Roche Posay Effaclar Duo öneririm, ben çok memnunum cildimi çok toparladı. Haftada bir peeling de bana fazla geldi, iki haftada bir falan yapın bence.

kızlar yağlı bi cildim var, ve biodermanın sensibo fomining jel yüz yıkama jelini kullanıyorum.ardından nutrıcıa yağsız nemlendiri suruyorum. sanırım bu jel benim yüzümü kuruttu burun kenarlarım cenem gergin oldu ve kaşlarımın kenarları dudaklarımın kenarları soyuluyor.
haftda bir peeling yapıyorum ama fondoten surdugumde fondoten dağılmıyor, topak topak oluyor. bu değiştirdiğim 3. fondoten sanırım cildimde sorun var napmam lazım maddi açıdan çok iyi deiliz biodermayı 500 ltrelik 2 adet aldım dha ilkinin yarısındayım o yuzden değiştremiyorumda napmam gerekiyor
Bence dermatit var sizde onunla alakalı. Yağlı ciltlerde sık sık olur ama kastettiğimiz bölge dermatit en ötürü daha kuruyacaktır. Bir cildiyeye danışın. Eczaneden antifungal kremlerden alıp sürebilirsiniz çokta pahalı değil. Ama sadece kuru dediğiniz yerlere. Ve o bölgelere kimyasal kullanmamaya çalışın. Geçene kadar fondöten sürmeyin mesela sakın daha beter hale getiriyor

Bence dermatit var sizde onunla alakalı. Yağlı ciltlerde sık sık olur ama kastettiğimiz bölge dermatit en ötürü daha kuruyacaktır. Bir cildiyeye danışın. Eczaneden antifungal kremlerden alıp sürebilirsiniz çokta pahalı değil. Ama sadece kuru dediğiniz yerlere. Ve o bölgelere kimyasal kullanmamaya çalışın. Geçene kadar fondöten sürmeyin mesela sakın daha beter hale getiriyor
hadi yaa tamam canım sağol dinlendirim cidmi

Back
X