erimarrkadaşlar yüzümdeki tüyler inanılmaz derecede fazlalaştı... yanaklarımdakiler bayaa uzun... gözümün altında bile var nerdeyse... insanlarla konnuşurken gözlerinin o tarafa kaymasından bıktım artık... kimseyle konuşamıorum bu yüzdeeen
bugün bunlardan kurtulmam lazım okulda başlicak... bana ne önerirsiniz... kuaföre gidip sir ağda ile aldırimmii... çenemden alnıma kadar aldırmam lazım...bu ağda işi beni rahatlatıcak buna eminimmm... ama sonrası hakkında endişelerim var... kuru bi cildim var, tahriş olurmu cildim... yada sivilcelenirmiyim... bgünn gitmem lazım nolur acil yardım
arrkadaşlar yüzümdeki tüyler inanılmaz derecede fazlalaştı... yanaklarımdakiler bayaa uzun... gözümün altında bile var nerdeyse... insanlarla konnuşurken gözlerinin o tarafa kaymasından bıktım artık... kimseyle konuşamıorum bu yüzdeeen
bugün bunlardan kurtulmam lazım okulda başlicak... bana ne önerirsiniz... kuaföre gidip sir ağda ile aldırimmii... çenemden alnıma kadar aldırmam lazım...bu ağda işi beni rahatlatıcak buna eminimmm... ama sonrası hakkında endişelerim var... kuru bi cildim var, tahriş olurmu cildim... yada sivilcelenirmiyim... bgünn gitmem lazım nolur acil yardım
merhaba benimde yüzümde tüy var ama çok değil 3-4 bir kere rollon şeklindeki agdayla alıyorum ardında limon sürüyorum sivilce yapıyor tabiki 1 hafta sonra geçiyor ama uzunca bir süre çıkmıyor iyi oluyor bioder tala falan kullanmıştım işe yaramamıştı başka bir topikte arkadaşın biri hamam otu zırnık ilgili birşeyler paylaşmış bende zırnığı bulursam kolumda deniyecem agda yaptıktan sonra zırnık sürülüp bekletiliyormuş yüze yapılmaz bacaga falan denenir bence
Veet Kullanıma Hazır Sir Ağda Bantları
ben bundan kullanıyorum küçük küçük kes kendin al yüzünü. sir agdadaki gibi cok fazla bir bölge aynı anda cekilmediginden sarkmadA olmaz ben 5 yıldır alıyorum böyle hiçbir sorunum yok. tüylewrin rengide acıldı ve seyrekleşti
bende baska marka agda bantı kullanıyorum aynı senın yaptıgın gıbı kucuk kucuk kesıyorum yapıstırıp cekıyorum ama benım tek sorunum sıvılce olması sende sıvılce olmuyo mu cnm cekerken agdayı?
ya da sıvılce oluyosa uyguladıgın bı yontem varmı sıvılcelere
limon sürüyorum cnm aldıktan 2 saat kadar sonra. limon zamanla kurutuyor sivilceleri. ama alıştım eskisi kadar cıkmıyor sivilce.
bende de var o tüylerden ama çok fazla değiller ben de cımbızla alıyorum hemen sonrada limon sürüyorum bir iki aydır hem inceliyorlar hemde çıkış süreleri uzuyor böyle giderse biteceklermiş gibi inş biterler
cımbızla almayı bende denemek ıstıorum agda cok acıtıyo sıvılce yapıyo ama cımbızda tuyler sert cıkıyomus o yuzden denemek istemıyorum iple almayı becersem ıple alıcam yanak tuylerını ama onu da beceremıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?