Yüzüme yaptırdığım dolgudan çok pişmanım..

eyorlamia

Guru
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
125
18
318
Arkadaşlar merhaba..

Bundan 5.5 ay önce yüzüme herhangi bir şeye gerek yokken tamamen bilinçsiz bir doktor seçimiyle yağ enjeksiyonu yaptırdım,yaptırdığım günden beri kan kusuyorum neredeyse,aylardır aynaya doğru duzgun bakamıyorum,kendime kızmaktan etrafıma karşıda geçimsiz bir insan oldum,hiçbir şeye tahammülüm kalmadı,butun pskolojim alt ust oldu.Bir yanak insanı bu kadar mı değiştirir,bu kadar mı kendi olmaktan uzaklaştırır,hala hayretler içerisinde kalarak çıkamıyorum işin içinden.Doktorlarla bir çözüm var mıdır amacıyla çok görüştüm birkaç mantıklısı dışında hepsinden uçuk kaçık öneriler geldi.Bir daha herhangi bir işlem yaptırmaya cesaret edemiyorum,ne steroid ne kortizon hepsinde daha buyuk rıskler var.İşin kötü tarafı erise bile eski halin gibi gözükmüyorsun,göz altlarımla hayatım boyunca problem yasamadım,şimdi morluklarla ve sarkmayla boğuşuyorum. Erisinler diye masaj yapmaktan yanaklarım ve göz diplerim ağrıyor,ağrılar geçsin diye sürekli uyuyorum salak bir bumeranga dönüştü bu durum.Off o kadar pişmanım ki ne yediğimin ne içtiğimin ne yaşamımın hiçbir şeyimin keyfi kalmadı:/ şu işlemi yaptırmadan önce sallan yuvarlan giden,öyle beni dibe sokucak kadar buyuk herhangi bir problemim olmadan hayat ilerliyordu.Şimdi inanın sabah bir hevesle kalkıp aynada gene aynı görüntüyü görünce ölesim geliyor hayattan soğudum,ne eriyolar mevcut değişiyor,ne de ben alışabiliyorum.

Böyle bir problem yaşayan ve buna çözüm bulabilen var mı? ya da önerisi olan?

Geçmiş olsun.
Masaj dışında bunu eritmenin bir yolu yok muymuş.
Ya da sizin hoşunuza gidebilecek bir değişiklik yaptırtmanın imkanı?
Doktorunuzla konuşun mutlaka. Bilsin size verdiği zararı.

6 ayda etkisi gider diyorlar. sizin neden geçmediki..
çünkü yaptıran tanıdıklarım var. 6 7 ayda bir tekrar tyaptırırlar. olmazsa onlara bir sorayım.

Geçmiş olsun.
Masaj dışında bunu eritmenin bir yolu yok muymuş.
Ya da sizin hoşunuza gidebilecek bir değişiklik yaptırtmanın imkanı?
Doktorunuzla konuşun mutlaka. Bilsin size verdiği zararı.

Teşekkürler,doktorla kavgalı haldeyiz,kontrolsüz bir uygulamayla başıma dert açtıgı için.Masajdan başka doğal yolu yok gibi gözüküyor maalesef,geçici bir dolgu kullansaydı en azından içim rahat olucaktı geri dönüşü var diye,bunu söylediğimde alık alık suratıma bakıyor. Kendisi de yüzüne surekli yağ enjeksiyonu yapıyor,zararlı birşey olsa ben yüzüme yapmam diyor.Yani ben adama sorunumu bile anlatamıyorum kabul etmiyor zaten.

6 ayda etkisi gider diyorlar. sizin neden geçmediki..
çünkü yaptıran tanıdıklarım var. 6 7 ayda bir tekrar tyaptırırlar. olmazsa onlara bir sorayım.

Çok müteşekkir olurum,sorarsanız. Yaptırmayıp kendi haline bırakan tamamen kurtulabiliyor mu,o tombiklik iniyor mu onuda sorar mısınız,birde bu işlem farklı farklı uygulanıyor,yağları incelterek işlemden geçirerek uygulayan var,birde benim kabiliyet düşmanı futursuz doktor gibi yağı olduğu gibi koyan var.

Hilal, dolgular senin yüzünde alerji yapmış olabilir ya da yüzüne uyum sağlamamış onlar.şekil bozukluğu o yüzden.aynı dertten ben de muzdaribim biliyorsun.benimki de geçici dolgu ama sanırım alerji yaptığı için öyle tuhaf duruyor.o yağların temizlenmesi gerek.durdukça yüzün daha çok sarkacak tahminen çünkü bende öyle oldu.yüzüne cerrahi işlem dışında birşey yaptırma zaten işe yaramayacak.çok masaj yaparsan gözlerinin altı daha morarır.umarım iyi bir doktor bulup kurtuluruz bu dertten.

Nazende sana dediğim doktorla konuştum cerrahi işleme yanaşmıyor yaşın musait değil diyip,kazaklara benzersin dedi bir tanesi,çoğunluk doktor zaten yanaşmadı yaştan dolayı,yanaşana da ben guvenemiyorum sanki adamın derdi para gibi geliyor,diğerleri neden bunu demiyor diyorum..Napıcağımı bilmiyorum,lanet edip durmaktan başka.Dediğin gibi durdukça daha çok yayılıyor,sarkıtıyor.Of nefes almaya gucum kalmadı.Çok pişmanım,doktorlardan da tatmin edici bir cevap alamıyorum,sıkıştım kaldım böyle.

Peki galip ağaoğlu veya Ercan karacaoğlu ile görüştün mü?

Peki galip ağaoğlu veya Ercan karacaoğlu ile görüştün mü?

Yok hayır,yılbaşından sonraya bıraktım ama çok ta umudum kalmadı artık,doğal yollardan gitsinler diye dualar edip adaklar adıyorum nazende ya,hiçbir doktora guvenemiyorum artık ben,ama 6 ay oldu işte gidecekse bu kadar zamanda gitmeliydi,allah belamı verdi resmen böyle çözümsüz iş görmedim:/

Alerji yapanlar gitmiyor canım, hele ki seninki yağ enjeksiyonu daha kalıcı bir işlem. Yüzde durdukça cildin kalitesini bozuyor.ben de bir eski halime kavuşayım yemin ediyorum bir daha bu işlere bulaşmayacağıma ama.inş bir çare bulunur.

Aynen öyle,inşallah...

Çok geçmiş olsun.. Umarım en kısa zamanda eski halinize dönebilirsiniz.. Niye yaptırdınız ki.. Allah bizi en güzel şekilde yaratmış. :26: İnşallah düzelirsiniz de bir daha başınıza böyle birşey gelmez :26:

Teşekkür ederim ince düşünceleriniz için.

Canım tekrar merhaba, daha önce tanışmıştık, yağ enjeksiyonunu yanaklarım için ben de düşünürken senin yorumlarına denk gelmiştim, iyi ki de vazgeçmişim diyorum. Burun ameliyatıyla birlikte yapmayı görüştüğüm bir doktor önermişti. Hatta ona senin durumundan bahsedip pek kimse önermiyor demiştim, sen bana güven ben kötü bir şey yapmam demişti. Ama Allah korumuş, şu an burnumun acısını yaşarken bir de bu dert olsaydı napardım bilmiyorum. Yaşadığın aynı şeyleri bire bir yaşıyorum burun ameliyatımdan sonra. Aynada başka bir ben var, 4-5 kilo verdim, tek istediğim uyumak tabi kabus görmeden uyuyabilirsem. 25 yaşıma kadar hayatta hep güçlü olmasını bilen ben ilk defa antidepresandan medet umacak hale geldim. Fayda etmeyecek eski güzel günler gelmeyecek gibi artık. İnan 12 saatimi uyuyarak geçiriyorum, ağlayarak uyanıyorum yeni bir güne başlamak çok zor benim için işkence. Tüm neşemi kaybettim daha ne sayayım bilmiyorum. Derdimiz aynı değil ama duygular ortak, görüştüğüm psikiyatr bana öğütlerde bulundu her şey güzellik mi, insan ergen yaşlarda bunlara takılır ama senin yaşında bunlara takılmak aptallık, alt tarafı bir burun, nefes almaya yarayan organ der gibi konuştu. Yaşamayan bilemez galiba aynada eski halini görememenin ne kadar acı olduğunu, hele bunu kendi iradenle sen bu hale getirdiysen
Yanakların için ne yapılabilir inan hiç bilmiyorum sadece bir doktor ismi verebilirim belki, bana yağ enjekte etmeyi öneren bu konuda kendine güvenen ve hastalarının da memnun olduğu bir doktor. Ben cesaret edemedim ama dediğim gibi kendisi yüz simetrisi üzerine uzmanlaşmış bir prof. Ve para talep ederek yapmayacaktı bunu, ben olmuşken iyi olsun yanaklarınla burnun uyumlu olsun istiyorum demişti. İstersen ismini yazarım belki panzehirini de biliyordur. Burnum konusunda da ben ısrarla kavisli olsun dedim, o ise uzun uzun baktı inceledi sana düz burun yakışır dedi. Ben de başka bir doktor da karar kıldım. Asla doktorumu kötülemek gibi bir derdim yok, çok sevdiğim değerli bir doktor, uzun araştırmalar sonucu kendisinde karar kıldım, başarılı bir ameliyat da oldu, yani eğikliğim gitti ve nefesim açıldı ama yüzüme yakıştıramadığım ifademi bozan, beni başka bir ben yapan bir burnum oldu. Israrla istediğim kavisin aslında bana yakışmadığını gördüm. Burnumun ve deliklerinin küçülmesinin bir çaresi var mıdır bilmiyorum, keşke büyük olsaydı belki küçültmek kolay derdim ama şu an çaresiz hissediyorum. Hep bir pişmanlık, keşke daha doğal olsaydı, kusurlu olsaydı yine ama ben olsaydım!

sıkma canını daha yeni ameliyat oldun, yüzüne oturması ve senin bunu yadırgamaman biraz zaman alır, alışana kadar olur öyle, resimlerinden görmek isterdim burnunu ancak mesaj sayım 50 olmadığı için yazamıyorum sana özelden

inşallah düzelir bi önerim ya da konu hakkında bilgim yok yüze yağ enjekte etmek lafı bile tuhafıma gitti botoks gibi bişey değil heralde bu

Canim seni cok iyi anliyorum benimde sorunum yanak bolgem.... ama benimki farkli . Belki kafaya sen takiyosundut belki yoktur o kadar bisey .. bi resim koysan sadece yanak bolgeni ..

mysterycim merhabalar,seni merak ediyordum ne iyi ettin yazdın,son ameliyatınla ilgili detayları okudum,bu tarz ameliyatlar için 6 ay oturmasını beklemek gerek diye biliyorum,yanlış biliyorsam affola, seni bu işlemden vazgeçirmiş olduğumdan dolayı en azından biraz iyi hissediyorum sayende,canın birde bundan dolayı yansaydı bende engel olamamış olsaydım sorumlu hissederdim...Ameliyatının kısmen başarılı geçmesine de sevindim.Keşke tam anlamıyla memnun ve tatmin eden bir sonuçla bitseydi bu süreç:/

Şimdi baş edilmesi gereken psikolojimiz,bende görüşüyorum psikologla kendini suçlamaktan vazgeç bu senin hatan değil diyor,öncelikle sanırım kendimizi affetmemiz gerekiyor,ayaklarımızla gittik teslim ettik kendimizi.Bu kavuruyor insanın içini ,aşıcaksın güçlüsün diyip duruyor doktor,e ben her aynaya baktığımda yıkılıyorum,şu hayatta yapılacak en son hatayı yaptın allahın gerizekalısı diye kendime söylenip duruyorum,nasıl olucak bu işler bilmiyorum.Kendim çözersem sana da yardımcı olucam söz...

Doktorunla görüşmek isterim,müsait olursan kendini uygun hissettiğin bir vakitte msjla atarsan sevinirim.Çok öpüyorum seni.

inşallah düzelir bi önerim ya da konu hakkında bilgim yok yüze yağ enjekte etmek lafı bile tuhafıma gitti botoks gibi bişey değil heralde bu

Teşekkürler,yok değil botox geçiçi birşey ve sıvı bir zehir,bu kalıcı ve yoğunluklu,suratında varlığını hissettiğin kendi vücudundan alınmış yağ kütlesi.

Canim seni cok iyi anliyorum benimde sorunum yanak bolgem.... ama benimki farkli . Belki kafaya sen takiyosundut belki yoktur o kadar bisey .. bi resim koysan sadece yanak bolgeni ..

Sizin sorununuz nedir mahsuru yoksa öğrenebilir miyim?Benim kafaya taktığım muhakkak ki doğru,ama çevreden aldığım yansımalarda bu minvalde malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…