- 30 Temmuz 2017
- 873
- 846
- 103
anlatmaya çalıştıgım yüzünüz incelmiş ya hanı o durum da gecici o da ilaçtan ve normal, hatta yüzünüzden alevler çıkar suyla temasında.. doğal yöntemlerle daha da mahvedeceksiniz , çok basit bi ilaç tedavisi doktorunuzda hata oldugunu düşünmüyorum.yok o tavsiye edilen dogal yontemleri yuzumu duzelsin geriye donmeyeyim diye arastirip kullanacagim. Doktorum firarda resmen tayini cikti galiba
Canım sivilce izi geçiyor dert etme
Yeterki başka leke kremi kullanma
Leke kreminin kendisi leke yapıyor zaten
Heleki güneşli gün sayısı çok olan bölgelerde
anlatmaya çalıştıgım yüzünüz incelmiş ya hanı o durum da gecici o da ilaçtan ve normal, hatta yüzünüzden alevler çıkar suyla temasında.. doğal yöntemlerle daha da mahvedeceksiniz , çok basit bi ilaç tedavisi doktorunuzda hata oldugunu düşünmüyorum.
nemlendiriciyi elinizden düşürmemeniz gerekiyor bebanthol olabNemlendirici icin onerilerinizi alabilir miyim :)
o kararma damar yapısından bile olabilir zor can sıkıcı bir süreç biliyorum , sonuçta vücuda giren bir ilaçtan bahsediyoruz deri altında bi düzeltme yapıyor olabilir ve bu süreçte asla yüzünüzü havlu ile kurulamayın elinizi sürmeyin öpüşmeyin çatlaklar bakteriye sebep olabilir tahriş edecek seylerden uzak durun bebek suratı kadar narin dokunun. yılmayın bu tedavi dışarda çok biliniyor insanlar bana şu ilacı kullanıyosun dimi derlerdi çekinmeyin. makyajda yapmayın sakın ha ..Ama neden karardi cenem ya((
O ilaçtan kullandım berbat etmişti. Sonra tetradox ve benzalın kullandım o da berbat etti en iyi aknetrent geldi.Evet canim yuzum berbat oldu iyice
O ilaçtan kullandım berbat etmişti. Sonra tetradox ve benzalın kullandım o da berbat etti en iyi aknetrent geldi.
2-3 haftaya kadar geçer.Ne kadar zamanda geciyor peki bu kararma en cok kafam ona takildi.
2-3 haftaya kadar geçer.
ilacın etkisini görmek istiyorsan kullanmaya devam et, yok cildim eski haline dönsün diyorsan o bölgeye sürme :)Ilaci o bolgeye sureyeyim mi peki?
Alingan bir uslup olmus :))durumunuza iliskin detayli yazmamissiniz bilgi krem kullandiginiz leke olusumu oldugu yonunde olunca dr deneyip deneyip en son onu artik kullandiginiz gibi algi olusuyor ben yazimdan oyle anladimMerhaba, ilaci doktor tavsiyesiyle kullaniyorum kafama gore bir is yapmiyorum ki ama sonuclari cok kotuye gittiginden zaten doktor arayisinda oldugumu yazdim istanbul anadolu yakasi ve gebze civari olabilir . Ben konuma yazan kendi onerini veren herkese tesekkur etmem vs. ila o urunleri kullanacagim manasinada gelmez onceligim iyi bir doktor:) teşekkürler uyarilariniz icin saygilarla :)
Benim yüzüme iyi gelmisti bilmiyorum yine de cilt doktoruna danisin o zaman.1 ay olacak kullanali ekimde basladim. Gunes kremsiz disari cikmadim. Ama yuzum gitti delimde cok inceldi.
Eucerin - oil-free yazmasina dikkat edin.Nemlendirici icin onerilerinizi alabilir miyim :)
Istanbul anadolu ve gebze civarindaysa alabilirim cok teşekkür ediyorum
Buradan hiçbir krem, kür, bitkisel vs şeyi suratınıza sürmeyin. İyi bir cildiye doktoru önerisi varsa ona bakabilirsiniz. Birine iyi gelen bir şey başka birinde korkunç alerjiler oluşturabilir. Cilt ne kadar az uğraşılırsa o kadar çabuk toparlanır ve cilt toparlanması zaman ve sabır isteyen bir süreç. Bulunduğunuz şehirde iyi bir cildiye uzmanı araştırın. Cildinizi inceltme etkisi bulunan ilaçlar kullanıyorken yine doktorunuzun tavsiye ettiği güneş koruyucuyu mutlaka kullanın çünkü cilt inceldikçe lekelenme olasılığı da artıyor, geçmiş olsun.Merhaba hanimlar, Şuan o kadar sıkıntılı bir durumdayımki. Yüzüm sivilce ve izleriyle dolu ozellikle cenem ve boyum. Doktora gittigimde verdikleri ilaclari ne kadar duzenli kullansamda olmadi en son a....e diye soyucu bir ilaç kullaniyorum derim inceldi daha kotu olacak diye korkuyorum.Çenemde bir kararti oluştu. Iyi doktor onerileriniz varsa alabilirim cünkü bu yüz meselesine fena takintiliyim.
Hergün mü kullanıyorsun? Nereden bulabiliriz?Doktor önerisinde bulunamam ama son 2 aydır kuşburnu çekirdeği yağı kullanıyorum yüzümdeki eski akne lekeleri, güneş lekeleri kayboldu. Vücudumun bir kısmında asla gitmek bilmeyen kızarıklıklarım vardı onlar gitti. Şimdi makyaj yapacağım zaman bile makyaj altına baz olarak uyguluyorum çünkü yağlı bir his bırakmıyor. Doktor, ilaç tedavisine ek olarak öneririm.
Gün aşırı akşamları kullanıyorum. Google a yazınca çıkıyor.Hergün mü kullanıyorsun? Nereden bulabiliriz?
2-2,5 ayda mı geçti? Aktarlarda vardır belki bakayım bugün :)Gün aşırı akşamları kullanıyorum. Google a yazınca çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?