Yüzümü mahfettim

yok o tavsiye edilen dogal yontemleri yuzumu duzelsin geriye donmeyeyim diye arastirip kullanacagim. Doktorum firarda resmen tayini cikti galiba
anlatmaya çalıştıgım yüzünüz incelmiş ya hanı o durum da gecici o da ilaçtan ve normal, hatta yüzünüzden alevler çıkar suyla temasında.. doğal yöntemlerle daha da mahvedeceksiniz , çok basit bi ilaç tedavisi doktorunuzda hata oldugunu düşünmüyorum.

Canım sivilce izi geçiyor dert etme
Yeterki başka leke kremi kullanma
Leke kreminin kendisi leke yapıyor zaten
Heleki güneşli gün sayısı çok olan bölgelerde

Istanbuldayim ekimde basladik 3 ay sonrada randevu verdi ama kararmayi gorunce randevu alacaktim gittigim hastanede ismi yok

Ama neden karardi cenem ya ((

Nemlendirici icin onerilerinizi alabilir miyim :)
nemlendiriciyi elinizden düşürmemeniz gerekiyor bebanthol olab
Ama neden karardi cenem ya ((
o kararma damar yapısından bile olabilir zor can sıkıcı bir süreç biliyorum , sonuçta vücuda giren bir ilaçtan bahsediyoruz deri altında bi düzeltme yapıyor olabilir ve bu süreçte asla yüzünüzü havlu ile kurulamayın elinizi sürmeyin öpüşmeyin çatlaklar bakteriye sebep olabilir tahriş edecek seylerden uzak durun bebek suratı kadar narin dokunun. yılmayın bu tedavi dışarda çok biliniyor insanlar bana şu ilacı kullanıyosun dimi derlerdi çekinmeyin. makyajda yapmayın sakın ha ..

Ne kadar sıklıkta kullanıyorsun? asıl problem ne sıklıkta kullandığına. İlaç harika ama düzgün kullanmazsan kimyasal yanık olabilir.

Yazdiginiz merhemi tahmin ettim. Cildi soyarak alttan yeni taze cilt cikariyor ama biraz caniniz yaniyor. Tedaviyi kesmenizi ilaci birakmanizi tavsiye ederim. Bunun disinda herkesin tavsiye ettigi seyi suan denemeyin. Alerji yapabilir. Suan nemlendirici ve gunes kremi haricinde birsey kullanmayin.

Alingan bir uslup olmus :))durumunuza iliskin detayli yazmamissiniz bilgi krem kullandiginiz leke olusumu oldugu yonunde olunca dr deneyip deneyip en son onu artik kullandiginiz gibi algi olusuyor ben yazimdan oyle anladim

Burada internetten duyup buradan okuyup cesit cesit sey kullanan magdur olan veya burayi okuyarak cesitli uygulamalar deneyen cok kisi var yorumum geneldi okuyanlarda dikkate alsin diye sivilce genel bir sorun bahsettiginiz krem benim tahmin etiigimse cok guclu kurutucu soyucu cogu ciltte kizarmada yapiyor duz vermekten ziyade ozel dermotologlar eczanede baska karisimlarla hafifleterek veriyorlar t ile baslayan bir muadili daha vardi hatta bir ara piyasadan kalkti sonra geldimi bilmiyorum eczane belli oranlarda baska karisimlarda ekleyerek dr yazdigi receteye gore cilt tipinize gore %oranlarla hazirlayinca minumum hasarla tedavi daha rahat oluyor cildinize agir gelmis olabilir birde cinko seviyenize bakip ki asla olculmeden kullanilmiyor depolanan mineral cunku fazlasi zarar destekte alabiliyorlar tedavide roa ya gerek kalmadan

Tavsiye edecegim dr Anadolu yakasinda ama size bayagi uzak zor olur gecmis olsun

Istanbul anadolu ve gebze civarindaysa alabilirim cok teşekkür ediyorum

Doktor Etiler ve Yeşilköy’de hizmet veriyor size uzak sanırım ama inanaın ben cil sorunum için buradan İzmir’e bile gidip geldim doktora. Cilt önemli...

Buradan hiçbir krem, kür, bitkisel vs şeyi suratınıza sürmeyin. İyi bir cildiye doktoru önerisi varsa ona bakabilirsiniz. Birine iyi gelen bir şey başka birinde korkunç alerjiler oluşturabilir. Cilt ne kadar az uğraşılırsa o kadar çabuk toparlanır ve cilt toparlanması zaman ve sabır isteyen bir süreç. Bulunduğunuz şehirde iyi bir cildiye uzmanı araştırın. Cildinizi inceltme etkisi bulunan ilaçlar kullanıyorken yine doktorunuzun tavsiye ettiği güneş koruyucuyu mutlaka kullanın çünkü cilt inceldikçe lekelenme olasılığı da artıyor, geçmiş olsun.

Hergün mü kullanıyorsun? Nereden bulabiliriz?

İstanbul Cerrahpaşa tıp fakültesi prof Dr Zekkayi Kutlubay.
Alanında en iyi kişilerden biridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…