Aynı durumdayım dr a gidince göbeğimi açmaya utanıyorumDr a söyledim dokunma şakın hormonal bu durum Doğumdan sonra kendiliğinden geçicek dedi
Benim de yüzümde bişey yok ama göbeğim maşallah saç kıvamına geldi :))Doğuma kadar böyle nasıl gidecek ki git gide artıyor sanki bir de siyah siyah tövbe yarabbi sinirlerim gerildi iyice dalga geçiyor bir de. Doktor nelerle karşılaşıyordur ondan çok utanmıyorum da kocam farklı işte hele yüzüm erkek gibi oldum offff
Kocan çocuk mu istiyo bakımlı kadın mı bi karar versin. Eşim öyle bişey dese evde harp çıkar bi hafta hiç susmam heralde. Hiç birine dokunma Can'ım geçicek inşlh . İlerleyen aylarda azalıyormuş bazenDoğuma kadar böyle nasıl gidecek ki git gide artıyor sanki bir de siyah siyah tövbe yarabbi sinirlerim gerildi iyice dalga geçiyor bir de. Doktor nelerle karşılaşıyordur ondan çok utanmıyorum da kocam farklı işte hele yüzüm erkek gibi oldum offff
Kesinlikle katılıyorum. Çektiğimiz dert yetmezmiş gibi bi de destek olacağına köstek olmasınlar. Destek olamıyolarsa sussunlar hiç olmazsaKocan çocuk mu istiyo bakımlı kadın mı bi karar versin. Eşim öyle bişey dese evde harp çıkar bi hafta hiç susmam heralde. Hiç birine dokunma Can'ım geçicek inşlh . İlerleyen aylarda azalıyormuş bazen
Hayır tam tersi olumlu konuşmaları lazım çünkü hamile psikolojisi çok ağır zaten. Ben kızıma hamileyken çok çirkinleşmişim büyük kızıma. Eşim her sabah hamilelik sana yaradı çok güzelleştin bugün daha bi güzelsin diyordu. Nasıl motive oluyordum anlatamam . Resimlerime bakıyorum ucube gribiymişim gözlerimin altı bile mor morKesinlikle katılıyorum. Çektiğimiz dert yetmezmiş gibi bi de destek olacağına köstek olmasınlar. Destek olamıyolarsa sussunlar hiç olmazsa
Evet oramız buramız şişiyor acayip yerlerde damarlar çıkıyor kıl çıkıyor çatlak oluyor.. bunların geçici olduğunu idrak edemiyorlarsa ayıp ediyorlar. Destek vereceksin ki karın da psikolojik olarak rahat olsun hiç olmazsa.Hayır tam tersi olumlu konuşmaları lazım çünkü hamile psikolojisi çok ağır zaten. Ben kızıma hamileyken çok çirkinleşmişim büyük kızıma. Eşim her sabah hamilelik sana yaradı çok güzelleştin bugün daha bi güzelsin diyordu. Nasıl motive oluyordum anlatamam . Resimlerime bakıyorum ucube gribiymişim gözlerimin altı bile mor mor
Doktora en önemlisi de kocama açmaya utanır oldum bu hamilelikte göbeğimi ve yüzümü kıl bastı çok utanıyorum göbeğe ağda vuramıyorum çok acıyor makina zaten olmaz tüt dökücü kullansam daha sert çıkarsa diye korkuyorum. Yüzüme ne yapıcam bilmiyorum.
Eşim dalga geçmeye başladı orda permatik var kullansana su var sabun var diyor
Oda normal canim benim sirtim ve bogazimin altinda da vardi resmen sakalim cikti. Gögüslerim ve arasinda da oldu. Normal yani ama insan rahat etmio ben sürekli doktora bunlar cok oldu diyordum.Vitamin hariç ilaç kullanmıyorum ama okudum o da kıl yapmaz diyor her yerde. Göbek sanırım herkeste oluyor da benim yüzümü de kıl bastı resmen traş olsam olurum. Yok allah için kocam her konuda çok destek oluyor da bu konuda dalga geçmeden yapamıyor sanırım sağolsun orda traş malzemeleri var gidip traş ol filan diyor. Bende ses çıkartmıyorum bırakıyorum eğlensin :))))
Benmde karnım öyle ama eşin öyle söylemesin ya. Sen üzülürsün belki. Ama yüz sıkıntılı tabi ağdayl aldırt canım eğer rahatsız eden yerlerdeyse.Doktora en önemlisi de kocama açmaya utanır oldum bu hamilelikte göbeğimi ve yüzümü kıl bastı çok utanıyorum göbeğe ağda vuramıyorum çok acıyor makina zaten olmaz tüt dökücü kullansam daha sert çıkarsa diye korkuyorum. Yüzüme ne yapıcam bilmiyorum.
İlk uc ay bitince lazer yapiliyor . Ben yaptirmistim. Kagit imzalatiyorlar sadece. Bir kere yaptirdim daha cikmadi. Cok arastirdim ilk uc yapilmiyor birde doguma yakin gogus gobek bikini bolgesi olmuyorDoktora en önemlisi de kocama açmaya utanır oldum bu hamilelikte göbeğimi ve yüzümü kıl bastı çok utanıyorum göbeğe ağda vuramıyorum çok acıyor makina zaten olmaz tüt dökücü kullansam daha sert çıkarsa diye korkuyorum. Yüzüme ne yapıcam bilmiyorum.
Burada tecrübeli hamileler var en azından riskli dönemi geçirmişsiniz maşallah. Bende sarı akıntı oluyor çok dolaştığım da yada ani hareketlerde normal mı ?
benim sadece göbeğimde var tüylenme ama doğumdan sonra zaten dökülüyormuş merak etme ayrıca tüy dökücü kesinlikle kullanma bebeğe geçiyorDoktora en önemlisi de kocama açmaya utanır oldum bu hamilelikte göbeğimi ve yüzümü kıl bastı çok utanıyorum göbeğe ağda vuramıyorum çok acıyor makina zaten olmaz tüt dökücü kullansam daha sert çıkarsa diye korkuyorum. Yüzüme ne yapıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?