Yüzümü ve göbeğimi kıl bastı!

Sürekli krem kullanıyorum ya sanırım o da besliyor çok etkiliyor o da. Lazer bende düşündüm ama hormonlar değişiyormuş ya Doğumdan sonra tekrar çıkar diyor doktor sabret Doğumda dökülür dedi. Artık bende bıraktım peşini allahtan yaz da, açık giymiyoruz zaten göbeğimi açmıyorum da yüzüm için. Şapka filan kapatıyor saçlar filan.

Benimde gobegimi felaket kil basti uzun uzun:)) kendimden igrenir oldum bu konuda. Doktora sordumhic mudahale etme dogumdan sonra gececek dedi.

Ay gece gece güldürdün beni canım ya bende yüzümde 2-3 tane sivilce çıktı normalde hiç çıkmazdı ergenlikte bile çıkmadı eşim dokunma oynama geçer diyo bide ben seni aldıgımda nasıl kibardın kezban oldun diyo şaka yapıyo bende makyajı giyimi yasaklayan bi kocan olsaydı anlardın beni diyorum helal olsun o kocaya diyo yine kendini övüyor anlayacagımız boşvermek lazım onlar uğraşmayı seviyorlar biz alınıyoz diye bazen de ohh boğazına kaldım ne güzel cocuguda taktım bu çirkinden vazgeçemeyeceksin ömür billah deyip susturuyorum kucaklarına çocuklarını alınca herşey unutlur geçer gider büyütmeyin derim .. bu arada benim de kollarım çok çıkıyor bide lazer olmuştum hep ne güzel bitti diyodum

Ay canım üzulme ya inan geciyor benim karnım erkek bacağı gibi olmustu cok utaniyordum bende ay garip bir duygu

Ama dogumdan sonra hepsi kaybolup gitti bir tane bile kalmadi ne ara kayboldular anlamadim valla

canım skaın oynama tüylerle elimde epilayon olmuştu oğluna hamileyken geldi doğurunca döküldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…