• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzünde '11 delik'

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
http://www.grihat.com.tr/yuzunde-11-delik-801g.htm
801_1.webp
801_1.webp
801_2.webp
801_4.webp
801_5.webp
801_7 (1).webp

22 yaşındaki Joel Miggler'in yüzündeki 11 adet delik ile Guinness Rekorlar'ında gösteri yapmaya hazırlanıyor. 22 yaşındaki Joel Miggler'in yüzündeki 'delik'ler en garip rekorlar olarak tarihe geçti.

2014 yılında yüzüne inanılmaz piercingler taktıran bu genç adamın yanaklarında 24 mm ölçüsünde delikler var.
Yüzünde toplamda 11 adet delik olan genç adam Guinness Rekorlar'ında gösteri yapmaya hazırlanıyor.
Yapacağı gösterilere hazırlanan genç adam bir videoda yanaklarının arasından ip geçiriyor.
Daha sonra o ipi yanaklarının içinden geçiriyor

Ve en sonunda görmeye herkesin tahammül edemeyeceği bu manzarayla gösterisini sonlandırıyor tabi daha bitmedi.
Aynı gösteriler nedeniyle dilini de kestiren genç adam farklı denemelerle izleyenleri etkileyecek.

Yemek yerken dışarı akıyordur ordan :KK53: yanlız burun delikleri iyi olmuş güzel hava alıyodur :KK70:

Hadi psikolojin normal değil yaptın bunu, ilerde psikolojin düzelirse ne halt edeceksin?

Kalcan mı öyle mal gibi. :KK51:

Bi de çouk şarkısı vardı "sen hiiç gördün mü, 3 dudaklı bir adam, olurmu hiç 3 dudak dönde aynaya bak" falan diye.

Gördüm... dudak yok ama ağız benzeri iki şeyi daha var :rolleyes:

beni görüntünün kendisinden çok enfeksiyona açıklığı endişelendirdi, kesinlikle sağlıklı değil.

anam enfeksiyon diyor bayılcem soğukkanlılığa bak:KK53:

alıntına cvp veremedim diktatörlerden biri uyarı yapma veya şöyle kallavi bi söz söylemeden uçurmuş kellemizi:KK53:

Ben önce sakallarına rağmen kadın sandım ya bunu:KK53::KK45:
bende:110:

ayrıca sağol
O okypete
eğer bana kızıyodusan intikamını katmerlice aldın:63:

Back
X