M Mutluuu06 arkadaşıöda görmedi doğuma kadar cimcimemiz kapattı hep yüzünüMerhaba arkadaşlar Bazılarınıza konum çok saçma gelecek biliyorm ama bu aralar kafama çok taktım.
30+1 haftalık gebeyim. Her ay belki de ayda iki kere doktora gidiyorum ama bebeğim hiç yüzünü göstermiyor sırtı dönük . En son 26 haftalıkken gittik yüzünü dönmüş bu kez de yüzünü eliyle kapatmış. Ben renkli ultrason da çektirmek istiyordum. Doktor o kadar zenginsen çektir ama yüzünü göremezsin başka yerlerini ancak görürsün dedi. Acaba hep böyle mi olacak. Yüzünü göstermesi için ne yiyebilirim. Çikolata diye biliyorum. Ama doktor ultrasona alınca sanki anlıyor kendini saklıyor. Hareketleri kg felan çok şükür iyi ama merakta ediyorum.
Evet helloşum
Evet helloşumminnosum yazamıyorum diye . Doğru canım benim kızım doğana dek yüzünü göstermedi takı doğum da gördüm cirkinimi sağlıcakla kucaklayıp yavrunuzu
Aslında yeri daraldıkça göstermezmiş ama bakalım inşallah gösterirBizimki de hiç göstermedi ben de çok merak ediyorum. Tatlı da yedim süt de içtim olmadı ama. Ultrasondan da pek hoşlanmıyor miniğim. Haftaya bir daha gideceğim gösterir umarım. Yeri daraldıkça gösterir dedi doktorum bakalım. Sağlıkla gelsin miniklerimiz.
Sanırım bizimki de öyle olacak
Teşekkür ederim inşallah.sağlıkla gelsinler de böyle yaptığı için adını Nazlı koymak istedim de eşim ilerde daha çok uğraşırız isminin karakteri olur Allah korusun dediEvet helloşumminnosum yazamıyorum diye . Doğru canım benim kızım doğana dek yüzünü göstermedi takı doğum da gördüm cirkinimi sağlıcakla kucaklayıp yavrunuzu
Benimkilerden biri de asla göstermedi yüzünü doğumda gördümMerhaba arkadaşlar Bazılarınıza konum çok saçma gelecek biliyorm ama bu aralar kafama çok taktım.
30+1 haftalık gebeyim. Her ay belki de ayda iki kere doktora gidiyorum ama bebeğim hiç yüzünü göstermiyor sırtı dönük . En son 26 haftalıkken gittik yüzünü dönmüş bu kez de yüzünü eliyle kapatmış. Ben renkli ultrason da çektirmek istiyordum. Doktor o kadar zenginsen çektir ama yüzünü göremezsin başka yerlerini ancak görürsün dedi. Acaba hep böyle mi olacak. Yüzünü göstermesi için ne yiyebilirim. Çikolata diye biliyorum. Ama doktor ultrasona alınca sanki anlıyor kendini saklıyor. Hareketleri kg felan çok şükür iyi ama merakta ediyorum.
Bende hatta doktorum da nazlı deyip durduTeşekkür ederim inşallah.sağlıkla gelsinler de böyle yaptığı için adını Nazlı koymak istedim de eşim ilerde daha çok uğraşırız isminin karakteri olur Allah korusun dedi
Sağlıklı olsunda annedi doğumda göraün yüzünüSanırım bizimki de öyle olacak
Teşekkür ederim benimki de öyle olacak galiba bu zamana kadar göstermediyse bu saatten sonra da göstermez gibime geliyorBenimkilerden biri de asla göstermedi yüzünü doğumda gördüm
Diğeri de yüzünü dönse bile illa eli kolu diğer bebeğin ayağı yüzünü kapatıyordu onu da yarim yamalak gördüm
Sonlara doğru gerçek halini merak ediyor ama insan
Dogursam da tanışsak diyorsun
Sağlıkla gelsin
Bende hatta doktorum da nazlı deyip durduameliyathanede doktorum sezeryan ile alırken bebeği direkt gösterip "bayağı cirkinmis bu yüzden göstermemiş " demişti
ahahahhhaa :)))Merhaba arkadaşlar Bazılarınıza konum çok saçma gelecek biliyorm ama bu aralar kafama çok taktım.
Şunu şurasında doğuma ne kaldı diye kendimi avutuyorumahahahhhaa :)))
Yaaaa benim kzım 41 hafta boyunca 1 kez yüzünü göstermediii:) hep eli ile suratını kapatırdı .:) doğuma kadar hiç görmedikk.
Ama bir doğdu :) tam bir prensesss :))
Renkli de çektirdim, ayrıntılıya da girdim yok hep eli ile suratını kapatırdı bdjshdak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?