Yüzyüze görüşmeden karar veremeyiz dedim diye

Size baskasinin fotoğrafini mi atti acaba 🙄

Yolunu da yapmis gibi "karsima bambaska biri de ciksa farketmez" falan...

Dizi de var böyle ondan esinlenip...

Siz haklısınız. Suan biz olduk deseniz bile bulusunca yine begenmezseniz yine olmayacak basbaya. Ayrilacaksiniz.
Boyle yaparak neyi garantileyecegini dusunuyor acaba?

Haftalar önce aynı şeyleri yaşadım. Hatta okudukça birebir dedim hatta. Yaşlar dahi tutuyo. Bizde şehirler ayrıydı.Oda resimler attı kendi işim var falan filan1 ay içinde birbirimizi görmeden evleniyoduk az kalsın. Ben senn gbi temkinliydim. O ise aynı sennki gbiydi. En son senin yanında nasıl durucam çok güzelsin demeye başladı. Sonra başka sapkınlıkları ortaya çıktı. Tekmeyi yedi.😁 anlıcan sen dogru yoldasın. Kendine güveni olmayan ve karşısındakini güzel görüp kaçırmiyim hemen kafesliyim modundaki erkekler genelde böyleler..

Çok mrk ettim bi cvp yazar mısın bana...Bulunduğu şehri sordum ozelden de yazabilirsin

Pandemide olduğumuz için görüşmek çok mümkün değil ama görüntülü olarak konuşabilirsiniz. Mutlaka görüntülü konuşun hem böylece gerçek kişi olup olmadığını anlayabilirsiniz. Görüntülü konuşmamak için bahane üretirse de koşarak uzaklaşın.

Muhtemelen başkasının vücuduna kendi kafasını monte etti 🤦🏼‍♀️
Çeşitli uygulamalar var. Vücudunuz üzerinde oynamalar yapabiliyorsunuz. Onlardan birini kullanmıştır. Sixpack bile yapabiliyorsunuz karnınıza :D

Benim de kendimi 90 60 90 olmasa da 85 70 80 falan yaptığım dogrudur :KK48:

1.Kendini beğenmiyor pekte beğenilen bi tipi de yok demek ki dolaylı olarak kendine bi güven bi duruşta yoktur haliyle .
2.Sırf frekans tuttu diye 10 yaş farkına razı olmak kısmı bi düşünülmeli bence.

(En baştan 10 yaş farkı duyduğunuz da eyvallah demeliydiniz ;çok fazla çünkü.Elinizde olmadan aşık olursunuz spontane o zaman hadi desek ama bile isteye gereksiz yani amcam 50 ye ,happy birthday seneye :)) )

herkes bizim gibi düşünmüyor olabilir ve aynı prensipleri benimsememiş olabilir, karşınızdaki daha kırılgan bir insan olabilir, sohbetiniz iyi ise o buna bağlanmış olabilir tamamen, herkesin farklı bi tabiatı var işte.. yüzyüze gelmeden çok da çözülebileceğini sanmıyorum açıkcası. eğer şu an ki gidişat iyi iste böyle alıngan bi tavır sergiledi diye yargılamayın bence eğer yüzyüze görüşme imkanınız olursa görüşünce karar verebilirsiniz. tutumunuzu değiştirmeyin kendine güveniyorsa normale dönüp görüşmeyi bekleyecektir bence.

herkes bizim gibi düşünmüyor olabilir ve aynı prensipleri benimsememiş olabilir, karşınızdaki daha kırılgan bir insan olabilir, sohbetiniz iyi ise o buna bağlanmış olabilir tamamen, herkesin farklı bi tabiatı var işte.. yüzyüze gelmeden çok da çözülebileceğini sanmıyorum açıkcası. eğer şu an ki gidişat iyi iste böyle alıngan bi tavır sergiledi diye yargılamayın bence eğer yüzyüze görüşme imkanınız olursa görüşünce karar verebilirsiniz. tutumunuzu değiştirmeyin kendine güveniyorsa normale dönüp görüşmeyi bekleyecektir bence.

Yaş farkı da çok..

Herkes size haklisiniz temkinlisiniz vs demiste neyin kafasi internetten nirini bukmak? 40 yasindasiniz ve uzak durun sanal iliskilerden

Arkadasa bende katiliyorum. Bu devirde internetten biri bulunmaz. Ortalik cok kotubirde aranizda 10 yas var. Benimde esim bende kucuk ama bizim aramizda az bir yas farki var. Adamin tavrina gelince kesinlikle haksiz, ayrica bu isi karsilikli dusunmek lazim belki o sizi begenmeyecek sonucta az da olsa begenmek lazim. Yada siz onu begenmeyeceksiniz. Bir an evvel yuz yuze gorusun derim

Back
X