Yüzyüze görüşmeden karar veremeyiz dedim diye

Bir an önce yüzyüze görüşün diyeceğim ama şu dönemde imkansız. Görüntülü görüşme yapın isterseniz. Ama yapacak bir şey yok kararına saygı duyması lazım gerçekten yüzyüze görüşmedeki elektrik çok farklı. Sen net ol işine gelmiyorsa kendi bilir. Kendisini gerçekten seven biriyle mi olmak ister yoksa o kadar konuştuk ayıp olmasın kalbi kırılmasın diye düşünen kendisini sevmeyen biriyle mi olmak ister? Böyle sormayı dene istersen. Adama kalsa görüşmeden nikah bile kıyar sana :D

Aynen o modda kendisi..Ya dedim beni tam tanımıosun hemen kararını verdin hakkımda, yaşım kaç benim dedi ben tanıdım seni dedi...Kendimi anlatamıyorum dur bakalım yüzyüze bi görüşelim deyince acaip bozuluyor..fiziksel değil sadece kokusu bile onemlidir insanın diyorum...kavun da mı koklayıp alıcam diyor....deli oldum

Bana göre özgüven eksikligi var
Ve özguveni eksik erkek bir kadina hayatı zindan eder .:bicak:yasla ya da baska bir seyle ilgisi yok.
Ya da gordugunuz kendisi degildir. Sadece fotolardan gorduyseniz eger

Kendisi kendisi ondan eminim..genclikten bu yasına kadar bisürü foto attı ailesi vs

Yüzyüze görüşmek cok önemli... Ve adamın tavrı inanılmaz çocukça. Hayatındaki diğer ciddi kararları da bu şekilde "tamam tamam ya ben tanıdım seni, kavun mu koklayıp alcam" falan şeklinde aliyosa işiniz var. 15 yaşında misiniz sadece internet üzerinden ilişki yasiycaksiniz. Derdiniz yüzyüze görüşmek değil adamın bu çocukluğu olsun bence

Senio kadar beğendi ki senin onun beğenmeme ihtimalinle yüzleşmek dahi istemiyor..Ve kendisini senden aşağıda görüyor

Aynen o modda kendisi..Ya dedim beni tam tanımıosun hemen kararını verdin hakkımda, yaşım kaç benim dedi ben tanıdım seni dedi...Kendimi anlatamıyorum dur bakalım yüzyüze bi görüşelim deyince acaip bozuluyor..fiziksel değil sadece kokusu bile onemlidir insanın diyorum...kavun da mı koklayıp alıcam diyor....deli oldum

Size böyle konuşan, şimdiden yaşının değerini veremeyen biri. Üzerine düşmeyin, sakın alttan almayın, hemen geri döner, kendini savunur ama üstelemeye çalışır, kararlı durun. Görüntülü konuşmaya bile geçmemiş. Bana hiç samimi ve düzgün gelmedi.

Öğrenciyken internetten tanıştığım bir çocukla görüşmüştüm ama çocuğun yüzü bebek gamzeli,sarışın, güleryüzlü... herneyse 2 kere buluştuk ve o kadar sık takıntılı gibi ıslak mendil kullanıyordu ki soğudumya...resmen ıslak mendil kokuyordu adam :) yani yüzyüze görüşmeden bilemezsin

Duygusal olarak manipüle etmeye çalışıyor sizi. Görüntülü görüşmediyseniz gerçek hayatta muhtemelen fotoğraftakinden daha farklı biri.
Özgüvensizlik de buram buram.
Gönül işleri olarak tanışıp devam etmek istense de bence bu süreç gerçekten bir çekim olana kadar arkadaşlık gibi devam etmeli. Böyle bir kalıba sokmaya çalışılan işlerin sonu hayırlı bitmiyor veya çok zorlama duruyor

Back
X