Ben hepsini kullandım tatlım, sen ne için yüz temizleme jeli istiyorsun? :)
Mesela sivilce ve akne için yeni çıkardığı temizleme jeli şahane :) Akneleri ve Siyah Noktaları Yok Eden, Matlaştırıcı, Kusur Giderici Bakım Kremi diye geçiyor internetteki adresinde =) Pure system adı =)
Yağ önleyici biraz daha mat bi görünüm elde etmek için kullandığım temizleme jelini yıllardır kullanıyorum, çok çok memnunum :) Peeling Tanecikli Temizleme Jeli diye geçiyor bu da, Sebo specific adı :) Bunu da öneririm =)
Cildimde pötür pötür şeyler var elimle yoluyorum bazen onları iz kalıyor işte onları giderecek bi jel istiyorum .
The Body Shop'ın Yosun özlü temizleme jelini kullandım memnun kaldım aslında gözü falan da yakmıyor ama Yves Rocher güzelse onuda deneyim..
Bana önerin siz
Yolma sakınYapma, iz kalır, en kötü şey..
makyaj yapıyorsan bence bi süre makyaj yapma, fondotenden pudradan uzak dur, cildine tamamen bitkisel şeyler sür..
Senin için aklıma ozon kremi geldi, işine yarayabilir, hiç duydun mu ?
Ayşegül yazıcı ' nın yazılarını yorumlarını takip ederim cilt için.. Onun önerdiği birşeydi ozon jeli, kremi.. vs vs.. Kadın diyorki, nerdeyse cildimdeki bütün kusurlar için cildimi ozon kremine boğucam :))
İstersen bi bak, işine yarayabilir.. Annem almıştı, ben kokusundan dolayı kullanmadım hiç, birde ihtiyacım yok ( yves rocher kullandığımdan dan dolayı cildim çok ii durumda), annem baya baya sevdi, ki kendisi çok ii anlar makyajdan cilt bakımından falan :)
İstersen sorarım markasını ve nerden aldığını :)
Yves rocher için ise, ordaki satış danışmanını sor bi gideceğin yerde, sana işine yarayacak birşeyler mutlaka önerir..
Hem tamamen bitkisel olması hemde parabenin sls 'nin içinde olmaması açıkçası benim için çok önemli, onun için yves rocher diyorum gönül rahatlığıyla :)
Pure system serisini yeni aldım, süper!!
Sebo specific de harika :)
Tatlım hiç makyaj falan yapmam pudra kapatıcı vs. hiç sürmem cildime ama bunlar neden oluştu bilmiyorum. Çok yok aslında ama kafaya taktım işte
Doktora bi gideyim diyorum sonra Yves Rocher'aaa
Cevabın için tşk.ederim canım :)
Bencede sen yves rocher dan önce doktora gitmelisin,
Rica ederim, çok geçmiş olsun, inşallah kısa zamanda düzelir yüzün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?